Bunu yayınlamanız iyi olmamış
.Kırıcı olmadan o isteğinizi yapamayız maalesef diyemeyeceksiniz bundan böyle bence.Bu sözümü yarı şaka yarı ciddi olarak alabilirsiniz.Sizi tenzih ederim zira tanışmıyoruz ama tecrübem ustaların büyük oranda profesyonellikle bağdaştıramadığım karşıdan aldığı elektriğe veya hatıra gönüle fazla endeksli çalıştıkları yönünde,doğrudur yanlıştır kendilerini bağlar tabi, kendi inisiyatifleri.
Bunu yapabilenin tüfek dünyasında yapamıyacağı şey olduğuna inanmıyorum.Elinize sağlık çok iyi bir iş çıkarmışsınız,tebrikler.
Şahsi düşüncem bu başarının siz ve ekibiniz dışında da birden fazla ekip ya da kişi tarafından yapılabileceğini yönünde,tabi eğer isterlerse.Ve var olan potansiyelin halihazırdaki piyasa sunumlarından hayli yüksek olduğunu çok kuvvetle tahmin ediyordum zaten.
Sn.Ömer Akdaşın açtığı konularda şu tarz üretimlere(değişik kilit sistemleri, tetik sistemleri )hiç değilse sipariş üzerine veya pahalı üst segment lüks ürünler olarak girin derken bu inançla yazıyordum ama ekonomi ile ilgili olduğuna mutabık olduk başka.
Bu arada yanlış düşünmediysem tüfek ejektörler üzerinden kilitleniyor,çok ilginç geldi hareketli bir parçadan kilitleme,stabil oluyor demekki.Pardon kilit monobloka dayanıyormuş, ejektör üstte kalıyor.