Gönderen Konu: Büyükçekmece Gölü ve Bahşayişteki Avcılar  (Okunma sayısı 2864 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Onur TAVACI

• *
  • Ava gelmez kuş olmaz...Başa gelmez iş olmaz....
Büyükçekmece Gölü ve Bahşayişteki Avcılar
« : 24 Aralık 2012, 11:42:07 »
abilerim kardeşlerim 3 defaya mahsus ördek bekine
(akşam) gidiyorum konu başlığında geçen bölgeye ve kalabalıktan yana bi şikayet yokta kendimce..hem ördek teyibi diyelim..(ormancıların duymaması imkansız kontrole geldiklerinde mera kuş cenneti gibi ötüyor)...birde bilinçsiz avcılar ya bir avcı bilmezmi tüfeğin fişeğin mesafesini bulutlardaki ördeğe tüfek ata ata hayvanlar sadece ufukta küme küme görünüyorlar..bu ne cehalettir..150 200 metreden ördeği düşürebileceğine inanan insanlar var..resmen yıldızda kuş...
  • Cesa Valment 61
  • Stoeger M3000 Peregrine 71
Bir Acayip Mühendis®

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
Ynt: Büyükçekmece Gölü ve Bahşayişteki Avcılar
« Yanıtla #1 : 24 Aralık 2012, 11:54:10 »
Belki arkadaşların elinde keleş var ne biliyorsun gördünmü   ;D ;D ;D
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Onur TAVACI

• *
  • Ava gelmez kuş olmaz...Başa gelmez iş olmaz....
« Yanıtla #2 : 24 Aralık 2012, 12:00:36 »
inanırım çünkü dün akşam öyle bir ses geldiki tam 4 el :)) hiç yivsiz silaha benzemiyordu :)) yakın olanlar savaş ortamı görmek isterlerse akşamları gelsinler havan topu atanlar roket atanlar uçaksavar atanlar sesler birbirine karışıyo hareket eden herşeye ateş açılıyor  ;)
  • Cesa Valment 61
  • Stoeger M3000 Peregrine 71
Bir Acayip Mühendis®

onurkaragoz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 16 Mart 2013, 22:17:56 »
abilerim kardeşlerim 3 defaya mahsus ördek bekine
(akşam) gidiyorum konu başlığında geçen bölgeye ve kalabalıktan yana bi şikayet yokta kendimce..hem ördek teyibi diyelim..(ormancıların duymaması imkansız kontrole geldiklerinde mera kuş cenneti gibi ötüyor)...birde bilinçsiz avcılar ya bir avcı bilmezmi tüfeğin fişeğin mesafesini bulutlardaki ördeğe tüfek ata ata hayvanlar sadece ufukta küme küme görünüyorlar..bu ne cehalettir..150 200 metreden ördeği düşürebileceğine inanan insanlar var..resmen yıldızda kuş...
onur bey bende bu sezon cok gıttım ve bır daha carsamba sabah dısında gıtmeyı dusunmuyorum y.otomatık av tufegınde takoz takan tek bızdık sanırım bı sıgırcıga 7 tane atanı gordum aradık gle kontrol et dedık tamam dedıler gelen gıden yok  bız o kadr kamufle oluyoruz bı tane ordek gelıcek dıye daha hayvan bırak ınmeyı assagı suzulurken 20 30 kısı atıyo bu rızk ısıdır ama o kadar bılıncsız ınsanlar varkı vuramaycagı kesın yerden sansını deneyen var   abı vursan tufegı sana hedıye edıcem dıyorum ısteyen kım fısek atıyoruz dıyolar bu zıhnıyettekı ınsana ne denılır kı tamam dıosun ıztanbulda av yerı uzak ınsanlar yakın dıye oraya gelıyorlar ama rızka neden engel oluyosun ben vurmıyım sen vur ama usulunce adabıyla vur bu konuyu gorunce yaram acıldı nedense ayrıca kımseyı gormedım sıgırcık surusunu gorupte ates etmeyen bı kere jandarma gordum o da kımseyı kontrol etmeden gıttı

onurkaragoz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 16 Mart 2013, 22:18:56 »
Belki arkadaşların elinde keleş var ne biliyorsun gördünmü   ;D ;D ;D
valla elındekı kelesı gordum adam abı sıgırcık yok mu ıkı uc atalım dedı taradılar resmen havaya atısları bızde ordek beklıyelım

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 16 Mart 2013, 22:32:21 »
 O0 O0 ördek avı en zor avlardan biridir , katlanmak gerek ,  gördüklerin , görmediklerinin yanında emin olki solda sıfır kalır belki . bunları aşmış  bazı avcı arkadaşlarımız için , ördek avında herşey mübah . kanunen yasal olan avcı arkadaşlarımız bile , ördek vurabilmek için  >:D >:D havada döner tekme dahil   ;D her yolu deniyorlar .. denetim gerçekten yok denecek kadar az .. avlak bölgelerinde akşamdan sabaha GÜMBÜR GÜMBÜR tüfek atılıyor , ne gelen var ne giden ...  öyle kolayda değildir ördek avlamak  ,  en teferruatlı ve en zor av hayvanıdır ..  O0 O0
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

onurkaragoz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 16 Mart 2013, 22:44:51 »
O0 O0 ördek avı en zor avlardan biridir , katlanmak gerek ,  gördüklerin , görmediklerinin yanında emin olki solda sıfır kalır belki . bunları aşmış  bazı avcı arkadaşlarımız için , ördek avında herşey mübah . kanunen yasal olan avcı arkadaşlarımız bile , ördek vurabilmek için  >:D >:D havada döner tekme dahil   ;D her yolu deniyorlar .. denetim gerçekten yok denecek kadar az .. avlak bölgelerinde akşamdan sabaha GÜMBÜR GÜMBÜR tüfek atılıyor , ne gelen var ne giden ...  öyle kolayda değildir ördek avlamak  ,  en teferruatlı ve en zor av hayvanıdır ..  O0 O0
yusuf bey av dolabının 3 te 2 sı ordek ıcın ayrılmıs gıysı tehcızat vs ıle dolu bılmezmıyım :D