Gönderen Konu: Karakoca Maden Suları Sponsorluğunda ^^^ Bir Drahthaarın Keklik Avı... :)))  (Okunma sayısı 14943 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Geçtiğimiz hafta sohbetimizde üstadlara keklik fermaları paylaşacağıma dair söz vermiştim..

Bunun üzerine Emrah Erdal hocam da hazımsızlıkları engellemek adına maden suyu sponsorluğunu üstlenmişti.. :) :)

Kendi makinamı yanıma almadığım için 22 adet net fermadan elime geçen şuanlık sadece bu kare.... ;) ;)

'''CAZADORA MİA'''

« Son Düzenleme: 12 Aralık 2012, 20:43:28 Gönderen: Ş.Burak SEZER »
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
Yakışır drahthaar mia ya yakışır kardeşim burağa gözünü sevdiğim kınalısı :)
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Yakışır drahthaar mia ya yakışır kardeşim burağa gözünü sevdiğim kınalısı :)

Sağolasın ustam...
Gönderdiğin mesir macunlarını kekliğe giderken yesem nasıl olur acaba :) Denedin mi hiç :D :D
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Maşallah Burak kardeşim güzel av olmuş,daim olsun.Söz konusu dd olunca keyfide avıda bol ve keyifli oluyor.
Bu arada Afyon dan Hakan AKMAN da maden suyu konusunda ikinci sponsor idi sanırım.
Bak ben şimdiden uyarıyım bu DD lerin hızına tek maden suyunun sponsorluğu yetmez milletin şişkinliğinide kesmez,hahhahaaaa.

Hahaha :)
Yaw Ufuk abi yanarım da video çekmediğime yanarım...Avın kıt geçeceğini düşündüğüm için almadım makinayı yanıma.. :( :(
Nasıl uzuyor fermada...Nasıl koku yapıyor bir görsen ağzım açık izledim...Tabiki ekiptekiler de :D :D
Avdan önce nerden bu çirkin şeyi diyorlardı...
Fermaları görünce herkesin ağzında ''' MİİAAAA GELL KIZIIIM MİİİAAA BURDA KIZIIIM ''' :D
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak

Sağolasın ustam...
Gönderdiğin mesir macunlarını kekliğe giderken yesem nasıl olur acaba :) Denedin mi hiç :D :D

Ava giderken gerek yok burağım ama üst üste kekliğe gideceksen MİA ya yedir ona iyi gelir :) :) :)
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici

Ava giderken gerek yok burağım ama üst üste kekliğe gideceksen MİA ya yedir ona iyi gelir :) :) :)

Ters tepki yapmasın sonra ustaam :) Avı bırakıp başka işlere yönelmesin sonra :D :D
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Bilirim Burak bilirim bizimkilere çoookkk kötü şeyler yakıştırılır avını gören şoka girer sonrada peşini bırakamaz bilmemmi.Boşver takma kafaya birdahakine video çekersin,sende Miada yeterince gençsiniz daha çok fırsatlar olur nasılsa.
Bugün bende seterci ve DD ye çullukçu değil diyen bir arkadaşla gittim 7 kuşa tüfek attık iyi köpekmiş güzel köpekmiş diyip durdu telefon açanlarada Pars için DRAHTHAAR iyiymiş dedi.Demekki görmeden yaşamadan yorumlamamak gerekiyor,ancak doğruyu gördüğünde kabullenmek ve dürüst olmak güzel bir erdem bende o arkadaşa dürüstçe bakış açısından dolayı teşekkür ediyorum.
Rastgele kardeşim Mia ile bol ve keyifli avlara.

Olay budur işte Ufuk ustam...
Bende canı gönülden tebrik ediyorum o arkadaşı..
Bu bizler için de geçerli...Birlikte av yapmadığımız bir hakkında yorum yapmak yanlış olur..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Tolga GÜVENDİK

• Müdavim Üyemiz
Miaya macun falan yedirme burak kardeşim,,bu haliyle kurutmuş ortalığı, bi de macun yese kuşun kökünü kazıyacak bu çirkin şey :D
Tolga GÜVENDİK
1990 / MANİSA
ImgLand.net image

Çevrimdışı Ramazan ASLAN

• *
  • Korucu
maşallah çok güzel avlar yapmışsınız devamını dilerim dd varsa av da var  rasgele
Ramazan ASLAN
A Rh + 1963 İsmetiye BURSA   

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Valla bu hazımsızlığı maden suyu sponsurluğu değil komple madeni alsan yine kesmez ;D ;D ;D Bu arada şu "miaa miaaaaaaaa" diye bağıranlar içerisinde çılgın ingilizci eşrefim varmı yokmu onu söyle. ;D ;D ;D ;D

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
güzl av olmuş burak kardeşim tebrik ederim.
zaman avcının aleyhine işliyor,
her geçen gün yeni bir zorlukla karşılaşıyoruz,
son trend yapılan avların videoya veya fotoya alınması,
bunun için birde kameraman ihtiyacı hasıl oluyor.

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
sn.güner
bizlerin birşeyler ispatlamaya ihtiyacımız olmadığı için video olayını pek önemsemiyoruz
DD ve DK ile av yapılıyorsa fermada,,aportta,,çelgin iz takibi ve bulunmasıda,,500-600 mt sekmiş kekliğin tekrar kokusuna girilerek soyası ile bulunup fermalanmasıda ,,puskun yatan bir tavşanın alınan kokusunda en az 10 dk soya ile 300-400 mt ilerde bir gevenin içinde bulunup fermalanıp vurdurulup aportlanmasıda gayet olağan şeyler ve bu adrenalin içerisinde av peşinde koştururken VİDEO olayının akla gelmemeside çok çok normal bu ırkları bilen biliyor ve avının keyfini yaşıyor ,,bilmeyende kulaktan duyma şehir efsaneleri ile çamur atmaya devam ediyor
ne anlatsak ne söylesek boş RABBİM ISLAH ETSİN demekten başka birşey gelmiyor aklıma.....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Mehmet TURAN

• *
    • http://www.silvercare.com.tr
Mia var,av da var.Bir de sponsor bulmuşsun tadından yenmez.Darısı başımıza artık.Rastgele
Mehmet TURAN
1980 PENDİK

Çevrimdışı Serkan ÇAKAR

• Müdavim Üyemiz
maşallah burak.....
serkan çakar 1979 MERZİFON / AMASYA
05423436587

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Miaya macun falan yedirme burak kardeşim,,bu haliyle kurutmuş ortalığı, bi de macun yese kuşun kökünü kazıyacak bu çirkin şey :D

Tolga kardeşim dediğin gibi macunsuz hali de götürüyor işi...Katliam yapmaya gerek yok :) :)
Yorumun için teşekkür ederim..Rasgele...

maşallah çok güzel avlar yapmışsınız devamını dilerim dd varsa av da var  rasgele

Aynen öyle Ramazan ustam...DD varsa av da var keyif de var zevk de var...Ne ararsan var :D
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Valla bu hazımsızlığı maden suyu sponsurluğu değil komple madeni alsan yine kesmez ;D ;D ;D Bu arada şu "miaa miaaaaaaaa" diye bağıranlar içerisinde çılgın ingilizci eşrefim varmı yokmu onu söyle. ;D ;D ;D ;D

İlahi Rıdvan hocam...Ne aksi şeylermiş bu DD'ler..Dağda taşta kuş bırakmadı...
Bizim ingilizci muhabbetine gelince ben söylemedim sen duymadın.. :)
Pointer camiasında büyük sarsıntı olur sonra bak :D

Çok haklısın Ömer abi..Avın heyecanından şu DD'lerin bizlere yaşattığı adrenalinden ne fotoğraf ve video hak getire..:) Ama dediğin gibi son zamanların trendi de video çekmek...
Hem video fotoğraf ile olmaz o işler...Merak eden gelsin bir avda misafir edeyim ;)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
sn.güner
bizlerin birşeyler ispatlamaya ihtiyacımız olmadığı için video olayını pek önemsemiyoruz
DD ve DK ile av yapılıyorsa fermada,,aportta,,çelgin iz takibi ve bulunmasıda,,500-600 mt sekmiş kekliğin tekrar kokusuna girilerek soyası ile bulunup fermalanmasıda ,,puskun yatan bir tavşanın alınan kokusunda en az 10 dk soya ile 300-400 mt ilerde bir gevenin içinde bulunup fermalanıp vurdurulup aportlanmasıda gayet olağan şeyler ve bu adrenalin içerisinde av peşinde koştururken VİDEO olayının akla gelmemeside çok çok normal bu ırkları bilen biliyor ve avının keyfini yaşıyor ,,bilmeyende kulaktan duyma şehir efsaneleri ile çamur atmaya devam ediyor
ne anlatsak ne söylesek boş RABBİM ISLAH ETSİN demekten başka birşey gelmiyor aklıma.....

Anlattıkların bizler için sıradan ama bazı arkadaşlarımız için de Amerika'yı yeniden keşfetmek gibi birşey Hakan hocam... :)
Sponsor sırasına ikinci olarak seni yazdım..
Bundan sonraki avda maden suları senden ona göre :D :D

Mia var,av da var.Bir de sponsor bulmuşsun tadından yenmez.Darısı başımıza artık.Rastgele

Teşekkür ederim Mehmet bey...
Sizin de DD'niz ile böyle güzel avlar yapacağınızdan hiç şüphem yok... ;)

maşallah burak.....

Sağolasın komutanım..
Hele sen gel bu tarafa da bak neler olacak o zaman... :)
Sen de vazgeçeceksin o uyuz pointerlerden :D :D :D
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Tebrikler Burak kardeşim, güzel av yapmışsınız...

Kusura bakmayın ama; anlamadığım, niye DD besleyen arkadaşlar sürekli olarak bir yerlere göndermede bulunma gereği duyuyorlar. Sizler de farkındasınızdır, bu tür mesaj ve yorumlar site içi huzuru olumsuz etkiliyor. Mesajlara alınan ve gücenen dostlarımız olabileceğini unutmayalım...

Hepimiz biliyoruz ki her ırkın iyisi de vardır, kötüsü de... Her zaman dediğim gibi , En iyi köpek sahip olabildiğin köpektir....
Herkese Polemiksiz ve tartışmasız keyifli paylaşımlar...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Tebrikler Burak kardeşim, güzel av yapmışsınız...

Kusura bakmayın ama; anlamadığım, niye DD besleyen arkadaşlar sürekli olarak bir yerlere göndermede bulunma gereği duyuyorlar. Sizler de farkındasınızdır, bu tür mesaj ve yorumlar site içi huzuru olumsuz etkiliyor. Mesajlara alınan ve gücenen dostlarımız olabileceğini unutmayalım...

Hepimiz biliyoruz ki her ırkın iyisi de vardır, kötüsü de... Her zaman dediğim gibi , En iyi köpek sahip olabildiğin köpektir....
Herkese Polemiksiz ve tartışmasız keyifli paylaşımlar...

Teşekkür ederim Alkan hocam daha güzelleri sana da nasip olur inşallah ;)
Buralara gelebilsen de birlikte yapsak şu avları :)

Arkadaşlar..........
Kimsenin darılmasına üzülmesine de gerek yok...
Amacımız tabiki birilerini kızdırıp gönderme yapmak değil...Zaten yaptığımız da gönderme değil...Drahthaarı bir ırk yerine koymayanlar bu yazılanları gönderme olarak algılıyor ve ona göre tavır alıyorlar ve sonuçta huzursuzluk çıkıyor.. O hazımsızlık muhabbeti de drahthaarı bir ırk yerine koymayanlardan kaynaklanıyor...
Amacımız sadece drahthaar ırkının ülkemizde yeterince tanınmadığından avcılarımızın bu konudaki tabularını yıkmak istiyoruz...
Bir tutturulmuş drahthaar aksidir adamı yer serttir uzun kokusu yoktur falan filan...Avcıların geneline baktığımızda bu düşünce hakim değil midir soruyorum size ??
İşte bizim amacımız da bu düşünceleri silip drahthaar ırkının ülkemizdeki gelişimini daha üst seviyelere çıkarmak.
Bu şekilde düşünenler ve yazdıkları yüzünden drahthaara bir nebze olsun merak salan arkadaşlarımızın da gözü korkuyor.Biz de bu tür paylaşımlarla ve yorumlarla insanları drahthaar konusunda cesaretlendirmeye çalışıyoruz...
En azından benim düşüncem ve amacım bu...Eminim ki diğer arkadaşlarımızın da amacı budur...
Alkan hocam çok doğru söylüyor..Onun da dediği gibi her ırkın iyisi de vardır kötüsü de vardır.Benim köpeğim daha iyi seninki işe yaramaz diye bir idaamız yok zaten..Ben eminim ki benim drahthaarımı üçe dörde katlayacak bir sürü setter pointer var bu ülkede..
Ayrıca bir de şu var ki Türk milleti olarak bizim en büyük sorunlarımızdan biri de mizah anlayışımızın yerlerde sürünmesi...Hep birlikte iki gırgır yapıp gülüp eğlenmek varken hemen sinir katsayılarımızı yükseltiyoruz..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Alkan Hocam ayrıca anlamadığım bir nokta daha var. Aydınlatırsan sevinirim .Geçmiş zamanlarda Drahthaar sayfalarında setterci ağırlıklı bir sürü kişi drahthaara saldırırken ve kapalı sezon olduğu için mangalda kül bırakmazlarken, senin burada yazdığın gibi açıkça moderatörler ve adminler sataşmayın çatmayın ortalığı bulandırmayın diye yazmadılar. Sadece 15-20 tane drahthaarcıya Tuncay hocam özelden "kızmayın, sinirlenmeyin, saldırmayın, metanetiniz koruyun ;D ;D vs" gibi mesajlar geldi. Elimizdeki ırka saldırdılar saldırdılar, sezon açıldı hepsi sezon kapanıncaya kadar ortalıktan kayboldular. Biliyorumki sezon kapanır kapanmaz onlar yine çıkacaklar meydana.
Geçmiş zamanda bu kadar saldıranlar, karalayanlar, Ş. Burak kardeşimin dediği ithamların hepsini alenen burada sıralayanlara karşı bizimde hafiten inceden gönderme yapmamız çokmu aşırı kaçıyor. Bizler buradan söz özellikle settercilere sataşmayacaz ama Ya atıp tuttukları karaladıkları ithamlar için özür dileeycekler yada hodri meydan çektilerse çıkacaklar meydana bizler kameralar önünde "yanlış söylemişiz, DD bildiğimiz gibi değilmiş" diye av sonu itiraflarını alıcaz. Ben buralarda DD bilmedikleri için önceden atıp tutanların ava gittikten sonra itiraflarını çok çektim ve bir çoğu Ufuk abinin eyvah diyorum videosundaki gibi "biiiiiiiipp" montajı olan  videolar. Asıl ben onları sıralaram o zaman ortalık karışacak. Niyetim bu olsa sıralarım 7-8 tane pointerci ve settercilerden av sonu çektiğim videoları. Hem ellerindeki kanların belgeli, şecereli, boylu poslu resim ve videolarını eklesek taaaa italya ve yunanistana kadar gider bu kavga.. Ama niyetimiz Burak kardeşimizin dediği gibi saldıran ve karalayanlara hafiten mizahi bir gönderme. İçsinler sodalarını baksınlar keyiflerine ;D ;D ;D ;D ;D Bu arada yaprakların dökülmesini bekliyoruz ama nedense dökülmedi hala ;D ;D ;D
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2012, 10:32:38 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Ali TEK

• Müdavim Üyemiz
Güzel bir DD yetirmişin Ş.Burak bey.Fermada  estetik olmuş..Ömrü bol olsun
Ali TEK
1984 DENİZLİ-ÇAL

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,158606.msg1100368.html#msg1100368

Bu ve benzeri tartışmalar, genelde, sonunda Yönetimi suçlayan mesaj ve konularla son buluyor. Bu durum da bizler de rahatsızlık yaratıyor... ve sonunda aşağıdaki gibi suçlamalara maruz kalıyoruz...
Bütün üyelerimizden ricam, mesajlarını yazdıktan sonra, önizlemede bir kez daha okuyup, karşısısındakinin yerine kendilerini koymaları dır...

bu form sadece alman ırklarının sitesiyse bilelim adamın biri geliyo bir çekim koyuyo seteri kötüleyici ne siliniyor ne uyarılıyor 3 sayfa yazı yazılıyor anca kilitleniyor ve hala açılıp izlene biliyor silinmiyor muhattap olmamak için ayrı bir sayfada konu açıyorum altına yazı yazmıyorum gelip burada utanmadan altına yalan yanlış yazı yazılıyor yöneticide gene kimseyi uyarmadan o negüzel diyip konu kapatılıyor böyle form yöneticiliği olmaz yönetici dediğin tarafsız olacak yada diyeceksiniz bu form alman ırkları için bilelim kaydımızı silelim bu siteye girmeyelim 
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,158606.msg1100368.html#msg1100368

Bu ve benzeri tartışmalar, genelde, sonunda Yönetimi suçlayan mesaj ve konularla son buluyor. Bu durum da bizler de rahatsızlık yaratıyor... ve sonunda aşağıdaki gibi suçlamalara maruz kalıyoruz...
Bütün üyelerimizden ricam, mesajlarını yazdıktan sonra, önizlemede bir kez daha okuyup, karşısısındakinin yerine kendilerini koymaları dır...

sn.ALKAN BEY
bahsettiğiniz şahıs TAM BİR MİKSER bu tür konuların içerisine iddialı bir biçimde girip ortalığı mikser gibi karıştırıp sonrasında muhataplarından ağzının payını alınca siz yöneticilere sataşan ve suçlayan aslında mesaj istatistikleri incelendiğinde NE OLUP NE OLMADIĞI çok kolayca anlaşılabilecek ve benim nazarımda çokta önemsenecek bir şahıs değil.....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Zafer ATASOY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
    • C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\329CANON\IMG_2885.JPG
Burak  Güzel av  olmuş  kardeşim  bu  miya  bi  aralar  benim  yanıma  kadar  geldibeni  görünce dondu  kaldı  herhalde  anladı  hayvan  setterci  olduğumu :) Benim için dedi  herhalde buda  bana  gıcık gıcık bakıyor setterciyse  ırkçıdır  tekarar geri  döndü   :) :) :)
Şaka  bi  yana Güzel  muhabbet  oldu  selamlar  sevgiler  kardeşim.
Zafer ATASOY
TRABZON 1983

Çevrimdışı Bülent PEKPAK

• *
 Kardeşim MİA aynı benim Pointer Kiraz gibi güzel ferma vermiş ;D 02.12.2012 bir ferma verdi pazar günü 14.12.2012 Cuma günü fermayı bozdu bu gün sabah meradan inip aldık geldik.Önünde deki keklik kalkmasa herhalde 15 gün daha kalırdı fermada  ;D ;D ;D
Şaka biyana çok güzel olmuş Maşşallah avlarının daim olsun kardeşim.
Bülent PEKPAK
1978 KÜTAHYA