0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fotoğraflara zevkle baktım tebrik ederim çok güzel av ve anlara imzanızı atmışsınız.
Maşallah çok güzel avlar yapmışsınız. Paylaşım için teşekkürler.
Malkaralı amcam duymazki görmezki bu yazdıklarınızı resimlerinizi. Son günlerde kalan 3-5 yaprakda dökülecek korkusundan tirtir titrerken giremez oldu bu sayfalara Harun abim süper fotolar. İnsanın içi gıdıklanıyo valla. Rastgele..
ooo foto at dersen bende malzeme çok goca yörük hele Bella nın fermalarında ellediğimiz sıçmidik guşları upload fotophoto sharing websitesbak burdaymış sakallı gızın , aveçlerin gölgesinde yorgunluk atıpduru free image hostinglökşelerrpicture sharingkekleklerr upload photosimage uploadülen iyi ki aklına uydum da , çok da orjinal değil ama yan sanayi bile olsa bağladım avluya bi sakallı, iyi ki de uymuşum avın, nasibin , şansın bol olsun goca gadeşliğimi rasgelsin host imagesphoto storagefree image hosting
sağolun Kadir bey beğenmenize sevindim umarım nicelerini sizlerde yaşarsınız vede yaşatırsınızki bizde avcı dostların avlarına bakıp aynı hazzı duyabilelim
Çook matrak bir konu olmuş. Aynı zamanda dopdolu. Başta Harun Bey olmak üzere hepinize teşekkür ederim. Ağzım bir karış açık keyifle okudum. Rastgelsin ağalar.
Güzel temennileriniz için teşekkürler Harun Bey. yalnız benim avdan yana pek büyük derdim var. Ufuk abinin Alaman kıllısı köpeği pars var ya onun yavrularından 2 tane var bende. pars tek başına koca trakyanın tozunu attırıyor ben bu köpekleri nerde eğitecem şaşırdım Haftada 3 gün istisnasız ava çıkan Ufuk abinin elindeki yavru bile parsın gölgesinde kalmışken vay bana diyorum. Önümüzdeki sezon Ufuk abiyi biraz egeye davet edinde biz de köpek yetiştirelim
HEY MAŞALLAH GÜZEL AVLAR OLMUŞ, DD VARSA AVIN HEYECANI VE ÇEŞİDİDE ÇOK GÜZEL OLUYOR,PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK.
Harun kardeşim sırf tavşiye okadar yol zor ama seneye iyi kınalı var dersen kapar benim danayı koşa koşa gelirim.
abey gınalı keklek işi gadeşlim ufuk efeye ait benim branş dışı o ganatlı hee illaki bikaç denk getirip elleyveriyom arada bi değişiklik oluvesin deye sen adaşını gandır burdan geçeken benide al sözüm söz Aydına gideken davşile benden difrizden çıkartamda gidem garanti olsun
EEE anlaşıvedik gali seneye Allah ömür verirse güzel bir program bol da muhabbet yaparız.Rastgeleyin.