Gönderen Konu: Stoeger mi? Armsan mı?  (Okunma sayısı 55768 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kazım ÖZYILMAZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Stoeger mi? Armsan mı?
« Yanıtla #50 : 21 Haziran 2014, 16:55:55 »
Yardımlarınız için teşekkür ederim ancak bir sorum daha olacak. Model konusunda da yardım isteyeceğim sizden. M3500 mü m300 mi m2000 modeli mi almalıyım sizce? Çok fazla kullanmıyorum yazın 1 ay bir de sömestirde 10 gün kullanıyorum.
1987 İSTANBUL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #51 : 21 Haziran 2014, 16:58:30 »
m300 değil m3000 olacaktı.
1987 İSTANBUL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #52 : 21 Haziran 2014, 17:00:54 »
arkadaşlar sizden ricam stoeger otomatik tüfeklerini yakın zamanda alanlar veya bilgisi olanlar hangi modeli kaça aldınız yazabilir misiniz?
1987 İSTANBUL

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #53 : 21 Haziran 2014, 22:36:16 »
                 m2000 veya m3000 almanızı tavsiye ederim.M3500 modeli 89 mm fişek yatağına sahip, süper magnum fişekler için yapılmış bir tüfek. Bu yüzden biraz daha ağırdır.Tavsiye ettiğim iki model de senin işini fazlası ile görecektir,bu tüfekler sert havada bile 34 gr ile güzel randıman veriyor, bence 66 gr süper magnum fişeklere lüzum yok.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimdışı Ersan ARGIÇ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #54 : 21 Haziran 2014, 22:57:57 »
15 gün önce ben stoeger M2000 modelini bir bayide sordum önce  1000 tl dedi, elimde bir tüfek var takasta düşünüyorum deyince fiyatı  1100  e çıkartır gibi oldu)))
  • Stoeger 2000
1973
memleket fethiye-iş burdur

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #55 : 22 Haziran 2014, 14:02:47 »
Mehmet Bey ve Ersan Bey değerli düşünceleriniz için teşekkür ederim. Ümraniye'de Armer mağazası varmış onu öğrendim o iki modelden birini alcam inşallah.
1987 İSTANBUL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #56 : 26 Haziran 2014, 13:11:00 »
M3000 sentetik tufegi aldim arkadaslar insallah iyi cikar silah.
1987 İSTANBUL

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #57 : 26 Haziran 2014, 15:27:57 »
M3000 sentetik tufegi aldim arkadaslar insallah iyi cikar silah.

Saglikli calisan bir M2000 e pattern-penetrasyon acisindan bizzat kefilim
Etrafimdaki avci arkadaslarada oneriyorum.
M3000 daha cok yeni bu yil ilk kez avlaklara cikacak bunuda sizlerden ogrenecegiz.
Buyuk ihtimalle ayni namluyu kullanmislardir bu acidan icim rahat eminim iyi bir tufek olmustur.
Gule gule kullanin.

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #58 : 26 Haziran 2014, 16:01:06 »
Silahin av nisangahi bandi yuksek ve m2000e gore dar. Fiyatlari ayni sayilir 50 lira fark vardi yeni model diye tercih ettim ama hayirlisi bakalim.
1987 İSTANBUL

Çevrimdışı Harun BALIBEY

• *
« Yanıtla #59 : 30 Haziran 2014, 14:18:58 »
stooger m3500 alacagım şuan araştırıyorum 1-2 ay içinde netleştirip satın almayı planlıyorum
Armsan için kötü yorumlar yapılmıs ama ben 2009 dan beri armsan 612w kullanıyorum çok ta memnunum yok avı yıkmıyormus yok yaralı dusuyormus yok 20 dereceden sonra söyle oluyormuş yok karga bagırtıyormuş bu söylemlerin hepsi benim gözümde hikaye hiçbirisine itibar etmiyorum stoger arastırıyorum karsıma cıkan seyden rahatsızlık duyuyorum insanlar burda stooger ıcın konu açmış ama yok armsan kötü yok huglu söyle arkadasşlar bırakın bu gereksiz karalamaları
net bir şekilde söylüyorum 2009 dan beri armsan 612 w kullanıyorum 24 gramda attım 50 gramda tek sorun yaşamadım 60 metreden cansız ördek te düşürdüm 15 metreden çullukta ıskaladım ama çamur atmadım sizde atmayın dogru düzgün vuramıyorsan tufege bahane bulmayın. ben burda stoogerı araştırmak istiyorum başka markaların kötülemelerini duymak değil herkes biraz adaletli olsun lütfen
Harun BALIBEY
1980 istanbul

The following users thanked this post: Enes BAŞARAN

Çevrimdışı İlhan BULUT

• *
« Yanıtla #60 : 01 Temmuz 2014, 13:16:41 »

"düzgün vuramıyorsan tufege bahane bulmayın. ben burda stoogerı araştırmak istiyorum başka markaların kötülemelerini duymak değil"

Harun bey,
Konunun başlığını tekrar bi oku istersen. "Stoeger mi? Armsan mı?"

Burası bir forum, terbiyesizlik ve hakaret içermedikten sonra insanlar kullandıkları silahlarla ilgili olumlu, olumsuz tecrübelerini aktarabilir. Hiçkimseye "düzgün silah kullan" , "bu marka hakkında duymak istemediğim şeyler yazma" deme gibi bir lüksümüz yok.

Armsan kullanıcısı olarak armsan 612 ye yapılan eleştirileri beyenmiyorsunuz.
Stoeger M3500 almak istiyorsunuz, M3500 ile ilgili konu altında yaptığınız yorumda da, bu tüfeği eleştiren arkadaşları samimi bulmadığınızı yazmışsınız.

Karşıt fikirleri dinleyip değerlendirmek lazım. Hep en iyisini biz bilemeyiz... Selametle,
  • Akus SuperPoze
  • Huğlu Renova
İlhan BULUT
1972 KOCAELİ

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #61 : 01 Temmuz 2014, 19:23:45 »
"düzgün vuramıyorsan tufege bahane bulmayın. ben burda stoogerı araştırmak istiyorum başka markaların kötülemelerini duymak değil"

Harun bey,
Konunun başlığını tekrar bi oku istersen. "Stoeger mi? Armsan mı?"

Burası bir forum, terbiyesizlik ve hakaret içermedikten sonra insanlar kullandıkları silahlarla ilgili olumlu, olumsuz tecrübelerini aktarabilir. Hiçkimseye "düzgün silah kullan" , "bu marka hakkında duymak istemediğim şeyler yazma" deme gibi bir lüksümüz yok.

Armsan kullanıcısı olarak armsan 612 ye yapılan eleştirileri beyenmiyorsunuz.
Stoeger M3500 almak istiyorsunuz, M3500 ile ilgili konu altında yaptığınız yorumda da, bu tüfeği eleştiren arkadaşları samimi bulmadığınızı yazmışsınız.

Karşıt fikirleri dinleyip değerlendirmek lazım. Hep en iyisini biz bilemeyiz... Selametle,
Azınla bin yaşa İlhan abi ben yazsadım baya karışcaktı burası hiç birşey demiyorum Harun Balıbey'e bunebiçim eleştiri yav
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimdışı Selman OKTAR

• *
« Yanıtla #62 : 01 Temmuz 2014, 23:16:22 »
Tüfeğiniz Hayırlı uğurlu olsun Kazım Bey.Armsan konusuna gelecek olursak ben de 2 yıldır 612W kullanıyorum. ilk aldığımda yaf 24 lerin boş konavı dışarı atmıyordu.Bıldırcın özel ile gayet güzel çalışıyordu.Başka 24 leri de gayet güzel çalıştırıyordu.tüfeğin yıkkını gayet güzel.Ben daha önce 63 model kırıkkale kullanıyordum yıkkında fark yok.Öldürme öldürmeme olayı fişekle alakalı.Armsanda yaşadığım sıkıntı ise şarjörün içinin paslanması.Ördek avında ıslak fişek bastım içine.Bir dahaki avda fişeği zorla soktum.Eve gelip dağıtınca gördüm ki, Şarjör borusu çelik olduğundan paslanmış.Stoegeri bilmiyorum tabi.
Selman OKTAR
1984 ISPARTA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #63 : 05 Temmuz 2014, 17:32:53 »
Teşekkür ederim Selman Bey.
1987 İSTANBUL

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #64 : 10 Temmuz 2014, 02:44:59 »
Hayırlı Uğurlu Olsun Kazım kardeşim..kazasız belasız bol avlar dilerim..Bu arada Stoeger kullanıcısı epeyce çoğaldı forumda.. Stoeger Kullananlar Kulübü diye bir başlıkmı açtırsak forumda napsak ?  :D

sohbet ve tartışmalara oradan devam ederiz.

Yönetici arkadaşlarımız uygun görürlerse tabi..

Çevrimdışı Coşkun ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #65 : 10 Temmuz 2014, 08:55:21 »
hayırlı olsun.doğru tercih yapmışsınız
1988 BALIKESİR

Çevrimdışı Kemal SAV

• *
« Yanıtla #66 : 11 Temmuz 2014, 17:21:06 »
armsan kullanıyorum 3 yıldır senede bir tüfek temizlerim yagmur çamur olsun fark etmez. 28-30 gram kullanırım her zaman üstünede çıkmam skeet atarım aynı zamanda o tüfeklede daha yarı yolda bırakmadı beni. şunu söyleyebilirim aslında size tüfeğinizin dipçiği size uyuyormu uymuyorsa siz alt veya üst atıyorsanız muhtemelen kuşunuz serpinti saçmada kalıyor ve çelgin kalıyordur. çelgin bırakıyor diyen arkadaşlar geçsinler karşıma bir el atayım armsan ile çelginmi kalıyorlar yoksa cansızmı düşüyorlar :D

Kemal SAV
1985 MANİSA

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #67 : 11 Temmuz 2014, 17:37:08 »
ata neo derım kıyma makınası :)
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #68 : 11 Temmuz 2014, 19:14:40 »
 :)
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 21:05:42 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #69 : 11 Temmuz 2014, 19:32:22 »
arkadaşımın birinde ATA NEO MAX 4 var 35-40 metre mesafede wınchester,,,,,,,,, mirage,,,,,,,,,,b&p,,,,,yaf 32-36gr arası 3-4-5-6 numara fişeklerle tahtalı geçit avında 30 lu 40 lı sürülere dahi attıgında 1 tane tahtalıyı vurmayı bırak yaralamadı bile ??? >:( .........   32gr fişekle bile tutukluk yaptıgını ,,,,boşkovan atmadıgını gördük..........

diger arkadaşımda ise ATA NEO COMBO var 50m lerde cansız tahtalı düşürüyor.....

kendi kanaatim tüfekler aynı markanında olsa aralarında fark oluyor....

doğrudur sonuçta kul yapısı ama bırısı ahşap dıgerı sentetık bılmıyorum olur mu dıye ama oluyor bırde bılmıyorum bu benım gorusum ama vurmayan sılah yoktur vuramayan ınsan vardır yıne araştırma kanaat sıze kalmış ama armsan alan arkadaşım var aldığına bın pısman ınan kötülemek degıl armsan kullanan dıger bı arkadaşım var oda cok memnun ama bende araştırdım kafam cok karısıtı ve sonunda kımsenın baskı ve etkısıne kalmadan ata neo aldım av yapmadım ama deneyip görücem artık bıde eskı ata neo ve yenı ata neo arasında cok farklar var el kundağı ve dıpck omuzlama ve gozunun onune gelmesı cok güzel buda benım gorusum ama cok güzel ve estetık yıne karar senın bence kımsenın baskı ve etkısınde kalma ıcınden ne gelıyosa onu al kardesım bende oyle yaptım ve aldığıma hıc pısman degılım açıkçası hayırlı aksamlar olsun sana
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 19:37:14 Gönderen: B.Ulaş EREN »
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Enes Sadık BALI

• *
  • yaradılanı hoşgör Yaradandan ötürü
« Yanıtla #70 : 12 Temmuz 2014, 00:03:10 »
Forumu seviyesini düşüren bazı cevaplar var bunlar rahatlıkla seçiliyo. ELBETTE YAPILMASI GEREKEN BİŞEYLER VARDIR SAYGIDEĞER ADMİNLERİM
En büyük kavga , insanların haketmediği saygıyı istemesinden çıkar.

1993 Orhaneli / BURSA

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #71 : 12 Temmuz 2014, 08:52:59 »
Forumu seviyesini düşüren bazı cevaplar var bunlar rahatlıkla seçiliyo. ELBETTE YAPILMASI GEREKEN BİŞEYLER VARDIR SAYGIDEĞER ADMİNLERİM
forumun seviyesi düşmüyor insanlık yapıp arkadaşa başka bı sılah hakkında bılgı verıyorum enes lafın bızeyse laf çarpıtmaya gerek yok kardesım sonuçta ata fabrıkası benım degıl araştırma yapan ınsana bızden de bı bılgı aktarmak acemılık ve toyluğuna verıyorum ıyı paylaşımlar ...admınler anlar artık :)
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #72 : 12 Temmuz 2014, 12:58:09 »
 :)
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 21:03:54 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Sabahattin KARAHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #73 : 12 Temmuz 2014, 14:15:07 »
Hüseyin beye katılıyorum bizim göremediğimz seni gördüğün bir yanlış anlaşılma varsa açıkça yazsan bizde bilsek Ulaş bey yazılarında bir art niyet yokki  enes bey
  • YILDIZ A71 YEDEK NAMLULU
  • YILDIZ SPZ ME 66
Sabahattin KARAHAN 1974 VAN
İnsanları tanışırken değil,tartışırken tanırsınız.
Çünkü, öfke saklanan kişiliği ortaya çıkarır.

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #74 : 12 Temmuz 2014, 14:53:21 »
Yazılanlarda moderatörlük bir şey göremedim. Gerektiğini düşündüğünüzde, sözkonusu yorumun altındaki "moderatöre rapor et" linkine tıklayın, notunuzu da ekleyin.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.