Selamlar,
Konuyu açan Mehmet bey burada av hayvanlarının Fotoğraflarının etik olarak yayınlanması ile ilgili bir sorunun olmayacağını,Lakin bazı avcı arkadaşların hayvana saygısızca ve o hayvanı küçük düşürecek şekilde Fotoğraf ekleyenlerin tespiti sonucunda ilgili kurumlar tarafından cezai işlem uygulanacağını söylemesidir,
Fakat. Kendiside dahil bazı Arkadaşlar sap ile samanı karıştırmış,kimisi saçmalık diyerek bende onu rencide ederim demiş :-)
Kimisi bohçacı, dan bağlamış,kimiside ben vergimi veriyorum istediğim gibi fotoğraf eklerim demeye getirmiş,kimisi vergimi dondurmakdan bahsetmiş,
Arkadaşlar burada söz konusu olan paylaşım sitelerinde bazı av fotoğraflarının daha usturuplu daha düzenli yayınlanması istenmesidir,bana kalsa hiç yayınlanmaması daha iyidir...
Vurulmuş bir kekliğ in yerde ters durmuş bir şekilde yatması ve bu şekilde fotoğrafla,nıp yayınlanması bana kalırsa hiç hoş bir görüntü oluşturmuyor,
Yada kellesi kesilmiş bir tavşanın kafasını eline alıp fotoğraf çekilmek ve forumlarda paylaşmak ne kadar doğru....
Herkeze rast gele,
Saygılar,