Gönderen Konu: köpeğimde denge sorunu var lütfen yardım  (Okunma sayısı 2784 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan BİTİRİM

• Yalova Avcılar Klubü Başkanı
  • *
köpeğimde denge sorunu var lütfen yardım
« : 23 Aralık 2012, 22:52:22 »
arkadaşlar efsane köpeğim ingiliz pointeri LEYDİ yi  yazın pire sarmıştı,sonra kurtardım fakat köpeğimde sorunlar başladı şöyleki,önce yemek yememzlik yaptı her zaman keyifsiz durmaya başladı sonraları ise rahatsız gibi duruyor sürekli,dün ava götürdüm hiç gezmedi sırt tüyleri kalkık duruyor sanki üşüyor gibi fakat yattığı yer korunaklı dün ayakları felç gibi oldu 24 saatten fazla zaman geçti ama köpeğim şimdide yürürken sanki sarhoş gibi sağa sola dengesiz yürüyor,gel diyorum hiç oralı olmuyor hayvan panik halinde.süper av yapan bir köpek ama şimdi böyle olunca ,artık ava gidesim gelmiyor konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum
Gökhan BİTİRİM
1974 YALOVA

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: köpeğimde denge sorunu var lütfen yardım
« Yanıtla #1 : 24 Aralık 2012, 04:42:29 »
dengede sorun varsa orta kulak iltihabı olabilir... kuduz vs de olabilir en iyisi iyi bir veterinere göstermek,geçmiş olsun....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı İsmail TUNCER

• *
« Yanıtla #2 : 24 Aralık 2012, 19:18:34 »
köpeğinizi sanırım zehirlemiş olabilirsiniz.Kurtarmışsınız ama zehirlenmeden dolayı karaciğer hasar görmüş olabilir.Tüy bözukluğu , halsizlik karaciğer bozukluğundan kaynaklanabilir.Karaciğeri tadavi et.Hapagen(vet.İlaç)2ml kas içi.Berovit B12(Vet ilacı)1ml.Beroviti 20Ml izotonik serum ile karıştırıp deri altına vurabilirsin.Hepageni bir gün arayla 4 kere uygula.beroviti her gün yapabilirsin 5-6 gün.Birde yattığı yer rüzgar almasın.Boğazına da iyi bak.Selam ve sevgiler.
ismail tuncer
 (butik)

1952 Biga-Çanakkale-İstanbul

Çevrimdışı Vet.Hekim Kaya GİRAY

• *
« Yanıtla #3 : 02 Ocak 2013, 20:48:03 »
 gökhan bey telefonla ulaşabilirsiniz isterseniz bana numaram 0536 554 83 50
 birde köpeğiniz bir videosunu eklerseniz görerek konuşmak isterim

geçmiş olsun
Kaya GİRAY(Veteriner Hekim)
1982 (İnegöl/BURSA)
05365548350