Değerli avcı abilerim ve kardeşlerim...Sizlerle sahibi, hem meslektaşım hem av arkadaşım olan değerli büyüğüm Muhterem Abimin iznini alarak resimlerini paylaşmak istediğim bir kopoy var. Bu zaman kadar izin vermediği için ne avda ne merada foto çektirtmediğinden pek resmini paylaşma şansım olmamıştı.
İsmi Atak...3,5 yaşında şu ana kadar hiç çiftleşmemiş, tüm aşıları yapılmış sağlıklı bir dişi.Uzun uğraşlar sonucu Bulgaristandan Türk bir arkadaş vasıtasıyla, kendisi halen avlanan bir Bulgar vatandaşından yavru olarak alınmış ve bu yaşına kadar önünde sayısız Tavşan vurulmuş ve vurdurmuş.Tavşanla çekilmiş video ve resimleri de vardı ama onlar sahibinin bilgisayarında olduğundan henuz alamadım, alınca onlarıda bu konu içinde paylaşırım.Bunlar benım telefonumla çektiğim fotolar.
Atağın, kar, buz, yaz, kış, taş, kaya, pırnar, çalı, diken vs... fobileri yok, avda alıp başını gitmiyor, kendinide bizide boşa yormuyor, hem avı hem avcıyı takip ederek işini yapıyor. Tavşandan başka tilki,çakal,domuz,evcil hayvan vs... kovması da
kesinlikle yok çok şükür. Avı muayyerdir.Şöyleki bu sezon ^^-Burda tavşan yok, boşa köpeği salmayalım..!^^ denilen zor bir meradan av kaldırması zaten herşeyi bitirdi...İzdeyken birde yanık sesi varki; o nu hiç sormayın... Bu sezon sonu kızgınlık döneminde sağlığı için iyi cins ve avcı bir kopoyla çiftleştirip, yavru alma niyetindeyiz.Bana göre hem avıyla hem rengiyle hem duruşuyla on numara bir kopoy.
Resimler herşeyi anlatıyor ama ben yinede yorumlarınıza ve beğeninize sunuyorum...İyi seyirler...
Not: SATILIK DEĞİL SADECE BAKILIK...
Rx-.jpg]DdErt.jpg]