Gönderen Konu: Bison-dam vb.. DİĞER TÜM NEOPRAN TULUM ÇİZMELER  (Okunma sayısı 26875 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adem ALKAN

• *
Bison-dam vb.. DİĞER TÜM NEOPRAN TULUM ÇİZMELER
« : 19 Aralık 2012, 23:35:05 »
Tüm avcılara selam ederim neopran tulum çizme kullanan arkadaşlar bana yardım edin. hangi marka almalıyım kullanan arkadaşlar acele yardım....
Adem ALKAN
ANKARA

Çevrimdışı Fehmi TAŞKIN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Bison-dam vb.. DİĞER TÜM NEOPRAN TULUM ÇİZMELER
« Yanıtla #1 : 20 Aralık 2012, 00:13:00 »
Cabelas dan alma şansınız var ise hiç düşünmeyin. Sorduğunuz çizmeleri bilmiyorum kullanmadım.Genel olarak bilgi vermek gerekirse, güzel bir sazlık kamuflajılı (max4), kolay yırtılmayan kat ve yapıştırma yerlerinden açılmayan işciliğe sahip iyi bir marka seçmek gerekir.Ayağınızı normal çizmeler kesinlikle sıcak tutmayacaktır.Bunun için yüksek gramda thinsulate içeren çizmeleri tercih etmek gerekir. İyi bir marka ve model seçmez iseniz hiç şakası olmaz hastanelik olursunuz tecrübeyle sabittir :) Benim iyi çizme almam için hastanelik olmam gerekti siz olmayın baştan iyi çizme alın :)
  • MAUSER M03 300 Win. Mag.
  • Beretta A400 Xtreme Plus 76
  • Akus Custom Deluxe 71-76
  • Glock 19 Gen 5
  • Sig Sauer P 229 ALSO 9mm
  • Smith Wesson 686 4'' 357 Mag.
1977-İZMİR

Çevrimdışı Barış KAVUNCU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 23 Aralık 2012, 15:16:01 »
bison'u bilmem dam iyidir ama av için değil genelde balık için üretildiği için ava en uygun renk ve desen cabelassın çizmeleri bence.
Barış KAVUNCU 1977-İzmir - İkamet Bodrum 538 5909925

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 23 Aralık 2012, 18:41:24 »
bison da iş görür..
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

Çevrimdışı Mustafa ÇAY

• *
  • Avına Saygı Duymayan Avcı Olamaz
« Yanıtla #4 : 03 Ocak 2013, 12:23:14 »
bison'un neopreni 4mm. olarak üretilmiş neopren kalitesini bilemem, ancak neopren üzeri jarse kumaşı da önemli en ufak bir yırtılma sonrasında neopreni de delmek, parçalamak çok kolay olur
gerçi henüz  inceleme fırsatım olmadı ama en azından 4mm. kalınlık olarak yeterli olur, ek yerlerinde uygulanan yapıştırma da çok önemli, en kolay açılma buralardan olur, çizmeleri basit görünüyor, dizler bel ve göğüs bölgesi sıcak dururken ayaklar buzlu suyun içinde donması mantıklı değil, en önemli bölüm ayaklar bu yüzden bende cabelas ürünleri diyorum ancak fiyatlar gerçekten çok uçuk asgari ücretli bir avcı bir ay çalışıp ancak bir tulum çizme alabilir..belki de alamaz :)
  • Stoeger M3000 Pregrine Max5
  • Huğlu 601 GB
  • Kral Superpoze
  • Hatsan Mod 135
Mustafa ÇAY
1980 İSTANBUL

Çevrimdışı Burak ÖZTÜRK 32

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 11 Mayıs 2013, 09:39:15 »
BÜNYEN SAĞLAM İSE  PAHALIYA KAÇMANA GEREK YOK BİZ 45 LİRALIK DANDİK ÇİZMELERLE 5 SAAT SUYUN İÇİNDE BEKLEYE BEKLEYE ALIŞTIRDIK BÜNYEYİ

--------------AMA SAĞLIĞINI DA GERİ PLANA ATMAYACAKSIN SAĞLIK EN ÖNDE GELİR-----------------
1984.MERSİN

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 11 Mayıs 2013, 09:53:46 »
burak burak burakk kardeşimmm maddi durumunuz el veriyor ise kesinlikle ii kalita sıcak tulum. bunun acısı yaş ilerledikçe çıkıyor eski avcı abile ya böbrek sorunu çekiyor yada farklı sıkıntılar. ben bu sene normal tulum içine motofree markalı içlik aldım. neopren malzeme motorcuların giydiği göğü s altına kadar pantolon gibi giyiyorum özelliği bu neopren kıyafetin kuru giyilmesi dalgıç kıyafetlşeri gibi değil. hem  güzewlliği patik neopren çorapı ile pantolan bütün . çok süper bişi üşüme derdiniz asla yok. ondan sonra delik olmayan ucuz tulumda giysen fark etmiyor. cebales alt etmiş yanında. ben tavsiye ediyorum ördke avında sadece su içinde av yapanlar içi bu kuru hava da aşırı sıcak yapar
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 11 Mayıs 2013, 09:56:12 »

en ucuuz tulum ile birlikte cabelas kalitesi yaratıyıor
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 11 Mayıs 2013, 09:57:43 »
ABİ ÖYLE DİYONDA BURADA TULUM DAYANMIYORKİ BURADA KOVA DİKENLERİ VE SAZLIK  JİLET GİBİ KESİYOR TULUMU DELİP BİR YERLERİMİZE BATIYOR BİLE :) BENİM TULUM ÇİZMESİ SU ALDI ÖYLE 3 SAAT SUDA BEKLEDİM AMA EVE VARINCA DA SOBAYI KUCAKLADIM :))))
1984.MERSİN

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 11 Mayıs 2013, 10:00:44 »
yürükende dikkatli olacan. bak b u içliklerden tavsiye ederim bunlar süper bişi. akşama kadar göğüsne kadar suyun içindede dursan sorun yok üşüme yok. birde piyasada az sağlan tulumlar vra oından aldığında durum okeydir
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 11 Mayıs 2013, 10:04:34 »
NE KADAR ABİ BU TULUMLARDA
1984.MERSİN

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 11 Mayıs 2013, 10:10:46 »
kardeşim bu tulum değil bu içlik. fiyat 90 tl ile 130 arası değişiyor ben en son 100 tl almıştım gecen sene. ben çok memnunumm kat kat giyinme derdi bitti giyiorum bunu üstüne çek tulum bitti
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Sabahattin KARAHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 27 Mayıs 2013, 17:16:32 »
Adem bey FREE MOTO hakında söyledikleriniz kafama yatı  fakt bunu giyince hareket kabiliyeti nasıl oluyor rahat hareket edebiliyonmu veya suda yürürken rahatsız ediyormu sizce sadece alt yeterli olurmu açıklarsanız sevinirim
  • YILDIZ A71 YEDEK NAMLULU
  • YILDIZ SPZ ME 66
Sabahattin KARAHAN 1974 VAN
İnsanları tanışırken değil,tartışırken tanırsınız.
Çünkü, öfke saklanan kişiliği ortaya çıkarır.

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 30 Mayıs 2013, 09:48:03 »
Adem bey FREE MOTO hakında söyledikleriniz kafama yatı  fakt bunu giyince hareket kabiliyeti nasıl oluyor rahat hareket edebiliyonmu veya suda yürürken rahatsız ediyormu sizce sadece alt yeterli olurmu açıklarsanız sevinirim
sabahattin bey uzun sürdü cevabım ama . saygılar öncelkle.
 free moto ben 1 ıl kullandım yürüdüğüm yolun çiğnediğim çamuru bir ögrseniz yanarasın dersin ama öyle değil. eğer dalgıç malzemsi olsa idi evet olmaz ama bu mtorcuların giydiği malzeme. bunun en güzel yani kuru giyiyorsun. yani daldıçlar gibi önce diş maucunu yada su ile ıslamıyorsun. tayt gibi aynı. ben yarım olanı aldım. komple bütün olanıda bunaltır bencede gerekj yok zaten göbek deliğinin üstüne çıkıyor yarım olanıda. ben kalite tulum alacaktık  almkatah vazgeçtim. tavsiye derim.
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 12 Haziran 2013, 16:50:38 »
Teşekürler Adem bey ilginizden dolayı bende çok araştırdım gerçekten güzel bişey kısmetse alacam bir tane ayak üşümesine son olacak iki saaten fazla suda kalıyoruz özelikle sabah avında buda insanı gerçekten sıkıyor güzelim ördek avı bir anda işkence oluyor bazen paylaşımınızdan dolayı teşekürler saglıcakla kalın
  • YILDIZ SPZ ME 66

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 12 Haziran 2013, 20:10:14 »
Teşekürler Adem bey ilginizden dolayı bende çok araştırdım gerçekten güzel bişey kısmetse alacam bir tane ayak üşümesine son olacak iki saaten fazla suda kalıyoruz özelikle sabah avında buda insanı gerçekten sıkıyor güzelim ördek avı bir anda işkence oluyor bazen paylaşımınızdan dolayı teşekürler saglıcakla kalın
  sabahattin bey 2 saatmiii??:)))   ..  sabah karşı 3 de suya giriyorumöğlende yemek için çıkıyorum yemekten sonra tekrar giriyorum akşam gölden çıkıyorum o derece  korunaklı bişi. ama dediğiniz gibi eğer parmaklrdan ayaktan üşüme var ise emin olun yarım saat bile işknece.
 saygılar sevgiler inşalah  sizinde işinize yarar. benden sadece tavsiye idi kullanan biri olarak. görüşmek üzere 

1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 18 Haziran 2013, 21:46:12 »
Adem bey çok haklısınız bizim ördek avladığımız avlak iki saat bilemedin 3 saat yeterli gelyor ördek popilasyonu yönünden şanslıyız limitleri doldurdukmu yeterli o yüzden uzun süre kalmıyoruz istanbul av fuarını yaban tv de izlerken yanlış görmedimse free motonun standını sanki gördüm kamuflajlı yeni ürünlerde çıkarmıişlar ama sitesinde henüz koymamışlar galiba biraz daha bekliyeceğim muhabet ve sevgi ile kalın
  • YILDIZ SPZ ME 66

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 19 Haziran 2013, 08:41:25 »
Adem bey çok haklısınız bizim ördek avladığımız avlak iki saat bilemedin 3 saat yeterli gelyor ördek popilasyonu yönünden şanslıyız limitleri doldurdukmu yeterli o yüzden uzun süre kalmıyoruz istanbul av fuarını yaban tv de izlerken yanlış görmedimse free motonun standını sanki gördüm kamuflajlı yeni ürünlerde çıkarmıişlar ama sitesinde henüz koymamışlar galiba biraz daha bekliyeceğim muhabet ve sevgi ile kalın
mrb abicim . aynen katılıyorum gecen gün aradım onları free moto şuan satılıyor desenli ürünler beklemnize gerek yok alabiliyorusnuz dire freemoto  numrası var nette. vede öyle bir firmakji giyerken ufak bi açılma oldu aradım en ufak masrafsız süresiz bakım tamirini yapıyorlar. sürat kargoya ile anlaşmalıyız orayla gönderin anlaşmalı olduğumuz için az öderseniz diyorlar. ben memnunum vala tavsiyemdir dediğim gibi göl için giyimek için dışar kuru havada çulluk avında vs giyilmez biligniz olsun ::) sonra buhar olmayın
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 19 Haziran 2013, 17:41:39 »
Adem bey teşekürler bügün itibarı ile siparişimi verdim umuyorum daha doğrusu inaniyorum bu sezon rahat bir ördek avı yapacaz ördekler korksun benden sağlıcakla kalın
  • YILDIZ SPZ ME 66

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 19 Haziran 2013, 18:12:04 »
Adem bey teşekürler bügün itibarı ile siparişimi verdim umuyorum daha doğrusu inaniyorum bu sezon rahat bir ördek avı yapacaz ördekler korksun benden sağlıcakla kalın
benden ne aldınız peki satıcıya sorsa idin beden ne almalıyım diye
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #20 : 19 Haziran 2013, 18:27:04 »
adem abi konuşmalarınızı gördüm aynı problem bende var siz gibi 3 de girip öğlen çıkıyorum.içlik olarak ve boyda çizme olarak bana ne önerirsiniz link atarmısınız?

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL
...İnanmak yağmur duasına giderken şemsiyeyi yanına almaktır...

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 19 Haziran 2013, 20:20:14 »
adem abi konuşmalarınızı gördüm aynı problem bende var siz gibi 3 de girip öğlen çıkıyorum.içlik olarak ve boyda çizme olarak bana ne önerirsiniz link atarmısınız?
emrah kardeşim bu konunun üst bölümlerine doğru çık oku orda free moto var içlik tavsiyem budur. tulum ne olursa olsun. farkj etmiyor aMA PARAM VAR DERSEN CABELAS TABİKİDE TEL ÜRÜNLE İŞ HALLEDERSİN. FREEMOTO İÇLİK OLARAK GİYİORUM ÜSTÜNE GEZER TULUM VEYA HER NE OLURSA FARK ETMEZ İÇLİK SICAKLIK OLARAK FAZLIYSAL YETİYOR VEDE GÖBEK DEN YUIKARDA DURDUĞU ,İÇİNDE BÖBREK ÜŞÜTMEK DİYE DURUMDA YOK
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #22 : 20 Haziran 2013, 08:53:24 »
anladım abi tşkler.mesela dediğin ürünü aldık boy çizmesini kaç beden büyük almam lazım.?

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #23 : 20 Haziran 2013, 09:16:16 »
anladım abi tşkler.mesela dediğin ürünü aldık boy çizmesini kaç beden büyük almam lazım.?
emrak kardeşim normal alıyorsun. kalın çorap giymiyorsun artık. nomrlade zaten tulum alırken ayağın 42 numara ise 43 alacaksın. hava boşluğu olması herzaman iyidir tulum içinde parmaklar sıkışimayacak içerde . dar çizme içinde parmaklar sıkışıp hava boşluğu klmayınca üşüme başlar. bende 42 numara ayağım var 43 numara tulum giyiyorum. freemoto içlik giyiorum üzeinre deforme olmasın diye ince çorap kısa olan giyip çıkartırken deforme olmasın diye giyiyorum onuda direk dal suya. en kötüsü bel bölesi su içinde iken üşümek böbreklerin düşmasnı bu göğüs altına kadar uzandığı için en güzel yanıda bu bel kısmıda sıcacık. heleki birde gezerek avlanmıyorsan kayık ile gidip kayık ile geliyorsan aman amannn yemin ederim terleme yok akşama kadar fırıınnn
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #24 : 20 Haziran 2013, 09:50:59 »
yok abi kayıkla değil göl kenarına gidiyoruz göbek hizasını biraz geçiyor su sazların içinde bekliyorum.ozamanda faydası olurmuki?

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL