Gönderen Konu: ustalardan yavru şeçimi konusunda yardım  (Okunma sayısı 1393 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Süleyman TOYDEMİR

• *
ustalardan yavru şeçimi konusunda yardım
« : 08 Aralık 2012, 20:19:02 »
öncelikle herkesin iyi bir av sezonu geçirmesi dileğiyle ,herkese selamlar.Epeydir foruma üye olmama rağmen doğu görevinde olmamdan dolayı sadece sizlerin paylaşımlarını takip etmekle yetindim.inş. 2013 sezonunda burdaki görevimizi tamamlayıp tayin olacağız.ee hal böyle olunca şimdiden bi araştırma yapıp olmazsa olmazımızı bulmak en azından bir fikir sahibi olmak istedim.ırk konusunda dd de karar kıldıktan sonra sizlerden ricam yavru  dd sahiplenirken nelere dikkat etmek gerekir bu konuda bilgilerinizi ,deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Süleyman
1983 A RH(+) KONYA-TUNCELİ

Çevrimdışı Ahmed DEMİRTAŞ

• *
Ynt: ustalardan yavru şeçimi konusunda yardım
« Yanıtla #1 : 09 Aralık 2012, 13:59:34 »
gökhan TÜRK size yardımcı olur
Ahmed DEMİRTAŞ
1975 İSTANBUL

Çevrimdışı Ramazan ASLAN

• *
  • Korucu
Ynt: ustalardan yavru şeçimi konusunda yardım
« Yanıtla #2 : 11 Aralık 2012, 01:21:55 »
süleyman kardeşim  iyi kan iyi bir avcıdan yavru almanız yeterli  ana baba  avcıysa yavruların kötü çıkması mümkün degil  hangi yavruyu alsan yetiştirmene baglı sıkıntı olmaz  cambazdan köpek alırsan  ne olucagı belli olmaz  kesinlikle tavsiyem  alacagın yavrunun ana baba  avcı olmalı ve  köpeklerin hızlı ve seri olmalarına dikkat etmelisin  kanı arabası gibi dd  arkasında  av bulmak  çokkkkkkkk  sabır gerektirir 
Ramazan ASLAN
A Rh + 1963 İsmetiye BURSA