Gönderen Konu: Eksi 20 de üşütmeyecek tulum ve kasık çizme  (Okunma sayısı 8400 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mustafa ekiz

• Ziyaretçi
Eksi 20 de üşütmeyecek tulum ve kasık çizme
« : 19 Aralık 2012, 10:33:05 »
merhaba arkdaşlar internette tulumlara ve kasık çizmelerine biraz baktım ama bir bilgi bulamadım. bu yüzden sizlere sorayım dedim. ördek avına başlayacağız. bu yüzden tulum şart. Tulum ya da kasık çizmesi alacağım. Ama suya girince en büyük dert soğukmuş. Eksi 20 dercede üşütmecek bir tuluma ihityacım var. Fiyatı çok önemli değil. İnternette baktım 200 tl ye felan var ama pek bilgi verilmemiş tulumlar hakkında. Genelde kalınğı verilmiş 4 mm 5 mm neopren denilen bir kumaş üretilmiş. Sizin önerileriniz nedir?

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Eksi 20 de üşütmeyecek tulum ve kasık çizme
« Yanıtla #1 : 19 Aralık 2012, 18:46:42 »
https://www.fisekmarket.com/default.asp?git=9&urun=1569

bu ürün 400 gram thinsulate izolasyonlu ve neopren işinizi görebilir.
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

mustafa ekiz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 20 Aralık 2012, 14:07:12 »
teşekkür ederim

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #3 : 20 Aralık 2012, 14:45:24 »
selamlar

Alacağınız tulum en az 800 ila 1600 gr arasında olmalıdır 3/5 mm olması pek önemli değildir , insan ayaktan üşür yukarıdan üşümez

bu tarz tulumları türkiyede bir kaç yerde var ve birde arada ırada sitemizde satılık eden arkadaşlar görüyorum

en iyi satış noktası cabelas gümrük sorununun halledersen ..

Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #4 : 20 Aralık 2012, 14:51:18 »
işte eksi derecelerden avdan çıktığımız durumlar..

Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569

Çevrimdışı Nihat AKBAY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 20 Aralık 2012, 15:25:02 »
merhaba; Konuyla ilgili -20 kadar koruyan ve sıcan tutan tulumlar www.decathlon.com.tr/ adresinden bakın derim yabancı spor malzemeleri herzaman kalitelidir.
Ama biraz pahalı
Sterling Otomatik  Kral Çelik Kasa Süper Poze

Çevrimdışı Akif ARSLAN

• *
« Yanıtla #6 : 20 Aralık 2012, 16:30:19 »
Önemli olan ayaktır. Ayaktan gerisi üşümez. Ayak kısmını sıcak tutacak bir yöntem yada ürün bulmalısın bence. Bildiğimiz namazda kullandığımız mest iyi iş görüyor ucuz ürünlerde bile. Ayak numarasını biraz büyük alıp kullanılabiliyor. Para sorun değilse verilen linklerde gereken ürünler var.
Akif ARSLAN
1980 KARAMAN

Çevrimdışı Musa BALLI

• *
« Yanıtla #7 : 24 Aralık 2012, 23:09:06 »
en iyi satış noktası cabelas gümrük sorununun halledersen ..

selam arkadaşlar, gümrük konusunda sizlere deneyimlerimi paylaşacağım belki birilerinize faydam dokunur,

1) Yurt dışından verdiğiniz siparişlerin 75 euroyu geçmemesine dikkat edin, 75 euro yu geçtiği zaman %20 gümrük vergisi var, gümrük vergisini  öder alırsınız, ayrıca paketin 4-5 kg yi geçmemesine de dikkat edin.
2) Ama il merkezindeki ptt lerden alırsınız, ayrıca satıcıya paketin üstüne faturayı da koymasını belirtin,  sizde kredi kartı eksterenizi alma a giderken yanınızda götürün. yoksa memur ürünü değer tespiti için mal müdürülüğüne yazı vs. uğraşırsınız.
    3)     yüksek limitli kredi kartlar ile alış veriş yapmamak da sizi risklerden korur, mümkünse alış veriş yapacağınız tutar kadar limitli sanal kart oluşturun. ve sanal numaralı sanal klavye kullanar girin
   4-  Yasak malzemeleri getirtmemeye dikkat edin örneğin, tüfek üzerine takılan gece görüş dürbünü yurt dışında bolca satılır ama gümrükte fark edilirse işin içine birde savcılık girer.
5 - Aldığınız ürünün adedine de dikkat edin, ucuz diye bolca alırsanız ticari faliyet olarak algılanır ve vergi talep ederler.
6- satıcıdan ürünü kayıtlı posta ile göndermesini isteyin satıcıdan kargo takip no yu aldığınız zaman ürünün gelişini takip edebilir kaybolmasını önleyebilirsiniz.
7- aliexpress, ebay gibi aaıcılardan satın alırsanız daha güvenli olur, burdan aldığınız ürünlerde de dikkat edin adamlar bazen ek ücret isterler paypay üzerineden, asla ve asla paypal ödeme sistemi yada ptt ödemeli almayın, bu durumlarda paketten ne çıkarsa şansınıza, bir zaman çinden gizlenme ağı için ödeme yaptım adam bana bir yanlışlık yaptığını ürünü bana göndermesi için paypal üzerindenn 50-60 dolar gibi bir ek ücret istedi, göndermedim. gönderse idim kayıtlı posta ile bir zarf gönderecek, bende zarfı aldığım zaman para adama geçecekti. bu yüzden e bay , gittigidiyor gibi alıcı ve satıcıyı kontrol edin sitelerden alış veriş yapmayı tercih edin. Türkiyedeki tanınmış firmalardan böyle bir şey başınıza gelme ihtimali zayıftır, ama bazı ilanlarda ptt ödemeli gönderirim diyenleri araştırıp öyle alış veriş yapın, miktar yüksek ise sanalpazar ve gittigidiyor gibi siteler üzerinden alışverişinizi tamamlayın. manavgatta bir öğretmen arkadaş, internetten tanıştığı satıcı ile daha ucuza tablet pc alacağım diye ptt ödemeli 350 tl ye bir adet salatalık satın aldı. Gülmeyin dolandırıcılar çok iyi bağlama çeker, bizim de başımıza gelebilir,
umarım faydalı olmuşumdur.
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2012, 23:10:40 Gönderen: Musa BALLI »
Musa BALLI
1973-Antalya

Çevrimdışı Erkan HASDEMİR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 08 Ocak 2013, 16:55:09 »
Musa bey 75 euro yu geçtiğimizde ilave ödenmesi gereken % 20 gümrüğü nereye ve nasıl ödüyoruz bilginiz var mı acaba. Örneğin bir ilçede...
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2013, 16:56:21 Gönderen: Erkan HASDEMİR »
Erkan HASDEMİR
1968 ÜNYE

Çevrimdışı Ahmet ARI

• *
« Yanıtla #9 : 09 Ocak 2013, 16:25:49 »
Ben tecrubeli degilim AMA ordek ve kaz avinda dalgic tulumlarida ise yarayabilir belki tabiki en onemlisi ayaklar onada eski kil coraplar var islanmadigi surece soguk hikaye
Ahmet ARI
1983 antalya

Çevrimdışı Hakan SEÇKİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 09 Ocak 2013, 20:28:47 »
bence normal bir neopren tulum alın tulumun içine üşütmeyecek bir pantolon giyin daha sağlıklı olur. bir de ayağınıza cep ısıtıcıları var 2,5 tl falan kullan at. çorabın üstüne yapıştırın gölde yanıyorum dersiniz :D
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2013, 20:29:54 Gönderen: Hakan SEÇKİN »
Hakan SEÇKİN
1975 ANTALYA
BEN HAYATIMDA 2 MUSTAFA İSMİNİ ÇOK SEVDİM 1.CİSİ EY MÜMİNLERİM DİYEN SAV MUHAMMED MUSTAFA 2.Sİ EY YÜCE MİLLETİM DİYEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. BİR YILDIZ VAR KANINDAN YADİGAR, BİR DE HİLAL UNUTTUN MU ÇOCUK? SADECE BİR CADDE ADI DEĞİLDİR İSTİKLAL.

Çevrimdışı Mehtap KAYNAR

• Free Üye
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 06 Şubat 2013, 10:56:58 »
LE CHAMEAU ÖNERİRİM ALANLAR ÇOK MEMNUN BİLGİ İÇİN YAZICILAR AV I ARAYABİLİRSİNİZ YARDIMCI OLURUM
Mehtap KAYNAR
1981 trabzon WWW.karadenizav.NET