ersin kardeşim grupman konusu çok farklı tüfeklerde farklı sonuçlar olabiliyor fakat önemli firmalar arge konusunda doğal olarak çok avantajlılar ve önemli bütçeler ayırıyorlar,zaten ata ve armsanda 18.8 iç çap kullanıyorlar araştırmalarıma göre,armsanın grupmanı kötü değil aslında ama back bore namlu farkını hissettiriyor...
ful şok grupmanı bozabilir belki ama back borede bozmuyor,niye dersen saçma bu namluda strese az giriyor geniş olduğu için fark ortada zaten,ayrıca 5 cm de namlum kısa arkadaşın tüfeğinden ...
ben ilk aldığımda tüfeği hemen kumpasla şoklarını ölçtüm dayımın huğsan otomatiğiyle şoklarıyla ölçülerini karşılaştırdım bütün şokları daha geniş browningin,şokuda invektör plus bilirsin.browningin 3 no şokunun ölçüsü huğlulun 5 no şoku ölçüsünde iç çapı,isteyen ölçüp deneyebilir...
bu fişeği armsan sevmemiş denemez çünkü bu fişekle randıman aldığını söyledi arkadaşım ve her koşulu o belirledi,aslında 65 metrede 22 saçmada az bir saçma değil,ama 35 mükemmel...
ben çok farklı fişeklerle denedim tüfeğimi ilk aldığımda ama 35-40 metre mesafelerde sonuç mükemmeldi,hangi fişekle denesek sonucun değişeceğini sanmıyorum