Tebrikler Burak kardeşim, güzel av yapmışsınız...
Kusura bakmayın ama; anlamadığım, niye DD besleyen arkadaşlar sürekli olarak bir yerlere göndermede bulunma gereği duyuyorlar. Sizler de farkındasınızdır, bu tür mesaj ve yorumlar site içi huzuru olumsuz etkiliyor. Mesajlara alınan ve gücenen dostlarımız olabileceğini unutmayalım...
Hepimiz biliyoruz ki her ırkın iyisi de vardır, kötüsü de... Her zaman dediğim gibi , En iyi köpek sahip olabildiğin köpektir....
Herkese Polemiksiz ve tartışmasız keyifli paylaşımlar...
Teşekkür ederim Alkan hocam daha güzelleri sana da nasip olur inşallah
Buralara gelebilsen de birlikte yapsak şu avları
Arkadaşlar..........
Kimsenin darılmasına üzülmesine de gerek yok...
Amacımız tabiki birilerini kızdırıp gönderme yapmak değil...Zaten yaptığımız da gönderme değil...Drahthaarı bir ırk yerine koymayanlar bu yazılanları gönderme olarak algılıyor ve ona göre tavır alıyorlar ve sonuçta huzursuzluk çıkıyor.. O hazımsızlık muhabbeti de drahthaarı bir ırk yerine koymayanlardan kaynaklanıyor...
Amacımız sadece drahthaar ırkının ülkemizde yeterince tanınmadığından avcılarımızın bu konudaki tabularını yıkmak istiyoruz...
Bir tutturulmuş drahthaar aksidir adamı yer serttir uzun kokusu yoktur falan filan...Avcıların geneline baktığımızda bu düşünce hakim değil midir soruyorum size ??
İşte bizim amacımız da bu düşünceleri silip drahthaar ırkının ülkemizdeki gelişimini daha üst seviyelere çıkarmak.
Bu şekilde düşünenler ve yazdıkları yüzünden drahthaara bir nebze olsun merak salan arkadaşlarımızın da gözü korkuyor.Biz de bu tür paylaşımlarla ve yorumlarla insanları drahthaar konusunda cesaretlendirmeye çalışıyoruz...
En azından benim düşüncem ve amacım bu...Eminim ki diğer arkadaşlarımızın da amacı budur...
Alkan hocam çok doğru söylüyor..Onun da dediği gibi her ırkın iyisi de vardır kötüsü de vardır.Benim köpeğim daha iyi seninki işe yaramaz diye bir idaamız yok zaten..Ben eminim ki benim drahthaarımı üçe dörde katlayacak bir sürü setter pointer var bu ülkede..
Ayrıca bir de şu var ki Türk milleti olarak bizim en büyük sorunlarımızdan biri de mizah anlayışımızın yerlerde sürünmesi...Hep birlikte iki gırgır yapıp gülüp eğlenmek varken hemen sinir katsayılarımızı yükseltiyoruz..