Gönderen Konu: Karakoca Maden Suları Sponsorluğunda ^^^ Bir Drahthaarın Keklik Avı... :)))  (Okunma sayısı 14927 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Alkan bey bahsi geçen şahıs (sn. Cem MAÇIKAN)gelip DRAHTHAAR bölümünde güzel bir seter reklamı yapıp DD ye güzel bir sıvandı ve orda cevabını aldı buyrun neden DD beslemeliyim adlı topikte kanıtı var lütfen inceleyin.Yine geldi DD bölümünde benim köpeğimle olan ve sn. Ulvi ŞAFAKLA aramızda olan espirili konuya girip seterli falanlı bir dolu çulluklu fotolar attı ve alenen sataştı.Hodri meydanını görmüştük ama etik olmayacak şekilde ertesi günü sıkıntı olduğu için olamayacak avın haberini bile geç bir saatte benim aramamla alabildiğim ve tüm programımı allak bullak ettiği için ve uslubunu beğenmediğim için bu arkadaşla ava çıkmanın bana uymuyacağı kararını verip kendisini reddettim ve tepki verdiğine hep birlikte şahitte olduk.Kendisine defalarca senle ava çıkmak istemiyorum uzatmıyalım karşılaştığımızda rastgele diyecek yüzümüz olsun diye yanıt verdim yinede düzmece şu bu diye abuk subuk laflara maruz kaldım.En son üstüne basarak istemiiiiyooooruuuuummm daha açık nasıl anlatabilirim senle ava çıkmıyacağım dedim başka bir derdin varsa uzak değiliz halledelim de dedim daha ne yapayım?
Şimdi ben sorayım;Drahthaar için bir dolu laf edildi ipe sapa sığmayacak hangimiz modaratörlere şikayet ettik yada burası İNGİLİZ sitesimi diye hesap sorduk?Sadece kırılan arkadaşlarımız olduğunda bir DD ci daha darıltıldı dedik kimseyide suçlamadık.Biz espiri olsun diye yine kendi köpeğine laf eden bir arkadaşın videosunu çektik alınanlara defalarcada kimse üstüne alınmasın her ırkın iyisi kötüsü var dedik sağolsun bir takım mikserler ha bakayım de bakayım yüksek devir yüklendiler biz yine kimse üstüne alınmasın hiçbir ırkı kötülemek gibi bir niyetimiz yok dedik buyrun konu orda inceleyin.
Bahsi geçen arkadaş başkasının köpeğini kendi köpeği diye bildirip hodri meydan çeken bir arkadaş,ancak merak buyurmasın hodri meydan çekilen köpeğin sahibi Oğuz beyle biz tanıştık ve yakında birlikte ava da gideceğiz Allahın izniyle.Yine bahsi geçen arkadaş benim köpeğim PİTBUL lakaplı bir seterdir DD ne zarar verir diye göz dağı vermeye çalışan bir arkadaştır.Dediği çok komik birşeydir onu geçtim bizim köpeklerimiz av köpeğidir kavga köpeği değil bu tür gazlarada zaten gelmeyiz.
Bahsi geçen arkadaşı benim konularıma ortamı gerecek yazılar yazmasın diye ben uyardım zaten buyrun inceleyin,ondan başka topik açıp sataşmıştır tarafımdanda kaale alınmamıştır.
Tahmin etmiyorum ancak böyle tavırlarda bulunan bir şahıs yüzünden uyarı alack yada siteden atılacaksam lütfen hiç kimse daha fazla beklemesin.Bizler sadece yanlış bilineni insanlara doğru şekilde anlatmaya çalışıyoruz,bunu yaparken bazen birileri alınıyor bundanda üzüntü duyuyoruz ancak esas iğnenin dokundurulduğu ve kılıçları kuşanıp hücuma kalkmış arkadaşlar umursamıyor genelde nedense.Zaten amaçta illa can yakmak değil yanlış bilgiden dolayı DD ye farklı bakabilecekleri uyarmak.Neticede ben DRAHTHAAR ile avlanıyorum ve çulluk avına çok sık gidiyorum.Yanlış bilgilendirme yüzünden DD den korkan bir arkadaş benden çok uzakta koşturarak av arayan köpeğimi korkudan dolayı vurursa bunun hesabını kim verecek?Yanlış itamlarda bulunanlarmı?Ben söyliyeyim hayır kimsenin umrunda olmıyacak benim içim yanacak.Şimdi sizlere soruyorum köpeklerimizi kötüleyen arkadaşlara yanıt vermiyelimmi?
Bakın ne bu sitede ne de başka sitede birtane dahi satılık ilanım bugüne dek olmadı,bu olmuyacak yada olanlara dokunacak birşey değil.17 aylık köpeğim ile ava çıkmaya fırsat bulamadım ve av gösteremedim ve uzun zamandır 2köpeğin bana fazla geldiğinin bilincine vardım fakat köpeğimi satışa koyamıyorum,niye derseniz baba ana avcı olmasına rağmen avını görmediğim bir köpeği satmak beni korkutuyor.Anlıyacağınız derdim ticaride değil.Tek derdim çilemi çeken bana emek veren köpeğimi korumak ve hakkını vermek.Yoksa kimsenin ırkıyla derdimiz yok.Rastgeleyin.
(BU ARADA BURAK KARDEŞİM SENİN GÜZEL KONUNA BÖYLE BİR YAZI YAZMAK ZORUNDA KALDIĞIM İÇİN SENDEN ve MİA DAN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM.)

Ufuk abim özür dilemene hiç gerek yok.Bizler kendimizi bu şekilde ifade edemediğimiz sürece bu tarz tartışmalar sürüp gidecek.O yüzden herkes kendini seviyeli bir dille ifade ettiği sürece hiçbir sorun yok..
Alkan hocamın bu konudaki hassasiyetini en iyi anlayanlaran biri de benim.Çünkü sizlere yansımayan sadece bizlere gelen mesajlarda arada kalıp sıkıntıya düştüğümüz durumlar oluyor.
Bizler yine bizlere yakışan bir şekilde sükunetimizi koruyup muhabbetimize bakalım.
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Burak  Güzel av  olmuş  kardeşim  bu  miya  bi  aralar  benim  yanıma  kadar  geldibeni  görünce dondu  kaldı  herhalde  anladı  hayvan  setterci  olduğumu :) Benim için dedi  herhalde buda  bana  gıcık gıcık bakıyor setterciyse  ırkçıdır  tekarar geri  döndü   :) :) :)
Şaka  bi  yana Güzel  muhabbet  oldu  selamlar  sevgiler  kardeşim.

Kardeşim MİA aynı benim Pointer Kiraz gibi güzel ferma vermiş ;D 02.12.2012 bir ferma verdi pazar günü 14.12.2012 Cuma günü fermayı bozdu bu gün sabah meradan inip aldık geldik.Önünde deki keklik kalkmasa herhalde 15 gün daha kalırdı fermada  ;D ;D ;D
Şaka biyana çok güzel olmuş Maşşallah avlarının daim olsun kardeşim.

İşte Zafer ustamın konuya yaklaşımı bütün arkadaşlarımız için örnek olacak bir biçimde.Kendisi Trabzon'da seter ırkına gönül vermiş bir abimizdir.Hatta en son keklik avını da birlikte yaptık..

Keza Bülent abi de pointere gönül vermiş abilerimizdendir..

E soruyorum şidmi size...
Bu şekilde gülüp geçmek var iken sinirlenip kızan arkadaşlarımızın sorunu kendilerinde aramaları gerekmiyor mu ??
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2012, 13:20:35 Gönderen: Ş.Burak SEZER »
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ahmed DEMİRTAŞ

• *
evet güzel kpek güzel ferma ,ya kardeşim bırakın artık şu iyi bu ktü demeyi bır ırkı veya kpeğimizi överken digerini eleştirmeyelim ..
Ahmed DEMİRTAŞ
1975 İSTANBUL

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bütün açıklamaları okudum. Üşenmeden uzun uzun açıklama getiren Dostlara teşekkürler. İnşallah kırgınlık, dargınlık olmadan keyifli paylaşımlarınız devam eder.
HERKESE RASTGELE...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
evet güzel kpek güzel ferma ,ya kardeşim bırakın artık şu iyi bu ktü demeyi bır ırkı veya kpeğimizi överken digerini eleştirmeyelim ..

Hayırdır Ahmet hocam. Bu övme ve diğerini kötüleme olayını en az bizim kadar sende yapardın. Ne oldu. Tövbemi ettin ;D ;D ;D ;D Üstelik sadece bir ırkı övme yada sadece bir ırka sataşmada yok. Önce sadece drahthaar ve diğeri derdin, şimdi breton ve diğerleri. Seneyede Allah ömür verirse grant blue de gasgon ve diğerleri dersin gibime geliyor. ;D ;D ;D ;D

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *

Ahmet hocam yukarıdaki mesajın gayet duygusal bir mesaj. Ama nedense sabah sabah canım lahana turşusu çekti. Perhize zararı yokmuş ;D ;D

Setter Klubü / Ynt: her insan kendi adına yorumlar yapmalı beceriksizliğini setere mal etmemeli
« : 07 Aralık 2012, 16:25:39 »
kuşun tepesinden ampül gibi baksın ,burnunun dibine ferma versin ,bana bekçilik de yapsın diyorsanız drahthaar derim ,hızlı arasın kokusu uzun olsun,itaat etsin ve yakın arasın diyorsanız breton

Deutsch Drahthaar Klubü / Ynt: SETTERCİNİN İTİRAFI - EYVAH, DİYORUM!!!
« : 06 Aralık 2012, 18:54:55 »
breton sonra dd ve digerleri gelir ,neden breton önde  gelir çünkü geçen sene bana bu konuda yani dd avda çabuk yorulduğu konusunda yazanlar oldu ,hatta bir amca adanadan dd ile bretonumu değiştirmek için çok uğraştı ve başka kişiler konyadan aynı şikayette bulunup breton beslemek istediler ve bretoncu arkadaşlara ynlerdirdik.Bunları
iyi dd besleyen arkadaşta bilir....

Deutsch Drahthaar Klubü / Ynt: SETTERCİNİN İTİRAFI - EYVAH, DİYORUM!!!
« : 06 Aralık 2012, 16:23:53 »
1.breton ve 2.drahthaar derim ..

KEKLİK VE BILDIRCINDA BRETON ,KAZ VE DOMUZ VE TAVŞANDA DRAHTHAAR ,DRAHTHAR'IN KUZAARDAN BENCE DAHA ÜSTÜN

daha çok boşver.

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Hayırdır Ahmet hocam. Bu övme ve diğerini kötüleme olayını en az bizim kadar sende yapardın. Ne oldu. Tövbemi ettin ;D ;D ;D ;D Üstelik sadece bir ırkı övme yada sadece bir ırka sataşmada yok. Önce sadece drahthaar ve diğeri derdin, şimdi breton ve diğerleri. Seneyede Allah ömür verirse grant blue de gasgon ve diğerleri dersin gibime geliyor. ;D ;D ;D ;D

Rıdvan abi Ahmed bey sonunda doğru sonuca varmış...Ne güzel işte... :)
Ahmed beyin bu son yazdıklarını gönülden gelerek yazdığını düşünüyorum..
Umarım diğer arkadaşlarımız da bundan sonra Ahmed bey gibi düşünür...
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Gökhan TÜRK

• *
  • "TÜRKÇE GİDERSE TÜRKİYE GİDER ! "
    • www.drahthaar.azbuz.com
tebrikler Şafak
öncelikle çok güzel bir av olmuş her daim böyle avlar yaşarsın kardeşim

Mia ise gün be gün kendine çok şey katıyor
emeklerinin karşılığını almak kadar güzel bir şey yok
Mia ile uzun yıllar güzel avlar yapman dileğiyle kardeşim
sağlıcakla
Gökhan TÜRK
0 Rh+ 1981  AYDIN              www.drahthaar.azbuz.com

"Son suyu kirlettiğinizde, son agacı kestiğinizde ve son balıgı tuttugunuzda paranın yenmeyecegini anlayacaksınız. Jeronimo "

Çevrimdışı Gökhan TÜRK

• *
  • "TÜRKÇE GİDERSE TÜRKİYE GİDER ! "
    • www.drahthaar.azbuz.com
Tabiki mod arkadaşların sıkıntı çektiğini tahmin edebiliyorum ve inanın bunada üzülüyorum birçok arkadaşta benle aynı şeyi düşünüyodur tahmin ediyorum.Ancak dediğim gibi niyet kimseyi üzmek yada kırmak değil sadece gönül verdiğimiz ırkın hakkını verip onları korumaya çalışmaktır.Alkan beyede güzel bir dille ve açık gönüllülükle sıkıntısını anlatmasından dolayı teşekkürler.Sukuneti elbette koruyacağız neticede bulunduğumuz ortam bir paylaşım sitesi ve konusu gönül verdiğimiz avcılık tartışmayı seviyesiz hale getirmenin hiçkimseye faydası yok neticede.Rastgele kardeşim.

dediğin gibi Ufuk abi
bu sitede amaç kesinlikle kimseyi üzmek değil
ancak bir süredir bizim gönül verdiğimiz ırka çamur atanlara en güzel cevap sizlerin video ve fotolarıyla ortada
maalesef bu aralar bazı sıkıntılar peşimi bırakmadı
inş en kısa zamanda biz de paylaşımlarımızla kaldığımız yerden devam edeceğiz
isteyen istediği ırkla avlansın sözümüz yok saygımız var
ama yeter ki bizim gönül verdiğimiz ırka bilip bilmeden sataşmasın
her köpek sahibine güzel ve tabiki bu saygıyı sadece biz DDciler değil herkes taşımalı

tüm av tutkunu dostlara değerli av partnerleriyle uzun yıllar keyifli avlar diliyor ve rastgele diyorum
sağlıcakla
Gökhan TÜRK
0 Rh+ 1981  AYDIN              www.drahthaar.azbuz.com

"Son suyu kirlettiğinizde, son agacı kestiğinizde ve son balıgı tuttugunuzda paranın yenmeyecegini anlayacaksınız. Jeronimo "

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
tebrikler Şafak
öncelikle çok güzel bir av olmuş her daim böyle avlar yaşarsın kardeşim

Mia ise gün be gün kendine çok şey katıyor
emeklerinin karşılığını almak kadar güzel bir şey yok
Mia ile uzun yıllar güzel avlar yapman dileğiyle kardeşim
sağlıcakla

Teşekkür ederim Gökhan hocam...
Gün geçtikçe MİA'nın farklı bir özelliğine daha şahit oluyorum...Bunun sonu nereye kadar gidecek ayrıca merak da ediyorum.. :)
Senin fotoğrafları da bekliyoruz...Şenlensin biraz ortalık :)

Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Alim ÖZGÖRÜ

• *
Burak kardeşim çok güzel av yapmışsınız. Mia'yada tek kelime MAŞALLAH diyorum. avlarınız daim olsun.

bu arada tartışmalar hiç bitmeyecek fakat benim umrumda değil. senin köpeğin şöyle böyle derken Gazipaşa'da dd'ci tektim 4 oldu. neden acaba?
Alim ÖZGÖRÜ

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Burak kardeşim çok güzel av yapmışsınız. Mia'yada tek kelime MAŞALLAH diyorum. avlarınız daim olsun.

bu arada tartışmalar hiç bitmeyecek fakat benim umrumda değil. senin köpeğin şöyle böyle derken Gazipaşa'da dd'ci tektim 4 oldu. neden acaba?

Öncelikle teşekkür ederim Alim bey....
Aynı durum burada da geçerli...Gün geçtikçe artıyor DD sayısı..
Söylemlerimiz konuşmalarımız bir işe yarıyorsa ne mutlu bize... ;)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Arkadaşlar DRAHTHAAR için yazılan şehir efsanelerinin aslında kocaman bir FFOOOOOSSS olduğu rtaya çıktı,bende dahil birçok insan DD ile avlanmanın keyfine vardık şimdide doğruyu sesimiz yettiğince yetmediği yerde canlı yayınla ortaya atıyoruz.Daha çoookkk DD ci olur yakında memleketimde hele bir acele etmiyelim.

Hakikaten Ufuk abi...
Drahthaar yetiştirmeye başladığımda bulunduğum ilçede D'sinden bile bahsedilmiyordu...Ama şimdi sayısı 10'a yaklaştı...
Ne diyeyim doğru yolu buluyorlar.. :)
Birgün herkes DD'ci olacak :D :D
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı A.Alpaslan DOĞANCA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
çok güzel av olmuş burak. Allah sanada mia'yada uzun ömür versin. nice güzel ve muhabbeti bol kazasız belasız avlara inşallah. polemiğede, polemiğe gönüllü arkadaşlarada ayıracak vaktimiz yok! bizim işimiz DRAHTHAAR. emek verip uğraştığında dünyadaki bütün av köpeklerinin işini tek başına yapabilen bir köpek. ve bu emeğe değer......
A.Alpaslan DOĞANCA
1980 KÜTAHYA