Gönderen Konu: mantar hakında yardım  (Okunma sayısı 2326 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim BIÇAK

• *
mantar hakında yardım
« : 16 Ocak 2013, 12:48:03 »
3 buçuk yaşıda pointer köpeğim var sırtında ilk önce iki yara çıktı.sonra yaralara ben yara melhemi sürdüm. kabuk bağlad.tüyler döküldü.veterinere götürdüm mantar dedi. 1 hafata iğne ve antibiyotik tedavi uygulıycaz dedi.ve arkasından kokusunun etkileniceni söyledi kendine gelmesi i çin 5 altı ayı bulucanı söyledi.ben şimdi bu tedaviye başlamılıyım. hayvanın kokusunun etkileniceğini söylüyor.1 haftada dört beş iğne vurucanı söylüyor.böyle bişey başına gelen varmıdır
İbrahim BIÇAK
1978 kocaeli

screen grab

Çevrimdışı Vet.Hekim Kaya GİRAY

• *
Ynt: mantar hakında yardım
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2013, 09:47:03 »
 ibrahim bey köpeğin bir fotoğrafını ekleyebilir misiniz
Kaya GİRAY(Veteriner Hekim)
1982 (İnegöl/BURSA)
05365548350

Çevrimdışı Mustafa ÖZTÜRK 06

• *
  • çıtak (nicelik biyere kadar sonuna kadar nitelik)
« Yanıtla #2 : 24 Ocak 2013, 08:28:06 »
mantarsa şayet başıma geldi günde 1 adet nizoral tablet oceral sprey 30 gün sonra tmm
                                                                                                            mustafa öztürk 1982 Ankara kızılcahamam 0RH+

Çevrimdışı Vet.Hekim Ece ATABEYOĞLU

• *
« Yanıtla #3 : 31 Ocak 2013, 13:21:01 »
Mantar genelde bağışıklık sistemi zayifladigi zaman ortaya çıkar bu nedenle tedavi süreci hayvanin bakim koşullarına bağlı olarak değişir tedavi sürecinde bağışıklık sistem destekleyici ürün kullanmanız tedaviye daha erken yanıt alinmasi bakimindan faydalı olacaktir gecmis olsun
Vet.Hek.Ece ATABEYOĞLU
1982 BALIKESİR

Çevrimdışı İbrahim BIÇAK

• *
« Yanıtla #4 : 24 Mart 2013, 18:31:48 »
ben bu konuyu açtıktan sonra bayadır giremiyodum verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.ben mantar diye başlık atmıştım ama köpeğim egzama olduğunu sötledi veteriner arkadaş.neyse tedaviye başladık 1 ayı geçti antibüyotikler vitamin iğneleri ve mamamayı deyiştirdim.diyet mama kulandım.çıkan yaralar. kapandı ama bu sefer başka yerlerde çıktı.sonuç olaarak tamammen geçmedi.buradaki veteriner arkadaşı aradım durumu anlatım. yarın gemmemi karaciğer vemuaynesi ve kan tessti yapıcanı söyledi.ben bu işten bişey anlamadım bu egzama bukadar zormu tedavi ediliyo.bide bu kan testtinde problemin ne olduğu çıkarmı. daha önce yaptıran varmı.yardımcı olursanız sevinirim
İbrahim BIÇAK
1978 kocaeli

screen grab

Çevrimdışı Vet.Hekim Kaya GİRAY

• *
« Yanıtla #5 : 25 Mart 2013, 17:18:28 »
ibrahim bey dediğim gibi resim gönderirseniz daha net yardımcı olmamız mümkün olacaktır geçmiş olsun
Kaya GİRAY(Veteriner Hekim)
1982 (İnegöl/BURSA)
05365548350