arkadaşlar öncelikle hapinize selamlar,sevgiler,saygılar sunuyorum ben buraya yeni üye,oldum hatda avcılık merakım,olmasına rağmen avcılıkla,ilgili ilk defa bu siteye üye,oldum. buraya üye,olmamdaki en,önemli faktör Özkanlar silah sanayi'nin üretmiş,olduğu yeni model y.otomotik kinetik av tüfekleri,oldu. gerçi daha bu tüfeklerden edinmiş deyilim ama özkanlar'ın kinetik modelleri'nin birisini bayide gördüm hatta,bayide tavsiye etmişti ama açıkçası av tüfeğinde Özkanların ismini ilk,defa duyduğum için çokta üstünde durmamıştım. fakat,eve geldiğimde internetten bir inceledimki özkanlar'ın üretim atölyesi bizim,antalyadaymış (buda çok,hoşuma gitti,doğrusu) neyse silahları yakından inceledim ve silahların estetik görünümü ve dizaynı'nı çok,beğendim. bende huğlu 601 gazlı sistem vardı bayiye 2.el olarak satması,için bıraktım. açıkçası niyetim şuydu Huğlu'nun kinetik 401 modelini,almaktı ama bayi,arkadaş bu silahın çok tutukluk,yaptığını söylemesi,üzerine kafamda soru,işaretleri oluştu. gerekli incelemelerden sonra özkanlar'ın tüfeklerinide beğendiğimden dolayı nasip olursa birkaç,gün sonra Özkanlar'ı yerinde ziyaret edip bir çaylarını içip üretmiş,oldukları kinetik modellerini yakından inceleyeceğim. eğer görünüşü,kadar'da silahın çalışma sistemi,vuruşu ve menzili iyi'ise almayı düşünüyorum. ama gerçekten dizayn,olarak çok beğendim ayrıca diğer yerli,silahlardan bir farkıda yaklaşık 400 grm. daha hafif,olması buda ayrı,bir avantaj olduğunu düşünüyorum. tabiki silah alırken her Avcı'nın ayrı,bir beklentisi vardır ama benimde en,önem verdiğim noktası silahın tutukluk yapıp yapmamasının dışında silahın dizaynı vede benim için en,önemlisi'de saçma dağılımı. yani benim için önemli olan silahın uzak mesafedeki avları vurabilmesidir. bir örnek vermek gerekirse duran,avlarda 60 metrelik bir mesafede bir bozlak yada keklik yada cukka,gibi avları vurabiliyorsa o silah benim için iyi silahtır. zira bir çok avcının'da hayalindeki silah tesirli,menzili iyi,olan silahtır. herkeze kazasız belasız güzel avlar yapması dileklerimle.. rast gele diyorum
Ayrıca burdan orhan beyede selamlar saygılar en kısa zamanda ziyaretinize gelicem inşallah.