Gönderen Konu: Orka Çullukda 30.12.2012 ( Akşam Koşusu )  (Okunma sayısı 15020 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
Orka Çullukda 30.12.2012 ( Akşam Koşusu )
« : 31 Aralık 2012, 00:46:58 »
Epeydir Orka ile ilgili bir iki fotoğraf dışında pek paylaşım yapamıyorduk çünkü avda yanımda kamera olmuyor ve  telefonumda da kamera  yok :) Orka 16 aylık oldu ve ilk kez çulluk avına başladı bu sezon . Yaptıkları yapacaklarının teminatı gibi duruyor .İnşallah bir aksilik olmaz.Aslında ayrıntılı bir video ile paylaşım yapmayı düşünüyordum fakat şimdilik bu var :) İki gündür de sis nedeniyle bir yere kıpırdayamadık fakat bugun öğleden soonra 2 saatlik bir gezinti esnasında bir kaç video ve fotoğraf çektim . Makineyide aldım yanıma sonundA.Tek el de  fotoğraf makinesinde tek el DE tüfek ya nasip dedik . . . .

Meradan bir kare

İlk 1 saat bişey yoktu fakat Orkannın fermasıyla birlikte.Makineyi çıkardım tek el makina da tek el de tüfekte vurmak önemli değil ben bugun video çekmeye çıktım düşüncesi ile fermaya yaklaştık .KAlkan kuşa tek el attık sanırım çelgin gitti ama hayırlısı dedik . . .

Kuşu 100 metre sonra tekrar bulduk ben orda ölmüştür diye düşünüp orkanın fermasında video çekmeye çalışırken makine döndü pili çıkardım taktım tam çekicem kuş yürüdü gitti . :)
Haydaa dedik bu çelgin belli oldu tekrar düştük peşine .
Kuş gittikten sonra Orka çıldırıyor :)

Yavaş ve sahibinin dibinden ayrılmayan drahthaar
:) :) :)

Orkanın 3. kez aynı kuşu bulması üzerine kamerayı elimden bıraktım ve kalkan kuşa tek atış yapabildik ve nazlı aportumuz.
Video da dediğim gibi genelde direk getirir ,fakat burada biraz nazlı bir aport yapıyor.

Ve AV SONU . . .

• Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
Ynt: Orka Çullukda 30.12.2012 ( Akşam Koşusu )
« Yanıtla #1 : 31 Aralık 2012, 00:59:34 »
avınız daim olsun maşallah kısa bir gezinti olsada nasipte varmış rastgele
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı İrfan ACAR

• *
« Yanıtla #2 : 31 Aralık 2012, 14:10:50 »
Yakışır kardeşime, tebrikler Ersin.
İrfan ACAR-
1967 KOCAELİ
0 532 565 81 22
[img width=250 height=196]http://img715.imageshack.us/img715/528/4kxc.jpg[/im

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 31 Aralık 2012, 14:21:59 »
rastgele ERSİN BEY rastgele....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 31 Aralık 2012, 19:05:43 »
rastgele ERSİN BEY rastgele....
Teşekkür ederim Hakan Abi , Daha iyileri sizlerin olsun
Yakışır kardeşime, tebrikler Ersin.
Sağol İrfan abim nerelerdesin ? Nie paylaşmıyosun diyordun bu sefer sırf paylaşm yapmak için çıktık yola .Umarım olmuştur . Rastgele
avınız daim olsun maşallah kısa bir gezinti olsada nasipte varmış rastgele
Tşekkür ederim Kemal Bey,

• Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #5 : 02 Ocak 2013, 10:16:04 »
Rasgelsin Ersin bey
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Birol TURAN

• *
« Yanıtla #6 : 02 Ocak 2013, 10:37:10 »
 Daim olsun Ersin , Maaşallahı var
Birol TURAN
Gayrimenkul
Remax Kom - Bahçeşehir

Çevrimdışı Mehmet TURAN

• *
    • http://www.silvercare.com.tr
« Yanıtla #7 : 02 Ocak 2013, 12:02:19 »
Rastgele Ersin uzun zamandır paylaşımını da görmüyorduk Orkanın.Maşallah seneye çok daha güzel avlarını izleriz inşallah.
Mehmet TURAN
1980 PENDİK

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #8 : 02 Ocak 2013, 15:52:42 »
Orka yetişmeye başlamış. Güzel çekimler yakalamışsın Ersinim. Orkayı şimdi gördük seneye Allah kerim artık. Birde gelecek sezon sonuna doğru gördükmü tamamdır olay. ;D ;D Ah şu video işlerini bide Ufuk abi yapsa. ;D ;D Yanında settercileri götürür parsın fermasında çulluk vurdurtur onu bile çekmez bu nasıl adam yaw ;D ;D

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 02 Ocak 2013, 16:01:35 »
Ersin hocam maşallah baya büyümüş Orka avıda çok güzel .

Olmuş artık bu kız  fizik olarakda çok güzel görünüyor.

rastgelsin.
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 02 Ocak 2013, 18:09:31 »
Ufuk abi sağolasın . Aslında video nun birinde sana da bi gönderme vardı fakat onu paylaşmadım :) Fırsat buldukça götürüyoruz bugun de sağolsn orka yaptırdı yine avı . Çok huylu kuşlar yürüyüp gidior kuş kalkıor iki dakka geçmeden biz fermada kuş beklerken karşı tarafa geçmiş oluyor . Kim ne derse desin bea abi ben son derecde keyif alıyorum bu ayrıcalık ile avlanmaktan.

Kemal Bey teşekkür ederim . Daha iyileri sizlerin olsun.

Birol sağolasın daha güzel çekimleri Şah ile yaparsın inşallah.Çulluğu askıya alıp biraz ördeğe başlamış gibisin ya hayırlısı :)

Mehmet teşekkür ederim sağol işallah seneye izleriz beraber . Paylaşım işi zor iş ya .İnanın burdaki arkadaşların dilinden kurtulmak için avı bırakıp hususi video çekmeye çıktım.Rastgeldi iyi de oldu inşallah . Görşrss
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 02 Ocak 2013, 18:12:32 »
Orka yetişmeye başlamış. Güzel çekimler yakalamışsın Ersinim. Orkayı şimdi gördük seneye Allah kerim artık. Birde gelecek sezon sonuna doğru gördükmü tamamdır olay. ;D ;D Ah şu video işlerini bide Ufuk abi yapsa. ;D ;D Yanında settercileri götürür parsın fermasında çulluk vurdurtur onu bile çekmez bu nasıl adam yaw ;D ;D
Rıdvanım senin dilinden kurtulalım diye paylaşım yapıyoruz avı bırakıp etme sende ya :) . Seneye gerek yok sezon bitmeden bir daha yaparız inşallah.Sende bi paylaşım yapsan da izlesek gözümüz gönlümüz açılsa sessiz sessiz alıyorsun keklikleri tavşanları walla :) Gel yapalım bi organizasyon Ufuk abi flan drahthaar çıkarması yapalm :D
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 02 Ocak 2013, 18:15:20 »
Ersin hocam maşallah baya büyümüş Orka avıda çok güzel .

Olmuş artık bu kız  fizik olarakda çok güzel görünüyor.

rastgelsin.
Kenan hocam büyüdü baya ya .İlk 7 ay ın dışında istediğim gibi besleyemedim ama eğitim ve av olarak hiç sıkıntım yok maşşllah.İnşallah olmuştur tabi acemi biraz ama meralarda birlkte gittiğimiz setter ve pointerlerden çok daha iyi . Olacağının sinyallerini veriyor.Senin kerata ne alemde bi paylaşımda senden bekliyoruz artık ::)
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 03 Ocak 2013, 15:25:42 »
Ersin Orkanın hareketleri gösteriyorki seneye sekeni kayanı pusturur sahibinede vurdurur en ayaklı çulluklar bile hık demeye fırsat bulamadan pusmak zorunda kalır,az daha tecrübeyle Parsın yaptıklarını yapar hiç şüphen olmasın.
İnşallah Ufk abi .Bu arada gerçekten şöle bişey sölim kuşun sektiği yada tedirgin olup hemen kalktığı günlerde gerçekten drahthaar bir avantaj oluşturuyor.Lafım çok özenle yetiştirilmiş setterlere değil geneline , inanın bildiğim setterler 300 metrede fermaya duruyor fakat hiç bir faydası yok.Köpeğin çok uzak gezmesi her zzaman bir dezavantaj oluşturuyor.Ben zaten 10 dakika sonra oraya gidicem neden köpek şimdiden taa oraları arasın ki anlamıyorum :) Aklıma geldide paylaşayım dedim bunu da :)
Ufuk abi allah aşkına Rıdvana yuklenelim.Hep bi video isteği hep bi fotoğraf arzusu var ve doyuramıyoruz adamı.Zahmet edip bu seneki ki avlarından da çekse de biz izlesek ya fena mı olur ? Snde yuklen haftaya video ile gelir walla :)
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #14 : 03 Ocak 2013, 17:55:37 »

Ufuk abi allah aşkına Rıdvana yuklenelim.Hep bi video isteği hep bi fotoğraf arzusu var ve doyuramıyoruz adamı.Zahmet edip bu seneki ki avlarından da çekse de biz izlesek ya fena mı olur ? Snde yuklen haftaya video ile gelir walla :)

Puahahaha Ersinim keklikte video çekmek kolaymı? ;D ;D Ferma bile zor görüyoruz onda da elalemin maskarası olacaz. Köpek ferma veriyor. Çalıların yada ağacın arkasından keklik daha biz tüfek doğrultmadan salıveriyor uçurumdan aşağı kendini. Video çekecez. Ondan sonra dalga geçecekler bizimle. Hani drahthaar boş ferma vermezdi hani bi şey göremedik diyecekler. Hele birde videoda kanat sesi duyulmazsa uğraş babam uğraş ;D Av sonu foto ve videoda benim işime gelmiyor. Her avdan sonra çekilmiş fotolarım var ama onu koysak ne işe yarayacak. Bu sene bıldırcın avınada gitmedik. Benim videolar Adana avlarından sonra gelirdi hep. Hayırlısı bakalım. Bi gün keklik videosu çekersem söz yükleyecem buraya ;D ;D

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 03 Ocak 2013, 22:31:18 »
eee Rıdvanım o zaman sana senin cümlenle cevap veriyorum : seneye Allah kerim artık. Birde gelecek sezon sonuna doğru gördükmü tamamdır olay.Video çekersemmiş de paylaşırmış .Walla av olayından benden çok daha doyumda olduğun kesindir ben bile video çekcem diye tek el de tüfek takılıorsam senin tel el sapan tek elde kamera takılman lazım ki sende para çok alırsın bi kafe kamerası :p :P :=)
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #16 : 04 Ocak 2013, 09:42:43 »
eee Rıdvanım o zaman sana senin cümlenle cevap veriyorum : seneye Allah kerim artık. Birde gelecek sezon sonuna doğru gördükmü tamamdır olay.Video çekersemmiş de paylaşırmış .Walla av olayından benden çok daha doyumda olduğun kesindir ben bile video çekcem diye tek el de tüfek takılıorsam senin tel el sapan tek elde kamera takılman lazım ki sende para çok alırsın bi kafe kamerası :p :P :=)

Ersinim bir gerçek var çektiğin video en azından ha bire drahthaarcılara sataşıp ağzının payını alan, kes kopyala yapıştır ve habire sağa sola laf yetiştirip bir de tüfek seslerinin geldiği ama nedense hiç kuşların görünmediği çekimler yapan bir setterci amcamızın videolarından daha kaliteli ;D ;D ;D En azından vuruşun olmasada ferma ve akabinden kuşun uçuşu görülüyor. Bu videoyu 5 sene sonra bile izlesen o kuşun ordan uçuşundaki heyecanı alacaksın. O keyif yeter. O keyifin yanında setterci amcamızın video video diye uluyup durmasınada bir tokat daha geldi. Geçmiş olsun diyorum ona ;D ;D
Banada çatıp durma daha sezon bitmedi ;D ;D ;D ;D En azından fotolardan oluşan arşivi toplu halde atarız sezon sonu ;D ;D ;D

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #17 : 04 Ocak 2013, 12:48:58 »
Kimi arkadaşlar benim kuşumu görmeye ne kadar meraklılar demekki hala boylarının ölçülerini almamışlar biliyorumki atacağım şu fotolarada kılıf uyduracaklardır ömrünüzde  görmeyecek fotoları kapak yapmayı unutmayın ..

Hala bu kuşları  göremiyorsanız

yada bunu görün

yada bunu görün

yada bunu görün

yada 

yada 

Yada bunu

Başka kuşumu görmek isterseniz siz isteyin yeter ben göstermekten çekinmem ;D

Dostlara selam Avcılık yapmaya çulluk, ördek vurmaya devam..

Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569

Çevrimdışı Mehmet TURAN

• *
    • http://www.silvercare.com.tr
« Yanıtla #18 : 04 Ocak 2013, 13:40:08 »
Ulvi abi yi kızdırıyorsunuz bütün arşivi dökecek buraya :) 2010 dan bile resim atmış :) :) :)
Mehmet TURAN
1980 PENDİK

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #19 : 04 Ocak 2013, 13:50:26 »
Ulvi abi yi kızdırıyorsunuz bütün arşivi dökecek buraya :) 2010 dan bile resim atmış :) :) :)

Doğrudur mehmet ihtiyarlık yaşlandık artık ..ama birilerinede pabuç bırakmayacak kadar enerjimiz, gücümüz ,kuvvetimiz vardır ..
Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #20 : 04 Ocak 2013, 14:53:11 »
Maaşallah Orka'ya...Av hırsına sahip bir köpek..Belli oluyor..
Bol bereketli avlar dilerim Ersin bey...
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #21 : 04 Ocak 2013, 17:55:22 »

Puahahahah drahthaarcılar videoları art arda kösmüş, boyunun ölçüsünü alan almış Ulvi amcam hala boy ölçüsünden bahsediyor. Amcammm foto bol. Ama biz ekibin hepsinin vurduğu fotoları yada kendin vurmuş bile olsan sana vuramazsın edemezsin ebik gübük etmiyoruz. Bakkk video istiyordun. Daha dünkü çocuk orka bile ferma videosu vermişya. Senin buralarda mesaj yazman, konuşman hatta hala internete girmen bile büyük başarı ;D ;D ;D ;D ;D
Ulvi agam sana verilen kapakları saklasaydın tekerlekli sandalye alırdın. ;D ;D

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 04 Ocak 2013, 22:44:07 »
Maaşallah Orka'ya...Av hırsına sahip bir köpek..Belli oluyor..
Bol bereketli avlar dilerim Ersin bey...
Teşekkür ederim Burak .Mia nin tipi kadar güzel olup miss drahthaar a seçilemesede mahallenin en güsel  kısıdır bisimkide :)
Rastgele
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #23 : 04 Ocak 2013, 22:48:25 »
Hahaha Ufuk abi kopardn yine ya :) Ulvi abicim bişey dicem neden gitmiorsun ki ben anlamıyorum . Bu kadar olay oldu site yerinden oynadı allah aşkına biner cipine gidersin ya .Çok mu uzak sanki sana bahsedilen meralar.Ben b ile sırf muhabbetine burdan 250 km lik yola çıkmaya hazırken sen neden gitmiorsun ki ?
Bak Rıdvanın dediği gibi benim dünkü çocuk bile neler yapıyor.Seninkilerin neler  yaptığı da ortada.Çekincek bişey yok ki Ufuk abi yi az çok anladıysam misafirperverlik konusunda da 10 numara olduğu aşikar.eee o zaman sana arabay aatlayıp gitmek kalıyor bizede keyifli keyifli izlemek kalıyor.Bırak yaprağı ormaniye ağaçları kesmekten bitirdi sen hala yoksun.
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
« Yanıtla #24 : 05 Ocak 2013, 02:30:35 »

adaş abim , alem adamsın vesselam :D :D
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2013, 14:09:18 Gönderen: Ufuk EVCİ »
Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN