0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet, sigara meselesini abin Ahmet yazdıydı... Sanırım Sabri başkanın meselesi aklına gelmiş....
20 CAL Oto ile o keklik ve tavşanları vuran Sabri Başkan'ın canı sigara istemiş çok mu götüreceksinizde vereceksinizde... Ellerini severim ellerini.......Memudu memudu omanmudu omudud.... Çat çat...
20 CAL Beretta ile ne sıkıyor aceba kendileri YAF mı niiiiiiii? Yoksa sorana göre pardon avına göre değişiyor mu ?
Abi bıldırcınada kekliğede ördeğede şaşmaz..FEDERAL Amma bildiğim tek bişey var adam bu işten ev geçindiriyor o derece av dedinmi avcılık dedinmi orda dur,yeterki yüzüne tüfeği alsın.Bi ben yanındayken heyecanlanır
Allah için bu sezon bu hafta kapanıyor keklikte kim kimin g...tünü kesti .... Ben Mehmet'i favori gösteriyorum ama... HArbi gelin şimdi....
resimden belli oldugu gibi işi aştım tüfek sıkmadan yakalıyım kuşları diye işi fantaziye döktüm o kuşta b deyince düşenlerdendi
Ahmet duyanda okuyanda ben enişteme kuş istedim sanacak eniştemde yok kuşta istemem kimseden elhamdülillah... Allah' a çok şükür sezonda nasibimizi ziyadesi ile aldık... Bende resim yüklemek istemiyom, fotoları çekerken dikkatsiz davranıp avlakları deşifre etmekten tırsıyom.... Haaa bu arada bizim Kayseri'nin avcısı cin gibi (Tolga Hoca) geçen başka şey için birine fotoğraf gösteriyom fotoda sadece ben, tüfek, kuşlar birde zemin görünüyor ve adam avlağın yerini bildi inanamadım artık bildin de diyemedim ama hala şoktayım ''Toprağı orannınkine benziyor diyor '' yo kdeğil dedim ama inandıramadım ....
Videoda yorumlarda süper Allah yüzünüzü her daim güldürsün arkadaşlar.