Gönderen Konu: OTO YOLLAR VE HGS SİSTEMİ REZALETİ.  (Okunma sayısı 3221 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
OTO YOLLAR VE HGS SİSTEMİ REZALETİ.
« : 20 Aralık 2012, 01:41:18 »

Malumunuz  kgs (kartlı geçiş sistemi 2013 ocak 1 iti bari ile kaldırılıyor bende bu sebepten dolayı ptt şubesine giderek HGS (hızlı geciş sistemi) alayım  dedim  ALMAZ OLAYDIM.
15 tl kart üçreti ödedim ve 35 tl de kartın hesabına yatırdım lazım olduk ca oto yolu kullanmaya başladım fakat  bir şey dikkatimi cekti otoyola girişte yeşil ışık yanıyor cıkışta ise yeşil ışık yanıyor fakat geçişten aldıgı parayı göstermiyor durum böle olunca bende takıp etmeye başladım mevzuyu hesap ta nekadara para oldugunu nereden bile biliirm ki derken 3,5 sefer kullandım otoyolu sonra cep telefonuma msj geldı bakıyenız yetersiz cezalı duruma düşmemek için hesaba para yatırın diye  derken  karttakı parayı bıldıgım için fazla fazla hesaplaraya daha hesapta para oldugunu düşünüyorum ki öle olması gerekiyor. 15 aralık tarıhın de ist gittım geldim gene telefonuma msj geldı bakıyenız bitti cezalı duruma düşmemek için 7 gün için de para yuklemesi yapın  diye. bende 18 aralık günü ptt şubesine gittim ve hesabıma 50 tl daha yukledim iş yerime gittim budurum kafama takıldı ve bende nette araştırma yaptım ve  hgs sitesine üye oldum bir konturol edeyım dedım. alınan paraları görünce hesaptakı paranın bitmesi normal. ve 10 dakika önce yatırdıgım 50 tl nin 41.75 kuruş kaldıgını gördüm ve incelemeye başladım ve otoyol geçişlerimi inceledim görünce çok şaşırdım ve 19 aralık salı günü sabahı solugu hemen ptt de aldım ve acıklama istedim VEZNEDKİ CALIŞANDAN  BİZLE ALAKASI YOK KARAYOLLARI MÜDÜRLÜĞÜNE GİDİN DEDİLER. TELEFON EDİN dediler bende iş yerime gittim aradaım karayolları genel müdür lüğünü. onların verdiği cevapsa cok ilgınc ptt gideceksınız dediler bende tekrar ptt gittim ordaki bir görevli ile görüştüm oda görünce cok şaşırdı kagadı kara yolları müd. telefon etti yok mail atsın vs dediler konturol edelim vs kapattı telefonu. bende ptt görevlisine dedim kardeşim sen şu benim HGS İPTAL ET  VE HESAPTAKİ PARAMI BANA GERİ İYADE EDİN DEDİM HESABI KAPATTI AMA BİZİM PARA iyade edilmedi. dilekce yazdık bakalım 41 tl için ve geçişlerdeki fazla alınan mevlalar için se mail atmam gerektiğini sölediler ve 444 lu bir telefon nosu verdiler AMA ÇALIŞMIYOR... VE SADECE BEN DEYİLİM FORUMLARDA ARAŞTIRMA YAPTIM BENIM GİBİ COK İNSAN VAR MADUR EDİLEN  BU YOLLA COK BÜYÜK VURGUN YAPIYOR BİRİLERİİ. BİLGİNİZE. SİZLERDE MAGDUR OLMAYIN OGS ALIN.... daha yazılacak cok şey var aslında googleye hgs diye yazın mahkemelık olmuş lar  ve hgs adı altında mıllet ten topladık ları paralar kim bilir kac tirilyon. burdan şu cıkıyor fayiz siz sıcak para vurgunu. selamlar.

• REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: OTO YOLLAR VE HGS SİSTEMİ REZALETİ.
« Yanıtla #1 : 20 Aralık 2012, 01:43:10 »
RESMİ PC NİZE KOPYALAYIP BAKTIGINIZDA YAZILARI NET GÖRE BİLİRSİNİZ
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Fehmi TAŞKIN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 20 Aralık 2012, 09:12:56 »
Geçmiş olsun Gökhan Bey. Ben de hgs alıyım diyordum iyi oldu bunu söylediğiniz.Emin olun bu durum sadece hgs özelinde değil, evinize gelen her faturayı kontrol edin bakın neler göreceksiniz
  • MAUSER M03 300 Win. Mag.
  • Beretta A400 Xtreme Plus 76
  • Akus Custom Deluxe 71-76
  • Glock 19 Gen 5
  • Sig Sauer P 229 ALSO 9mm
  • Smith Wesson 686 4'' 357 Mag.
1977-İZMİR

Çevrimdışı Yener HACIOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 20 Aralık 2012, 09:47:49 »
iyi oldu yazdığınız azdaha bende alıyordum.ogs ye devam.
lYener.HACIOĞLU-1977-SAKARYA_İSTANBUL

Çevrimdışı M.Kemal ATEŞSAL

• *
« Yanıtla #4 : 20 Aralık 2012, 10:10:23 »
Gökhan Kardeş ben Ankara'da yaşıyorum Otobanla çok fazla işimiz olmadığı için hesaptaki yanlışlığı iyi anlayamadık.  Alınan fazla para ile ilgili biraz açıklamalı yazarsan daha iyi olacak. Şimdiden teşekkürler.
  • Beretta urika 2 71 namlu
  • Franci Oto 67 namlu
M.K. ATEŞSAL   1951 ANKARA
0 RH (+)

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 20 Aralık 2012, 12:11:12 »
Gökhan Kardeş ben Ankara'da yaşıyorum Otobanla çok fazla işimiz olmadığı için hesaptaki yanlışlığı iyi anlayamadık.  Alınan fazla para ile ilgili biraz açıklamalı yazarsan daha iyi olacak. Şimdiden teşekkürler.
kemal bey resme dikkat baktıgınız da alttan dördünçü geçişte GİRİŞ HENDEK  cıkış hendek diyor ve otoyollarda bunu yapmanız mumkun deyıl tabi arabanız ucuyorsa bu mumkun olurdu.ve 10.50 tl benden para kesmiş. benden alması gereken para ise 1.40 tl.
bir slogan ları müthiş HGS KULLAN %20 AZ ÖDE AMA DURUM TAM TERSİİİ.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Erdal BİLGİN

• Müdavim Üyemiz
  • erdal bilgin -1975/KUYUCAK/AYDIN-kurtuluş ksb.
« Yanıtla #6 : 20 Aralık 2012, 12:46:16 »
halkı soymanın bir sürü yolu oldugunu bize gösteriyorlar,son 10 yıldır bunları öğreniyoruz..otoyollar ve kara  yolları özelleştğinde bu soygunlar arşa çıkacaktır,bilginiz olsun..telekomda oldugu gibi,,,hepsi şerfsz.
Erdal BİLGİN-1975 kurtuluş ksb.kuyucak/AYDIN

Çevrimdışı M.Kemal ATEŞSAL

• *
« Yanıtla #7 : 20 Aralık 2012, 13:16:38 »
Gökhan kardeş teşekkür. Yaptığın girişimlerden bir sonuç alır da bizlerle paylaşırsan memnun oluruz. Sana sabır ve kolaylıklar dilerim.
  • Beretta urika 2 71 namlu
  • Franci Oto 67 namlu
M.K. ATEŞSAL   1951 ANKARA
0 RH (+)