Epeydir Orka ile ilgili bir iki fotoğraf dışında pek paylaşım yapamıyorduk çünkü avda yanımda kamera olmuyor ve telefonumda da kamera yok
Orka 16 aylık oldu ve ilk kez çulluk avına başladı bu sezon . Yaptıkları yapacaklarının teminatı gibi duruyor .İnşallah bir aksilik olmaz.Aslında ayrıntılı bir video ile paylaşım yapmayı düşünüyordum fakat şimdilik bu var
İki gündür de sis nedeniyle bir yere kıpırdayamadık fakat bugun öğleden soonra 2 saatlik bir gezinti esnasında bir kaç video ve fotoğraf çektim . Makineyide aldım yanıma sonundA.Tek el de fotoğraf makinesinde tek el DE tüfek ya nasip dedik . . . .
Meradan bir kare
İlk 1 saat bişey yoktu fakat Orkannın fermasıyla birlikte.Makineyi çıkardım tek el makina da tek el de tüfekte vurmak önemli değil ben bugun video çekmeye çıktım düşüncesi ile fermaya yaklaştık .KAlkan kuşa tek el attık sanırım çelgin gitti ama hayırlısı dedik . . .
Kuşu 100 metre sonra tekrar bulduk ben orda ölmüştür diye düşünüp orkanın fermasında video çekmeye çalışırken makine döndü pili çıkardım taktım tam çekicem kuş yürüdü gitti .
Haydaa dedik bu çelgin belli oldu tekrar düştük peşine .
Kuş gittikten sonra Orka çıldırıyor
Yavaş ve sahibinin dibinden ayrılmayan drahthaar
Orkanın 3. kez aynı kuşu bulması üzerine kamerayı elimden bıraktım ve kalkan kuşa tek atış yapabildik ve nazlı aportumuz.
Video da dediğim gibi genelde direk getirir ,fakat burada biraz nazlı bir aport yapıyor.
Ve AV SONU . . .