Gönderen Konu: acil yardım  (Okunma sayısı 2300 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan AKSOY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
acil yardım
« : 16 Ocak 2013, 20:32:34 »
Merhaba ıyı gunler ben tunceli de askeri personelım kırsehirde ailem ikametgah etmekte ve tufegim kırsehirde avimde durmakta 5 yıl once aldıgım tufek ruhsatının tarihinin 5 ayda dolacagını sanıyordum fakat yenıden tufek almaya karar verdım hemde gunu az kalmıs demısken ruhsatı degıstırmek ıstedım bı baktım geceli 6 ay olmus ne yapmam gerekıyor
Gökhan AKSOY
1986 KIRSEHİR

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Ynt: acil yardım
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2013, 20:49:17 »
http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,159729.0.html

Gökhan Bey, konu daha önce tartışılmıştı. Yukarıdaki konuya girip bakmanızı öneriyorum. Yine de isteyen başka cevaplar verebilir.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2013, 20:52:58 »
yeniden yapacaksınız evrakları. şu anda nerede ikamet edıyorsanız orda yenı ruhsat için başvuracaksınız. tunceli emniyet yada jandarma hangısıne baglı iseniz KIRŞEHİR DEKİ emniyet yada jandarma hangısıne baglı iseniz yazı yazacak dosyanızı  isteyecek. eski ruhsattaki kayıtlı tüfeklerinizi götürüp ilgılı birime gostereceksiniz. ruhsatınızı cıkaracak lar.
yada  5- 10 gun izin alacaksanız memleketinize gıdıp orda yenileceksiniz. karar sizin hangısı kolayınıza geliyorsa.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Gökhan AKSOY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2013, 21:02:37 »
cok tesekkurler degerli abilerim peki yeni tufek almama engel olurmu bu
Gökhan AKSOY
1986 KIRSEHİR

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 16 Ocak 2013, 22:12:38 »
gökhan bey merhaba,ben de kırşehirde ikamet etmekteyim,burada öğretmenim,ben bitliste çalışırken orada ruhsat çıkardım ve bir tüfek aldım,daha sonra kırşehire yerleştim ve yeniden tüfek almaya karar verdim,eski ruhsatımla gittim emniyete yivsiz tüfek alma belşgesi için dilekçe yazdım,ikamet belgesi ve fotoğraf istediler bu arada bitlisten dosyamı isteyip kırşehire kaydettiler ve yeni tüfeğimi burda işlettim ruhsatta yenilendi bu arada,siz sadece ikamet belgesi alın ve emniyete gidin dilekçenizi yazın gerisini onlar hallediyor,sıkıntı yaşanmıyor ,

Çevrimdışı Gökhan AKSOY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 16 Ocak 2013, 22:40:55 »
selcuk kardesım senınde ruhsatın gunu dolmusmuydu
Gökhan AKSOY
1986 KIRSEHİR

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 16 Ocak 2013, 23:03:19 »
benim ki dolmamıştı ama sen açıklamanı yaparsın,görevdeydim filan yenilenir o,bence sorman da yarar var

Çevrimdışı Yusuf AKSU

• *
  • www.AksuAv.com.tr - 1982' den Beri Sizlerle..
    • Online Av Malzemeleri
« Yanıtla #7 : 17 Ocak 2013, 00:22:34 »
hocam hiçbirşey olmaz, eski ruıhsatınızla birlikte tüfeği baglı bulundugunuz mülki amirliğe gidin ( evrakları hazırlayıp tabii ) başvurun ve 3-5 gun sonra yenı ruhsatınızı alın.. hangi evrakların gerekli olduğu verdiğim linkte yazıyor incelerseniz daha detaylı bilgiye sahip olursunuz, saygılar.

yivsiz av tüfeği satın alma işlemleri https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=10&link=2
Yusuf Polat AKSU - Online Av Malzemeleri - http://www.aksuav.com.tr - Karaman