Gönderen Konu: lutfen yardım  (Okunma sayısı 1466 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cahit BURGAZ

• *
lutfen yardım
« : 23 Aralık 2012, 22:35:16 »
sevgılı poınter tutkunları allah askına bırı bana akıl versın.ben bu kopekle ne yapayım.2 yasında ferması mukemmel av bulması mukemmel.ama meraya cıktıkmı vedalasıyoruz o bır dagda ben bır dagda yetıse bıldıklerıme atıyorum.beepır kullanmama ragmen onu dagda kaybedıyorum.arkadaslarla beraber ava gıdemez olduk haklı olarak cunku cok hızlı onden gıdıyor bazen kus tedırgın oldugunda kalkıyor haklı olarak arkadaslar sıtem edıyor bugun 2 kere tufegı yuzume aldım nerdeyse vuracaktım.  o kadar dayak attım acıldıgında dayak yıyecegını bılıyor ama yene kendını durduramıyor.  acaba dıyorum sok tasması alsam busaatten sonra ıse yararmı kullanan arkadaslar varsa yorum yazarsa sevınırım bıde tavsıye ettıklerı markalar varsa veya elınde olupta artık kullanmayıp satmak ısteyen varsa.yardımcı olursanız sevınırım.
Cahit BURGAZ
1983 AYDIN

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: lutfen yardım
« Yanıtla #1 : 24 Aralık 2012, 04:45:26 »
şok tasması her yaşta işe yarayabilir,sitede tecrübeli arkadaşlar vardır kullanım konusunda yardımcı olacaklardır...
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #2 : 24 Aralık 2012, 08:58:40 »
cahit bey aynı şikayet bende vardı.şok tasmasi ile beeper sesi vereni bir arada olanını aldım ilk merada tasmayı taktım 3 defa kullandım şok düğmesini her bastığımda gel buraya diyerek bağırdım.ve daha sonra sadece yakınlarımda gezmeye başladı açılmadı.şokun yanı sıra kumandasında titreşimde var canını yakmıyor daha sonraları açılmaya başlarsada titreşim kullanıp açı çektirmeden halledersin. ben öyle yapıyorum mesela.çünkü titreşim yedimi şok gibi algılıyor.şok tasmasını öneririm.tabiki bilinçli kullanmak şartıyla...
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2012, 09:01:02 Gönderen: Emrah GİRGİN »

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL
...İnanmak yağmur duasına giderken şemsiyeyi yanına almaktır...

Çevrimdışı Cahit BURGAZ

• *
« Yanıtla #3 : 24 Aralık 2012, 20:18:36 »
tesekkrler arkadaslar en kısa suredebır sok tasması alacam.insallah
Cahit BURGAZ
1983 AYDIN

Çevrimdışı Hidayet EVREN

• *
« Yanıtla #4 : 24 Aralık 2012, 21:21:29 »
şok tasması<pointerlerde kesin ve etkili bir çözüm ama tasmayı uyduruk olanlardan almayın en az 500 metreden çekenlerden alın
  • Huğlu 401B
  • Benelli Rafaello SL
  • Beratta 390 AL Silver Mallard
  • Beratta 391 Urika
  • Pointer
  • Kurzhaar
1970 BALIKESİR/ANKARA

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 24 Aralık 2012, 21:58:29 »
cahit kardeşim pointerle avlanman için benim gibi genç olacaksınız pointer tembel köpeği deyildir zamanla oturacaktır  rasgele

Hasan CAN
1962 ANKARA