Fotoya bakarak(o da detaysız) dış görünüm olarak fena değil bence. Daha ayrıntılı fotoğraf görebilsek fena olmazdı. Namlu, piston, değişik ve dikkat çekici başka yerleri varsa onlar.. Selamlar..
bu markanın kinetik otomatiğini incelemiştim , aynı göründüğü gibi , nasıl görünüyorsa öyle , , , eeee ne demişler ; ya göründüğün gibi ol , yada olduğun gibi görün , , buda aynı öyle volkan bey . . . yahu ben şunu anlayamadım ; büyük huğlunun venüs kara şahin model otomatiğini incelemiştim , bir kaç ay evvel , av bayiim 650 tl olur demişti , , aradan zaman geçti , büyük huğlunun conkuest modelinin ihraç olduğunu öğrendim , demekki ihraç oluyorsa biraz daha üst modeli diye onu istedim , ama aralarında (
venüs kara şahin , conkues , limberta , ağaç aksam dışında , çalışma prensibi olarak hiç bir fark yok , internet üzerinden satış yapan bayililer 800 - 850 gibi rakamlar isterken , av bayiim conkuest modelini yine 650 tl olur dedi , allah razı olsun dedim bende , , , samimiyetine inandığım bir abim ve büyüğümdür kendisi . . . hatta bilgisayardan modeli gösterirken bile kendiside gördü 800 - 850 gibi rakamları . . . internet üzerinden satış yapan firmalar 800 - 850 tl fiyat yazıyor , av bayii esnaf abimizden 650 tl ye alıyoruz , ilginç . . . . işin garip tarafı internet üzerinden alışveriş yapmak daha uygun diyorlar , , neresi uygunsa . . .