sanırım canlı düşürünce demek istediniz tam anlamadım olayı..armsan kullanan çoğu arkadaş yıkmadığından bahsediyor tüfeğin..bende 612 W'nin çalışmasını seviyorum sorunsuz zarif bir tüfek hatta almayı bile düşünmüştüm bi ara..ama armsanlar yaralı bırakıyor diye şikayet çok fazla.
Yok hocam ölü düşünce dedim. Soğuk havalarda performansı ciddi düşüyordu. Özgür beye bıldırcın ve üveyik avı için katılıyorum. Hava 20 derece civarı ve üzerinde ise sorun yok. Ama kışın ördek ve tahtalı gibi kuşlar için ben hiç önermem. Geçen sene Polat bey Lambro blue kullan dedi. Sezon bitene kadar biraz rahat ettim.
Sezon başlamadan öncede bi arkadaşım istedi ona devrettim. Ona da aynen bunları anlattım. Şu ana kadar şikayeti yok. Sezon başından beri Lambro Tordo ile avlanıyor.
Ama gerçekten çok yakışıklı tüfek. Ve çok güzel çalışıyor. Su avı avcılarına hiçbir markanın gazlı otomatiğini önermem. Kinetik olmalı bence. Ben Stoeger M3000 modelini bekliyorum. Kısmet olursa 66 namlu bitane alıcam.
Bu yıl 71 namlu çelik kubuzlu Akus poze aldım. Şu ince şoklu olanlardan. Namlu ucunda şok yuvasından kaynaklı kabarıklık yok. Şu ana kadar çok temiz vuruşlar yaptım. Bence Akus başarılı bir marka. Poze alacaklara öneririm.
Tek sorun siparişten sonra 3 ay beklemeyi göze alacalar