Gönderen Konu: AKŞEHİR GÖLÜYABAN HAYATI İÇİN BÜYÜK BİR TEHLİKE  (Okunma sayısı 2520 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı H.Barış TAYFUN

• Free Üye
  • *
  • 05078937828
 AVCI DOSTLAR GEÇEN HAFTA AKŞEHİR GÖLÜNE AVA GİTTİM  PEK YÜZ GÜLDÜRÜCÜ DEYİLDİ ORTAMIN DURUMU ÖRDEK MİLYONLARCA HER METREKAREDE 4-5 ÖRDEK ÖLÜSÜ  OTURDUM AV İŞTAHIM BİLE KALMADI SEYRETTİM BU DSİ YE LANET OKUDUM ÇÜNKÜ ÜLKEMİZİN EN GÜÇLÜ KURUMLARINDAN BİR TANESİ BU GÖLÜ KURTARMAK İÇİN HİÇ BİR ŞEY YAPMIYORSA LANET OLSUN AKŞEHİR MİLLET VEKİLİ AKŞEHİR AVCISI VEYA MEDYADAKİ TECRUBELİ TEMSİLCİLERİMİZ NERDESİNİZ BU GÖL SUYA HASRET  AV HAYVANLARI TELEF OLUYOR BİRŞEYLER YAPALIM  AKŞEHİR GÖLÜNÜN KADERİ DİYER KURUTULAN UNUTULAN YERLER GİBİ OLMASIN BU DEVLET İSTERSE AKŞEHİR GÖLÜNÜ VAN GÖLÜ YAPAR BU İŞİN PEŞİNİ KOYMAYIN AVCI ARKADAŞ HERKEZ BİR YERLERE YAZSIN ŞİKAYETİNİ BİLDİRSİN KONYA OVASINA SU AKDENİZ BÖLGESİNDEN GELİYORSA AKŞEHİR GÖLÜNE DE SAKARYA KOLLARINDAN GELSİN
Hüseyin Barış TAFUN
1972 konya

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
Ynt: AKŞEHİR GÖLÜYABAN HAYATI İÇİN BÜYÜK BİR TEHLİKE
« Yanıtla #1 : 11 Ocak 2013, 01:04:47 »
Barış bey merhaba..bende iyi bir ördek avcısı ve gözlemcisiyimdir..şimdi size sormak istediğim şu..ölen ördeklerden alıp inceledinizmi?örneğin saçma yarası veya gursağındaki yediği bir tohum gibi..Ülkemizde çok iyi derecede veteriner fakülteleri var..yetkili yerlere yazıldığında bu olayı incelemeye alırlar..ölü ördekler için tutulan tutanağa göre inceleme ve kararlar verilir..işin eksi yanı ne olur?ördeklerin avcı baskısı sonucu öldüğüne kanaat getirilirse bölge ava da kapatılabilir..ördek su olmayan yerde konaklamaz..göç ördeği konakladığı yerde susuzluk ve aç kalma hissine kapılırsa aniden bölge değiştirir..adı geçen göldeki değişiklikler ördek tarafından çabuk farkedilir..örneğin bir yıl sonra burayı göç yolundan bile çıkarabilir..selamlar
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 11 Ocak 2013, 18:44:16 »
AVCI DOSTLAR GEÇEN HAFTA AKŞEHİR GÖLÜNE AVA GİTTİM  PEK YÜZ GÜLDÜRÜCÜ DEYİLDİ ORTAMIN DURUMU ÖRDEK MİLYONLARCA HER METREKAREDE 4-5 ÖRDEK ÖLÜSÜ  OTURDUM AV İŞTAHIM BİLE KALMADI SEYRETTİM BU DSİ YE LANET OKUDUM ÇÜNKÜ ÜLKEMİZİN EN GÜÇLÜ KURUMLARINDAN BİR TANESİ BU GÖLÜ KURTARMAK İÇİN HİÇ BİR ŞEY YAPMIYORSA LANET OLSUN AKŞEHİR MİLLET VEKİLİ AKŞEHİR AVCISI VEYA MEDYADAKİ TECRUBELİ TEMSİLCİLERİMİZ NERDESİNİZ BU GÖL SUYA HASRET  AV HAYVANLARI TELEF OLUYOR BİRŞEYLER YAPALIM  AKŞEHİR GÖLÜNÜN KADERİ DİYER KURUTULAN UNUTULAN YERLER GİBİ OLMASIN BU DEVLET İSTERSE AKŞEHİR GÖLÜNÜ VAN GÖLÜ YAPAR BU İŞİN PEŞİNİ KOYMAYIN AVCI ARKADAŞ HERKEZ BİR YERLERE YAZSIN ŞİKAYETİNİ BİLDİRSİN KONYA OVASINA SU AKDENİZ BÖLGESİNDEN GELİYORSA AKŞEHİR GÖLÜNE DE SAKARYA KOLLARINDAN GELSİN
O0 O0 O0 O0 BÖYLE DURUMLARDA HERKESİ DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM ... ÜLKEMİZDEKİ YABAN HAYATININ HALİ PEK İÇ AÇICI DEĞİL ... birde böyle VAHİM OLAYLAR  yaban hayatının durumunu , çok daha  KÖTÜLEŞMESİNE yol açar ... LÜTFEN HERKES BU DUYARLILIĞI GÖSTERSİN .. SAYGILARIMLA  O0 O0 O0 O0
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı H.Barış TAYFUN

• Free Üye
  • *
  • 05078937828
« Yanıtla #3 : 12 Ocak 2013, 17:22:40 »
su azlıgından metan gazı oluşuyor sıg sularda beslenen ördek cinsleri bu göle gelip ilk ögününde zehirlenip ölüyor
Hüseyin Barış TAFUN
1972 konya