Gönderen Konu: her insan kendi adına yorumlar yapmalı beceriksizliğini setere mal etmemeli  (Okunma sayısı 2957 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cem MAÇIKAN

• *
  • GÖZLÜKSÜZ AVA ÇIKMAM SİZDE ÇIKMAYIN
seter besleyenlere sesleniceğine şaklabanlık yapacağına git birilerinde yardım iste bilmiyorsan öğren oku okumayı biliyorsan tabi. bir seter besliyeceksen düdük eğitimini iyi vermelisin köpeğini iyi takip etmelisin bu köpekler kıçının dibinde dolaşmaz gezer açılır yönünü değiştireceksen köpeğinin hangi yöne gittiğini bildirmen gerekir avcılık herkesin yapacağı şey değil köpek yetiştirmekte bilmiyorsan yetiştirmeyi bilen birinde yardım al adama son model mersedes vermişler adam tarlada sürmeye çalışıyor gidermi gitmez EĞİTİM şart kardeşim yeme içme para biriktir madem bilmiyosun hazır yetişmiş bir seter al sana avıda öğretsin avcılığıda kardeş
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2012, 22:04:43 Gönderen: Cem MAÇIKAN »
Cem MAÇIKAN
1973-İstanbul AVA GİDEN AVLANIR AVLANMAMAK DİLEĞİ İLE

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
<<her insan kendi adına yorumlar yapmalı beceriksizliğini setere mal etmemeli>>
Konu başlığı tam size uygun olmuş cuk oturmuş malum el kıspeti ile peşrev çekmeye alışıksınız
elalemin setterleri ile millete rest çekende sizsiniz,,başkasının vurduğu av fotoğrafları ile reklam yapanda sizsiniz
ARTIK YORUM KAMUOYUNUN DİYORUM BAŞKADA BİR ŞEY DEMİYORUM
PESSS Kİ NE PESSSSSS ANCAK BU KADAR OLUR.....
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2012, 16:20:11 Gönderen: Hakan AKMAN »
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Cem MAÇIKAN

• *
Sizi muhattap bile almıyorum siyasetçiler  azgın fanatik taraftar gibisiniz
İşiniz gücünüz seteri kötülemek meyve veren ağaç  taşlanır  kardeş iki iki daha 5 olmaz unutma
Cem MAÇIKAN

Çevrimdışı Cem MAÇIKAN

• *
Bu arada böyle bir çekimi yüklemete anca sizin işiniz olur
Cem MAÇIKAN

Çevrimdışı Ahmed DEMİRTAŞ

• *
kuşun tepesinden ampül gibi baksın ,burnunun dibine ferma versin ,bana bekçilik de yapsın diyorsanız drahthaar derim ,hızlı arasın kokusu uzun olsun,itaat etsin ve yakın arasın diyorsanız breton
Ahmed DEMİRTAŞ
1975 İSTANBUL

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
Hiç kimse hiç kimseye hakaret edemez. Ben de bir setterciyim dün kilitlenen bir konuda settere ve settercilere veryansın ediliyordu. Sebebide, saçma sapan bir video yüzünden. Bir bayan avcı arkadaşınız,  kardeşiniz ve ablanız olarak hayretler içerisinde kaldım.  Hiç yakışmayacak hoş olmayan imalar ve ifadeler vardı. Bakın bir çoğunuz ile 6 yıldır burda arkadaşız ve birbirimizi biliyoruz sudan sebebler yüzünden birbirimizi kırmayalım. İkamet ettiğim çanakkale ve çevresinde ne drahthaarlar ne bretonlar gördüm sahibine avda kan kusturan.  Bunları gördüm diye genelleyiP drahthaarcılara veya bretonculara  veryansınmı etmeliyim? Veya alay edip dalgamı geçmeliyim? Ne münasebet.
 Bana göre en iyi av köpeği sahibine en iyi avı yaptıran söz dinleyen köpektir. İşte benim köpeğimde böyle bir av köpeğidir. İyi yetiştirir ve iyi eğitim verirseniz köpeğinize çok verimli sonuçlar alırsınız.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Cem MAÇIKAN

• *
Ahmed bey sizin yazdığınızda tam kelalaka oldu ama ben suçu form yöneticilerinde buluyorum başkalarına saygısı olmayanları uyarmalı yeri geldiğinde atmalı
Cem MAÇIKAN

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ne güzel site beee....
Tartış, polemiğe gir, polemik yaratacak konu aç...
Eeee suçlu Yönetim... Ne güzel iş...
Arkadaşlar herkesin işi, gücü, ailesi, var... Sitede nöbet tutacak değiliz.
Varsa bir sıkıntınız, özel mesaj, yada moderatöre bildir kısmından bildirirsiniz. Yönetim inceler ve gereğini yapar....
Herkese polemiksiz tartışmasız, keyifli paylaşımlar...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK