0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
41 kere maşallah çok güzel gelişiyolar yavrular , Arif abi güzel bakmışsın yavrulara umarım kıymetini bilecek avcıların ellerine nasip olurlar...
Maşallah hepsi birbirinden güzel, özenle baktığınız her hallerinden belli sizi tebrik ederim. Alacak arkadaşlar böyle bakımlı yavru sahibi olacaklar, çok şanslılar.
Heyyy maşallah Allah nazarlardan korusun,sizinle telefonda görüştüğümde havalar güzelleşince açıklık güzel bi yerde yeşillik temiz bi mekanda resimleri çeker öyle koyarım siteye demiştiniz.Bu bile köpeklerinize nekadar değer verdiğinizin vede ilgilendiğinizin ispatı, kırçıllı olana bayıldım maşallah umarım bir gün sizden bi yavru almak nasip olur ) emeklerinize sağlık sizlerin sayesinde güzel köpekler ülkemize geliyor.
Yine gözümüzün pasını sildiniz Cihan Bey maaaaşaallaaahhh çok güzel büyüyorlar emeğinize sağlık,benim kırçıllı (en alttan 3.resim) papatyaların arasında ne güzel durmuş öyle kem gözlerden korusun Allah
Hayırlı uğurlu olsun,Maşallah bebelerime..
arif hemserim hayirli ugurlu olsun isallah yarulardan bitanede bize duser saygilar
Sevgili Hayri IŞITAN arkadaşım, ilgi ve alakanız için çok teşekkür eder, Ülkem DK sevdalısı arkadaşlarımızada hayırlı olsun. Mademki hemşehriyiz gel bi tanışalım önce.Sevgilerimle,
adem kardesim ovgun icin tesekkur ederim bilaki guzel kardesim senin doslugun kalbin guzelsevgi saygi bizden
CİHAN BEY HAYIRLI OLSUN ALLAH UTANDIRMASIN. HAYRİ ABİME YAKIŞIRRR ABİCİM DEĞERLİ ABİMİZİDR KENDİSİ.
Sevgili Adem KOCA kardeşim, ilgi ve alakan için çok teşekkür eder, Ülkem DK sevdalısı arkadaşlarımızada hayırlı olsun. Hayri IŞITAN arkadaşımız muhakkak değerlidir.Sevgilerimle,
cihan abicim sizinlede tanışmak çok isterim. benim yegane amacım u avcılık dünyasında dostluklar edinmek ustalar ile tanışmak. bana dostluk arkadaşlık muhabbet yeter. siz samsunda nerde oturuyorsunuz acaba. inşallah hayri aim de geldiğindegüzel sohbetler ortamlar kuraız sizin gibi büyük abilerimin yanında sizinnle sohbet etmek bana mutluluk verir saygılar
Sevgili Adem KOCA kardeşim, aynı dilek ve temennilerin benim içinde geçerlidir herzaman beklerim.Benim ofisim Birtat Pastanesinin arka sokağında.SMMM Bürosu.0362.4359427-0532.4116429. Sevgilerimle,