Gönderen Konu: drahthaar üstün özelligi sahibi fermada arkasında yok ise kuş kendi kalkıyosa  (Okunma sayısı 4527 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ramazan ASLAN

• *
  • Korucu
sayın avcı arkadaşlar  dd üstün özelligi fermadayken sahibi arkasında yok ise sahibini görmüyosa  kesin ses yapar  3 veya 5 defa havlar  sahibini  her zaman  nerde oldugunu kontrol eder bilinçli av arar  yoksa   av bulmada   seter pointer  diger ırklardan farklı degil  iyi egitilmiş bir ırk  sahibide iyi bir avcıysa  kötü av yapması mümkün degil  her köpegin degişik özellikleri var muhakkak  bu inkar edilmez  fakat yavaş bir drahthaarla iyi bir hızlı arıyan  diger ırkların yanında av bulması biraz zorlaşır  hızlı olan köpekler genelde avı çobuk bulur  köpeginiz kızlı bir drahthaarsa sorun yok  her ırkın yanında avlanırsınız  eger drahthaarınız  tilki fare arar gibi av arıyosa diger ırkların yanında av bulması çok zor uzman drahthaarcılar kızabilir bu gerçegide  inkar edemessiniz  her ırkın iyisi ve kötüsü var at sahibine göre kişnermiş  herkes sevdigi ırkı baksın  sevmedigi ırkı zaten kimsede bakmaz devamlı ırk degiştirende  köpekten anladıgını sanmıyom  gördügü her iyi köpekten yavru almak akıl karı degil  adam sanıyoki aldıgı yavruda aynı olucak yetiştiremessen suç köpegin mi  yani ırklar arasında pek far görmüyom   her ırkın sahibine baglı  sahibi ne kardar avcıysa köpekte o kadar avcı olur  yani her ırkın  iyisi ve kötüsü var  ustalar kızabilir kusurumuz varsa afola
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2012, 02:00:47 Gönderen: Ramazan ASLAN »
Ramazan ASLAN
A Rh + 1963 İsmetiye BURSA   

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
Size sonuna kadar katılıyorum rasgele AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Ramazan ASLAN

• *
  • Korucu
aynen öyle kemal kardeşim ustalarında yorumlarını bekliyoruz 
Ramazan ASLAN

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
size katılıyorum ramazan bey öyle yavrular yetişiyorki cin gibi fırıl fırıl yerinde duramıyor meraya saldığınızda takır takır dolaşır şak fermayı basar aynı batın kardeşlerinden bazılarıda avcının  arkasından ayrılmaz sanki sinirleri alınmıştır hırs yok merak yok gezme yok. eğitimle alakalı olmasına rağmen bazende iş şansa kalabiliyor iki yavru yetiştirdim ikiside son yavrulardı kardeşleri seçilmişti bir ingiliz pointer diğeri drahthaar ikiside mükemmel ötesi avcı köpekler oldular. iyi yavru iyi avcıya denk geldimi sonuç şahanedir avdaki marifetleri yatarken rüyanıza bile girer sizi şaşırtır hayran bıraktırır. selamlar....
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

Çevrimdışı Ramazan ASLAN

• *
  • Korucu
aynen dediginiz gibi  her ırkın iyisi ve kötüsü var  iyisi denk gelirse  av kanı ırkı temiz şansınıza mükemmel avlar çıkartırsınız 
Ramazan ASLAN

Çevrimdışı Bülent YAZKAN

• *
Ramazan bey ben iki dd ile av yapıyorum ve onlar önümdeyken kendimi çok rahat hissediyorum, biri yakın diğeri uzak arıyor,bu sayede her yeri gözden geçirmiş oluyorlar,sanırım ikisi de iyi olduğundan şanslıyım,herkese böyle güzel köpeklerle güzel avlar diliyorum.
Bülent YAZKAN
1961-Ordu

upload photos

Çevrimdışı Alim ÖZGÖRÜ

• *
her av kanı olan köpeğin yavrusu av yapacak diye bir kaide yok. ama yinede av kanı yüksek köpeklerden yavru almak yüzdeyi arttırır. mercan secereli köpeğim 1 yaşınd bana geldi. ilk başlarda bune diyordum ama şuan harikalar yaratıyor. açık arıyor fakat aramızdaki koardinasyonu asla kaybetmiyor. ortalık karışcak diye söylemek istemiyorum ama ne olursa olsun söylüyorum. DRAHTHAARDAN ÖTESİ YOOOOOKKKKK. Herkeze sevdiği ırkla bol fermalı avlar dilerim.
Alim ÖZGÖRÜ

Çevrimdışı Ramazan ASLAN

• *
  • Korucu
dd  ayrıcalıklı bir  av arkadaşı  bana kimse başka bir ırk baktıramaz  18 yıldır dd avlanıyom  gurup avı yaptıgım halde başka bir ırktan kesinlikle  aşagı kalmıyo daha iyi av bulma imkanıda saglıyo gurup arkadaşlarımda her ırk var ama dd baş etmek te kolay olmaz  iman gücü hep bende dd farkı  benim demek istedigim herkez sevdigi ırkı baksın mutlu olsun  yok o ırk kötü yok bu ırk kötü deyipte birbirimizi kırmanın anlamı yok  ALLAH her avcıya gönlüne göre köpek nasip etsin  ben köpeklerime sonsuz güveniyom hangi ırk olursa olsun her merada avlanırım  başka bır ırktanda geri kalmadılar bü güne kadar hatta avıda ilk bulan dd dir  kimseyle dalaşmam da herkezin köpegi kendine iyi  hayırlı avlar herkeze herkezde sevdigi ırkı baksın  sevmedigi ırkıda almasın köpekte ziyan olmasın  selamlar
Ramazan ASLAN

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
size katılıyorum ramazan bey öyle yavrular yetişiyorki cin gibi fırıl fırıl yerinde duramıyor meraya saldığınızda takır takır dolaşır şak fermayı basar aynı batın kardeşlerinden bazılarıda avcının  arkasından ayrılmaz sanki sinirleri alınmıştır hırs yok merak yok gezme yok. eğitimle alakalı olmasına rağmen bazende iş şansa kalabiliyor iki yavru yetiştirdim ikiside son yavrulardı kardeşleri seçilmişti bir ingiliz pointer diğeri drahthaar ikiside mükemmel ötesi avcı köpekler oldular. iyi yavru iyi avcıya denk geldimi sonuç şahanedir avdaki marifetleri yatarken rüyanıza bile girer sizi şaşırtır hayran bıraktırır. selamlar....

Meraba Emin abi kulaklık nasıl memnunmusun?
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Müdavim Üyemiz
Ramazan beyle aynı düşüncedeyim. Paylaşım için teşekkürler.
Ahmet VURAL
1954 Ankara

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)

Meraba Emin abi kulaklık nasıl memnunmusun?

evet  kemal dostum çok memnunum takıyorum kulaklığı her şeyi duyuyorum takır takır avlanıyorum. tüfek atınca ses yok stres yok sorun kalmadı katkıların için teşekkürler
selamlar....
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
gerekli açıklamayı yapmışsınız, bize katılmak düşer bu görüşe.

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53