Gönderen Konu: Ufuk abininki kırıntıda bizimki tıkıntımı :D buda benim sezon kırıntılarımdan :)  (Okunma sayısı 14198 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Fotoğraflara zevkle baktım tebrik ederim çok güzel av ve anlara imzanızı atmışsınız.

sağolun Kadir bey beğenmenize sevindim :) umarım nicelerini sizlerde yaşarsınız vede yaşatırsınızki bizde avcı dostların avlarına bakıp aynı hazzı duyabilelim :) :)

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Maşallah çok güzel avlar yapmışsınız. Paylaşım için teşekkürler.

çok sağolasın gocaustam güzel yorumun için :) teşekkür ederim :)

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Malkaralı amcam duymazki görmezki bu yazdıklarınızı resimlerinizi. Son günlerde kalan 3-5 yaprakda dökülecek korkusundan tirtir titrerken giremez oldu bu sayfalara ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Harun abim süper fotolar. İnsanın içi gıdıklanıyo valla. Rastgele..

ilahi Rıdvan :D :D :D didişmenizi zevkle seyrediyom :D ikinizde çok komiksiniz :) :) :) bigün hep berabercek dökelim şu yaprakları işalla :D :D :D

güzle yorumun içinse ayrıyeten teşekkür ederim :) hepimize Rasgele :) :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
ooo foto at dersen bende malzeme çok goca yörük :D :D

hele Bella nın fermalarında ellediğimiz sıçmidik guşları ;) ;)

upload foto

photo sharing websites

bak burdaymış sakallı gızın , aveçlerin gölgesinde yorgunluk atıpduru ;)

free image hosting

lökşelerr

picture sharing

kekleklerr

upload photos

image upload

ülen iyi ki aklına uydum da , çok da orjinal değil ama yan sanayi bile olsa bağladım avluya bi sakallı, iyi ki de uymuşum :D :D avın, nasibin , şansın bol olsun goca gadeşliğimi rasgelsin :D :D :D

host images

photo storage

free image hosting

ülee gadeşlik ne gada resim varsa gapak fotolanı goymuşsun vallaa :D :D
iş CV'si gibi olmuş haa :D :D bigün lazım olursa hemen alıp başvuruda bulunurum galig :) :)
sağol varol paylaşımın için :) :) Drahtharınında hayrını bin kere gör işalla :)
dün avdayken araman dahada memnun etti beni :) kıllı gızın boncuk diri diri yakalıvermiş hee davşiyi :D :D :D
huyudur kerkinezlen yaparlaa valla :) :) Rasgele gadeşlim hemde en kötüsü dünki gibi olsun işalla :) :) :)

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Çook matrak bir konu olmuş. Aynı zamanda dopdolu. Başta Harun Bey olmak üzere hepinize teşekkür ederim. Ağzım bir karış açık keyifle okudum. Rastgelsin ağalar.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
sağolun Kadir bey beğenmenize sevindim :) umarım nicelerini sizlerde yaşarsınız vede yaşatırsınızki bizde avcı dostların avlarına bakıp aynı hazzı duyabilelim :) :)

Güzel temennileriniz için teşekkürler Harun Bey. yalnız benim avdan yana pek büyük derdim var. Ufuk abinin Alaman kıllısı köpeği pars var ya onun yavrularından 2 tane var bende. pars tek başına koca trakyanın tozunu attırıyor ben bu köpekleri nerde eğitecem şaşırdım Haftada 3 gün istisnasız ava çıkan Ufuk abinin elindeki yavru bile parsın gölgesinde kalmışken vay bana diyorum. 

Önümüzdeki sezon Ufuk abiyi biraz egeye davet edinde biz de köpek yetiştirelim :) :)
Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
HEY MAŞALLAH GÜZEL AVLAR OLMUŞ, DD VARSA AVIN HEYECANI VE ÇEŞİDİDE ÇOK GÜZEL OLUYOR,
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK.

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Çook matrak bir konu olmuş. Aynı zamanda dopdolu. Başta Harun Bey olmak üzere hepinize teşekkür ederim. Ağzım bir karış açık keyifle okudum. Rastgelsin ağalar.

gayemizde o değilmi ? stres atamadıkdan sonra gülüp eğlenemedikden sonra ne avcılın nede sitecilin pekde manası galmıyo :) tabikii bence :) :) nacizane avlarımızı beğenmenize sevindim Volkan bey :) umarım nicelerini tüm avcı dostların yaşaması dileklerimle bendende size rasgele :) :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Güzel temennileriniz için teşekkürler Harun Bey. yalnız benim avdan yana pek büyük derdim var. Ufuk abinin Alaman kıllısı köpeği pars var ya onun yavrularından 2 tane var bende. pars tek başına koca trakyanın tozunu attırıyor ben bu köpekleri nerde eğitecem şaşırdım Haftada 3 gün istisnasız ava çıkan Ufuk abinin elindeki yavru bile parsın gölgesinde kalmışken vay bana diyorum. 

Önümüzdeki sezon Ufuk abiyi biraz egeye davet edinde biz de köpek yetiştirelim :) :)

kırkbir kere hayrını görün Kadir bey :) babasına yetişemeselerde yanından geçseler gene avcı olurlar tasalanma :) :) Ufuk abinin tayinini buraya aldırsak daha hoş olur :D :D :D sende meradaki çulluklarda gurtulmuş olursunuz gali :D :D parsın branşı çulluk olduğu :P bende bu tayinden yana sıkıntı duymuyom :D benim branş belli davşan avı :) onun için bu tayini pek ipime guşağıma dakmeyyom :D :D sen söle ufuk abiye hemen gelsin :) :) gelirken sizide unutmasın haa ;) ;) ;)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
HEY MAŞALLAH GÜZEL AVLAR OLMUŞ, DD VARSA AVIN HEYECANI VE ÇEŞİDİDE ÇOK GÜZEL OLUYOR,
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK.

:) :) eyvalla ustam dediklerine harfi harfine gatılıyom :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Harun kardeşim sırf tavşiye okadar yol zor ama seneye iyi kınalı var dersen kapar benim danayı koşa koşa gelirim.

abey gınalı keklek işi gadeşlim ufuk efeye ait :D benim branş dışı o ganatlı :) hee illaki bikaç denk getirip elleyveriyom arada bi değişiklik oluvesin deye :) sen adaşını gandır burdan geçeken benide al :) sözüm söz Aydına gideken davşile benden difrizden çıkartamda gidem garanti olsun :D :D :D

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
abey gınalı keklek işi gadeşlim ufuk efeye ait :D benim branş dışı o ganatlı :) hee illaki bikaç denk getirip elleyveriyom arada bi değişiklik oluvesin deye :) sen adaşını gandır burdan geçeken benide al :) sözüm söz Aydına gideken davşile benden difrizden çıkartamda gidem garanti olsun :D :D :D

ohooo keklek dediğiniz nedir ki :D :D bugün daşın başında yarın benim idamlıkda  >:D  >:D  >:D  >:D

images

upload pics

free image hosting

free image hosting

photo storage

upload pic

biri adaşım, biri de can ciğer gadeşliğim üstelik ikiside sıkı drahthaarcı , daha ne olsun bee :D :D şaka maka da bu sezon bitti gari, ömrümüz olurda seneye erersek verelim coşkuyu, olma mı :D :D
Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
EEE anlaşıvedik gali seneye Allah ömür verirse güzel bir program bol da muhabbet yaparız.Rastgeleyin.

kusura bakma abim :) görmemişim yorumunu üstündende nerdeyse bi keklik sezonu geçmiş yahu :D :D ne demek her zaman beklerim sen gibi dostlara kapı açık :) :) hele bakalım sezona bi erelim salarız drakdörleri süreriz meraları :D :D :D :D