kamuflaj olanlarda çok güzelmiş. adem bey tavsiyeleriniz için tşkkr ederim, gerçekten ördek avı benim için yeri çok ayrı olan bir av, çok eziyetler çekiyorum her seferinde bi daha gitmeyecem deyip daha sonra gelecek haftanın proğramını yapıorum tam teşkkül 2 saat çamurda yürümek nedir çok iyi bilirim, ah bir de toplanıp geri dönüş yokmu asıl eziyet o zmaan başlıyor işte saygılarımla hoşçakalın
kardeşim herşeyin dönüşü kötü zaten
avda şunu bilir bunu söylerim geri dönerken acele etmeyecek kimse ortamdas. rahat rahat toparlanacaksın. ben ördeğe giderken zodia bot 20 tane sabit mühre 1 tane motorlu 2 atne motursuz rüzgarile dönen mühre fişekler neaz 150 tane tüpler semevar demlik tabak çanak çatal bıcak tencere yiyecekler aklına gelebilecekler herşey 1 günlük av için değermi ama değer bence. en sevdiğim şey göl içind eyemek yapıp yemek. hele arada yemek yaparken üstüme ördek geliyorsa tüfeği kapmam ile atış yapmam bir oluyor. o arada yemek dökülmemsi şart ama
inanın en güzelide gece hazılrık karanlıkda sazlık aralrında bot ile gitmek yarı yolda artık inme vakti sıklık bot itekleme gitmesi gerekli. sonra gece mühre dizimi aaa bi bakmşsın ezan sesi vakit geldi hemen herkez sazlık içi,ne kamufle amaçlı sonra vıkır vıkır bi ördek orda birisi diğer taraftan kalkanlar yatanlar dişili erkekli seslerin karışımı ben boş dururmuyum hiç bende düdükle eşlik sonra tam vakti şovvvv başlıyor saz içinde vede hayvanların yattığı yerde oludğum için saz mesafasesi en fazl yükseklik 15 metre aman allahım hangisine atacağımı şaşırıyorsun . bi bakıyon arkandan mührelerin yanına sürü konmuş göremişisin . ama hele yokmu o ördeklerin mührelere sortisi emin olun ben başka avı gözüm görmüyor. gelecek haftayı iple çekiyorum .yani haftada 1 gün ava gidiyorum işim sebepden dolayı onunda tadını alıyorum.
gecen sene son gün sezon kapanışı arkadaşlar bizden önce çıktılar cuma akşamsında cumatesi akşam geri geldiler sakın gitme günlük gülistnalık 1 tane bile ördek yok vala ben gidecem dedim yatağında bulurum onları ben uyurken ve deidğim oldu gölde ki,mse ördek görmezken ben ve arkadaşlar ile 20 yakın ördek vurudk hep yeşil alaş. foıtoları gören kafayı yiyor nerden buldunuz bunları. artık adem sen nereye biz oraya arabanı takip edecez millet peşimde . karar aldım bende arabayı g,izlmeye köylü dostlarımın evinin arkasına saklıyorum takipde millet ne yapim
seviyorum sesszi sakin vede yoğun avcı olmadığı alanlrda avlanmayı.