Değerli Avcı Dostlar,
Öncelikle yazılanları tesadüfen gördüğüm zaman çok büyük bir üzüntü yaşadığımı bilmenizi isterim. Bahsedilen sahtekarlık veya aldatmaca ile biz bu işi yapmış olsaydık bugünlere gelmemiz mümkün olmazdı. Bizler işini hakkıyla yapmayı ve müşteri memnuniyetini herzaman gözeterek ülke kalkınmasına bir nebzede olsa fayda sağlamaya çalışan üreticileriz. Resimde gördüğünüz fişek; Evet içi demir saçma dolu fişektir. Fakat yanlış anlaşılan konu bu fişeğin kutusunun üzerinde zaten bu ibare yazılıdır ve uyarı mahiyetinde ön yüzüne sticker yapıştırılmıştır. Bu fişek bizim standart üretim programımızda yer almamaktadır. Özel bir sipariş neticesinde bir bayimizin ricası üzerine çok az miktarda üretilmiştir. Bu üretimi yapmamızın sebebi ise tamamen talep doğrultusunda gerçekleşmiş ve bir kereye mahsus yapılmıştır. Ne bu konuda bir yatırımımız vardır ne de standart olarak ürettiğimiz kurşun saçmalı fişeklerin üretiminde bir aksama vardır. Yineleyerek söylüyorum; Eğer kutunun üzerinde yazmamış olsaydık haklıydınız. Bu fişek 2012 yılı temmuz ayında yapılmış ve de o günden bugüne kesinlikle bir daha üretilmemiş bir fişektir.
Değerli dostlar, biz MKE firması ile ortak üretim yapmış Devlet ile Özel sektörün beraberce çalışmasının ülkemize bir model olarak ilk kez gerçekleşmesini sağlamış bir firmayız. Bu beraberliğimiz tam 10 yıl sürmüştür. 2013 yılı başından itibaren mülkiyeti ve ekipmanları tamamen kendimizin olan Lalahan fabrikamızda imalata devam etmekteyiz. Sizlere yenilik ve ihtiyaçlarınıza cevap getirecek birçok ar-ge çalışmaları yürütmekteyiz. Zaman zaman fişek kullanıcılarımızdan gelen şikayetleri her zaman göz önünde bulundurarak üretim kalitemizi bu 10 yıl içerisinde sizlerle tecrübelenerek yükselttik. Sektöre bizden sonra giren üretici firmalara da herzaman destek olduk. Onlara personel , bilgi, ekipman desteği verdik. Rekabetin olduğu bir pazarda herzaman yapıcı olduk. Çünkü biz de hep yapıcı eleştirilerle büyüdük.
Sonuç olarak geldiğimiz noktadan son derece memnunuz, her zaman milyonda bir hata ile karşılaşabiliriz. Fişek patlamaz, tapa ters düşer, vb şeylerle karşılaşabiliriz. Fakat sende 40 milyon civarında üretim yaparken bu milyonda bir tabir ettiğimiz durumlarla karşılaşabiliriz. Mühim olan sizlerin herzaman tedbirli davranarak (kulaklık, gözlük v.s) ava gitmeniz konusunda ciddi olarak önlem almanızdır. Bu ürünlerde bu yüzden dünya pazarında satılmaktadır. Biz herzaman buradayız ve yaşanılacak bir kaza dahi olsa sizlerin zarar görmesini istemeyiz. Sormak istediğiniz veya tavsiyede bulunacağınız bir hususta zaman buldukça sizlere cevap vermek ve dinlemek için herzaman buradayım.
Saygılarımla,