Gönderen Konu: İNGİLİZ SARMASI DOLMA(Bu hikayenini gercek olduğu söyleniyor)  (Okunma sayısı 2440 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Memduh KESKİN

• Memduh KESKİN
  • *
Köyde ismail emminin oğlu askerdedir. İsmail emmi köyde derki "Benim oğlanın askerden döndüğünü kim müjdelerse ona istediğini vereceğim"
Kendisi eski iyi bir avcı olan ismail emminin birde duvarda asılı, her zaman dolu vaziyette duran bir İngiliz sarması dolma tüfeği durmaktadır. Gün gelir, köyün gençlerinden biri koşarak ismail emminin evine gelir ve,
"İsmail amca müjde senin oğlan terhis olmuş ve köye geliyor, köy yolunda gördümmm, müjdemi isteriimmm" İsmail amca sevinir ve çocuğa istediği müjdenin verilmesini söyleyerek, hanımına derki,
"Getir şu benim İngilizi bi bakalım" tüfeği alır ve sevincinden havaya 2 el ateş eder. Aradan geçen bir 5-10 saniye sonra köyün diğer ucundan feryat figan kopar. köylüler;
"İsmail amca, İsmail amca ne yaptın sen" İsmail amaca
"Ne olduki, sevinçten havaya tüfek attım"
"Mehmet emminin hanımı Fatma ablayı vurdun"
İsmail emmi bi elindeki ingilize bakar bi mesafeye bakar ve Tüfeği okşayarak derki ;D
"Satacaktım bu ingilizi, öldürseler satmam artık, taaaa  oraya vardımı len bu anasının sattımın tüfeeee" >:D >:D >:D ;
Memduh KESKİN 1972-Aydın/Atça
İkamet, şu an Denizli

Çevrimdışı İsa TORUN

• *
Abi dervişin fikri neyse zikri de odur derler,  :)
İsmail emmi tüfeğin marifetini görünce ne Fatma abla kalmış aklında, ne askerden gelen oğlan  :)
Eline sağlık Memduh abi...
1984-Afyonkarahisar/Eskişehir
AB rh (-)

windows 7 screen shot

Çevrimdışı Ergün AVCI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 :)çok guzelmiş
1983 kırklareli