öncelikle geçmiş olsun..buda demek oluyor ki belgeyle avlanırsanız böyle yaparız..belgesiz yakalansanız inanın bana daha az ceza yerdiniz..bu işlerin cırkı çıktı artık..belgenle,paranla pulunla rezil oluyorsun..merada kılıfın fermuarının birazı açık diye ceza yazılırmı..merada tüfek kılıfta olmaz zaten bi kere..silah meskun mahellerde taşınırken aracın bagajında ve kılıf içinde olmak zorunda..merada avlanırken değil..köpek av merasında yasakmışta nerde serbestmiş..tüfeği kılıftan çıkarıp köpeğide alıp mahalle arasında sağa sola ateş etmek lazım heralde...ben bunu anladım adamların davranışından..egsoz muayenesinden geçmeyen bir araç vizedende geçmez zaten..beni kaç kere trafik polisi durdurdu yolda bugüne kadar emisyon pulu soranınada denk gelmedim...vizesi geçmişti arabanın bi kere jandarma trafik durdurdu geçenlerde..72 lira ceza yazdı..emisyon pulu yok diye 950lira ceza olacak iş değil..pulu bulamasaydınız bile 950 lira akıl işi değil..kanunlara uyarak biz veriyoruz bu kozu bunların eline.. yazıklar olsun vatandaşa bu eziyeti çektiren zihniyete..
en güzeli ciddi ciddi belgeyi iptal ettirmek.bu çevre korumadır,milli parklardır,yaban tv dir,özel avlaklardır , ıvır,zıvır biz her yıl belgeye vergi ödemesek,pul almasak aç kalırlar..kapatır bırakırlar bu işi..ben iyice emin oldum buna..benim verdiğim vergiyle yaşayıp benle dalga geçemez hiçkimse..ister polis olsun , ister jandarma olsun,ister hakim . kim olursa olsun..
yiyip ,yiyip semiriyorlar ondan sonra av yasak,şu yasak bu yasak,şurası yasak,burası yasak,avbis mavbis saçma saçma işlerle türlü türlü çorap örüyorlar başımıza...
2014 yılında dilerim bitane belgeli avcı kalmazda avcılığı ticari bir sektör olarak gören zihniyet bundan vazgeçer ve defolup giderler.