Merhabalar ,
Öncelikle Akdaş Silah Fabrikası ve Çalışanlarına , ulkemizde kalıtelı urun urettıgı icin tesekkurlerımı ıletıyorum. Gecenlerde Hilal av Adana Mehmet-Metin Ercoban'dan Akdaş 312 SE modeli aldım aslında farklı bır tufek sıparıs ettım ama yanlıslıkla bu tufek gelmıs bende tufegı dogal olarak ınceldım ve cok hosuma gıttı. ıstedıgım tufek gelmesede tufegı begenıp sorun cıkarmadan aldım bır hususu Akdas firmasına ıletmek ıstıyorum bu sekılde bır tufek yapıp neden KARTON bir KUTU'nun icerisinde yolluyorsunuz onuda anlamıs degılım. Lutfen bu konuda sızden istirhamım boyle bır tufegı boyle bır kutuda yollamayın. Ben kuyumculuk yapıyorum CEYREK altını cok basit bir kutuda musterıye verıyorum ama PIRLANTANIN KUTUSU yaklasık 20$ dolar . Diyecegim
Lutfen herkes kalıtesını bilsin urettıgınız tufek pırlanta kategorısınde ama gonderdıgınız kutu merdıven altı ımalat kutusu uzerınde hıcbırsey yazmıyor. REKLAMINIZI YAPIYORUM TUFEGINIZ HAKKINDA SUPER YORUMLAR YAPIYORUM ALACAK OLAN ARKADASLARIMDA VAR SAYET KUTUNUZUDA SOYLEMIYOR DEGILIM BU KONUDA HASSAS OLUNUZ LUTFEN . Saygılar
Yasin OGSAR
GSM: 5454726888
ADANA