Gönderen Konu: MİLLETİN SATAMADIĞI FIRST CALAS-BLACK MAGİC LER BİZ ARAYINCA BİRDEN 2000 LİRA OL  (Okunma sayısı 9827 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
Sana aynen katılıyorum osman abı.
 senın de yazdıgın gıbı sırf ustunde BROWNING  frachı yazıyor dıye NEDEN daha cok para vereyım kiii. sonucta bize av tufeyı lazım kolleksıyon tüfeti deyil.
olayı şöle noktalayım bende uzatmıyacagım daha VAKKO KALİTEDİR BEYMEN DE KALİTEDİR. BURDA terçih kişiye kalmıştır... paran coksa vakko dan giyinirsin....
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Arkadaşlar gerçekten son zamanlarda 2. el özellikle avrupa tüfeklerde oldukça uçuk rakamlar isteniyor.Geçenlerde birisi 40-50 yıllık bir beratta s55 için 4000 tl. yazmıştı.İnan çok şaşırmıştım.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Durum şu; piyasada devamı olmayan silahlar aranınca bit pazarına nur yağmış oluyor. Raha Bey sabredersen onu veya daha başka marka model, değerinde silah bulursunuz. Hatta yerli mallarında bile neler var. Geçenlerde bir ilan sitesinde Üzümlü imalatı bir tüfek görmüştüm. Yav aynen Browning tüfeklerdeki gibi piston kolu falan vardı. Yeminle :D Malesef o ilanı kaldırmış olmalılar ki geçen aradım bulamadım. Keşke kaydetseymişim. Aynen böyle.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.