0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet kardeş günaydın.Gülmekten öldüm nerden bulursunuz bu videoları bilmem ama tam bohçacılara uygulanacak bir yöntem Selamlar
Bence bu yöntemi atıp atıp vuramayan mankecilere uygulamak lazım....
Allah ta seni güldürsün
ahmedim yaban tv yemleme kampanyası yapıyor bizde bohçacılara bu kampanyayı yapalım
Sabah vaktinde hazırlanıp kapıya gelemeyenlere de iyi gider
Ahmetim Adam Ordada diyorki Mehmet kendine ahmeti örnek al almazsan böle şaplagı yersin diyor bunu dagda deneyelim hacım mehmeti oturtup başına dikilelim sen elini yorma ben vururum zaten mehmete şu aralar bilendim..
Ahmedim yukardan vurup alttan çıkarma durumu mu bu :)bezide örtmüşler ,çok yaşa emi sen
Ben böyle bir adam tanıyorum. Ne tesadüf başı da kel. Tam uygulamalık.Hemde dediğin gibi beratta tüfeğine de fişek sıkışıpta vuramayan biri.
Yok abi...Bu sistem Afrikada migren hastalığı tedavisinde uygulanıyor ama bizim av camisasındada başlıca uygulama yerleri;Bohçacı diye sınıflandırdığımız avcı adı altındaki kişilere,Ava giderken gece 4 de uyanamayıp soğukta arkadaşını bekletenlere,Yıllardır hala kuşa zın zın diye bakarak ateş edenlere,Ördek avında sarı eldiven,kırmızı mont giyenlere,Ördek dolanırken hanımına rapor verenlere,Hazır böreği alıp gazeteye sarıp hanım yaptı diye getirenlere,Cocuk hasta,düğün var,toplantı var,kayınvalidem bizde gibi bahane uydurup av arkadaşını ekenlere,Keklik sürüsünün konduğu yeri gördüğü halde görmedim diyenlere;Arkadaşının köpeği fermadayken,yok bişi boş boş diyip kalkan kuşa ateş edenlere,Yeleğinin arkasına poşetle fişek saklayıp dağda fişeğim bitti diyenlere,Kuş uzak kalktı,dağılsın diye ateş ettim diyenlere,Tüfek emniyetteymiş,yağlamamışım,fişek sıkıştı vb.. bahanelerle kuş vuramayanlara,Kuş zirvede ekti bizi dediğimizde,yok yok ben çıktım diyip arabaya doğru gidenlere,Leyleği vurup kafasını ayağını kesip,yolup kaz diye yedirenlere,Tüfek güzel saçma çıkarıyomu diye güvercin vuranlara,Kurt sandım diye tilkiye ateş edenlere,Bıldırcın diye keklik palazına ateş edenlere,Sigara paketini arabada unutup derenin içine arkadaşını keklik var diye çağıranlara,4 kişiye 3 dilim tatlı getirenlere,Bim marketten ucuz yaprak sarması konservesi alanlara,Sudaki möhreye ateş edenlere,Taştan yaptığın evsini g.. devirenlere,Yoruldum sen gitte ben az soluklanıyım diyip,kayanın kovuğunda pastırmalı ekmekle kola içen arkadaşlara,Uygulayacağımız bir tedavi yöntemi........