Gönderen Konu: SETTERCİNİN İTİRAFI - EYVAH, DİYORUM!!!  (Okunma sayısı 15965 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
Ynt: SETTERCİNİN İTİRAFI - EYVAH, DİYORUM!!!
« Yanıtla #25 : 06 Aralık 2012, 17:40:22 »
  Videodaki adam burda ki en masum kişi ,
İçinden geldiği gibi kendi malına veriyo veriştiriyo , kimseye laf düşmez ... 

Saygılar
yukarıda yazdığınızı iyi okuyun ozaman burası paylaşım sitesi ise sizde öyle olduğunu söylüyorsunuz bırakın oz zaman herkese bir laf düşsün
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Birol TURAN

• *
« Yanıtla #26 : 06 Aralık 2012, 17:46:12 »
Tamam laf düşsünde  Videodaki adama değil onu ANLATAMADIM .

* ADAM MASUM
Birol TURAN
Gayrimenkul
Remax Kom - Bahçeşehir

Çevrimdışı Bülent PEKPAK

• *
« Yanıtla #27 : 06 Aralık 2012, 17:51:56 »
Avcı biri olarak kesinlikle şuna inanıyorum yaşadığımız tecbüreler bize bunu gösterdi.Av köpeği besleyecek kişi öncelikle köpek ırkı seçerken kendi bölgesinde iklim doğa yapısı vede av yapacağı hayvanın cinsine göre seçmeli.Sen soğuk iklimde sık çalılık alanda tavşan avı çulluk avı yapacaksan senin neyine Pointer.açık aramasın önümde 10-15 metrede arama yapsın diyorsan senin neyine seter.Kurzaar veya draahtar alacaksın.Şu var açık arazide  iklimi yumuşak olan bölgede keklik avı bıldırcın avı yapacaksan al Pointer fermalarının güzelliğini seyret.Bu rada iyi kötü hepimiz avcılık yapıyoruz kimimiz çok usta kimimiz acemi avcı her avcı bilir kötü olan av köpeği avcıyı delirtir.Avcı ya iyi bir av köpeği belki ömründe 2-3 kere denk gelir.Deriz ah şu benim 3 sene önceki seterim olsa kesin bu çelğini bulurdu diye.Videodaki arkadaşa iyi bir av köpeği denk gelmediği gibi aynı şey bu hafta benim başımada geldi.Ava çıkar çıkaz yavruluğundan beri av yaptığı merada kayboldu .daha hala haber yok.En büyük şüpheli kurt kapmış olduğu ama tam olarak bilemiyoruz.Şimdi köpeğim kayboldu diye köpeğim kötü köpek mi oldu.Başına birşey gelmiş olamaz mı?Suç köpekte mi asla öyle vukuatlı bir arazide avlanmaya giden bende.Önünde pointer olan bi köpekle o sık arazide avlanırsan olacağı bu.
Bülent PEKPAK
1978 KÜTAHYA

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #28 : 06 Aralık 2012, 17:56:51 »
ufuk bey mutlaka gırgır şamata olacak ama bu şekilde değil sözde birilerine laf vurduğunuzu ima ediyorsunuz ama aksine kaş yapayım derken göz çıkartıyorsunuz paylaşım sitesi olması bir takım sınırların aşılması anlamına gelmiyor zannedersem kimse size paylaşım yapmayın demiyor güzel video yayınladınız mı hoşuma giderek seyrediyorum. ama sınır herzaman olmalı öyle değil mi
bu alınganlık meselesi değil açıkça etik olmayan bir paylaşım
bu kadar setter besleyen insanı rencide etmek bu
sözüm ona köpeğine daha sahip çıkamayan eğitmekten aciz adamın sözlerini galeye alıp yayınlamanız bu kadar setter besleyen kişileri rencide etmektir.
lüften empati yaparak paylaşım yaparsanız sevinirim

Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Mustafa ÖZKOL

• Müdavim Üyemiz
  • Mustafa ÖZKOL 07.07.1977 KAYSERİ 532 776 89 56
« Yanıtla #29 : 06 Aralık 2012, 17:59:38 »
Herkes sevdiği ırkı beslesin arkadaşlar kimsenin birşey dediği yada bu video ile bişey kanıtlamaya kalkıştığı yok.Adam köpeği hakkında yorum yapıyor niye boşa alınganlık yapıyorsunuzki gülünecek ve eğlenceli bir video bu alınması gerekenler diğer ırklara laf edip seterleri yere göhe sığdıramıyanlar,birde bazı arkadaşlar DD lere ileri geri yaparken bu alınganlık gösteren arkadaşların bir çoğu konuyu okuyup hiçbirşey yazmadan konulardan çekip gittilerde şimdi niye alınganlık gösteriyor ve coşa geliyorlar?Zamanında bize keçi koyun yer ferma vermez çobanlık bekçilikten başka birşey yapamaz hatta av köpeği sıfatına girmez kuş avı yapamaz çullukta seterin yanından geçemez DD ler diyenler olduda alınganlık gösteren arkadaşların çoğu konuya girip her ırkın iyisi kötüsü var yazılan söylenen doğru değil demedi çıktı gitti o konulardan,demekki iğne ve çuvaldız olayı var işin içinde.Ne diyim alınganlık gösterenlere geçmiş olsun,olgunlukla karşılayanlara ee öyle sataşılırsa böyle sataşılır lazımdı buda elbet diyenlerede helal olsun.
konunun açılma amacı eskiden kalan kin ve nefreti açığa vurmaktır...her seferinde aynı şeyler bahane edilip aynı konular tekrarlanmaktadır...

olay dd ve setter kavgasının ötesine geçmiştir...çocuk gibi eskiden sen bana bunu yaptın ben sana bunu yapıyorum şimdiye dönmüştür......

çöp kovasını boşaltmazsan koku hastalık yapar...geri dönüşüm kutunusunu boşaltmazsan bilgisayar yavaşlar...kavgaları kötü sözleri unutmazsan

KAVGA VE GÜRÜLTÜ BİTMEZ....
  • Akus 20 ga çifte
  • Beretta 686 silver pigeon 12 ga
  • Benelli s90 12 ga
  • Radentis Queen Setter 6 yaşında

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 06 Aralık 2012, 18:10:54 »
yıllardan beri avlandığım arkadaşlarda bütün ırklar var hepsinin merada ne yaptığını çok iyi biliyorum,

bu videonun amacı seteri aşağılamak ,besleyenleride rencide etmektir,,

seterin nasıl bir av köpeği olduğunu drahtharla beraber aynı bir meraya salınki ,merada en iyi cevabı size o verecektir
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #31 : 06 Aralık 2012, 18:12:00 »
Tamam laf düşsünde  Videodaki adama değil onu ANLATAMADIM .

* ADAM MASUM
zaten o MASUM  ADAM buz dağının görünmeyen yüzü o kendi densizliği bu videonun yayınlanması hoş değil
ben şahsen biri bu tarzda dd laf söylese dur demesini bilirim artık o haddi aşmış lafa başlarken diyor mu BENİM KÖPEĞİM ŞÖYLE BÖYLE BEN BİR DAHA SETTER BESLEMEYECEĞİM FALAN
DEMİYOR NE DİYOR ÖNCE  AKIL VERİP MİLLETE SÖZDE DOĞRU YOLU GÖSTERİYOR EN SON PİŞMANIM DEME CÜRRETİNİ GÖSTERİYOR daha kendi yolunu bulamamışki yol göstersin
sözün özü şu herkes eleştiri yapabilir ama kimse kimseyi rencide edemez akıl veremez herkesin kendi bileceği iş
sen memnunmusun dd den olduu bitti rabbim işini gücünü rast getirsin
ben menmunmuyum setterden oldu bitti rabbim işimi gücümü rast getirsin
bunu diyemedikten sonra
bu hamur çoooook su götürür
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #32 : 06 Aralık 2012, 18:18:24 »
Aynen Birol adam malına verip veriştiriyor,üstelik dünyanın parasını saymış merahından iyi kan bir köpek almış.
Ama köpek işi biraz eğitim biraz köpekteki merak biraz zaman birazda şans.Kızan arkadaşlar başlarına böyle bir sıkıntı geldiğinde genelde aynı tepkileri verecek yada tekmeyi köpeğin ardına basacak yürüyüp gidecek başkasına bakacak yada daha kötüsü eğer kötü karekterde bir adamsa benden çıksın kime girerse girsin deyip yaldızlayıp yallah garibin birinin başına sarıp satacaktır.
Adam dürüst ve içten bir adamdı tepkisinide böyle gösteriyordu,bizde anı yakalayıp videoya kaydettik,ne var bunda bukadar bozulacak anlamış değilim.
sen köpeğine vursan küfür etsen dövsen seni ilgilendirir derim ama akıl hocalığı yapıp dd leri kötülesen orda dur derim bir sen köpek sahibi değilsin okadar insanın emeği var........................................... derim  bilmem anlatabiliyormuyum ufuk bey birde bu cepheden bakın olaya
özellikle dd dedim hani evladınız gibi ya parsınız
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2012, 18:19:30 Gönderen: Kemal YILMAZ »
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Mustafa ÖZKOL

• Müdavim Üyemiz
  • Mustafa ÖZKOL 07.07.1977 KAYSERİ 532 776 89 56
« Yanıtla #33 : 06 Aralık 2012, 18:22:23 »
Mustafa bey kaçtır arkadaşlar üstüne boşa alınmasın diyorum siz yok çocuk yok çoluk işi polimiğe çekmeye uğraşıyorsunuz,setere küfrü eden yine 3tane seteri olan bir arkadaş adam sıkıntı yaşıyor ve köpeğin yaptığından çılgına dönmüş.Başka ırk besleyen birimi lakırdı etmişte setere işi bu kadar abartıyorsunuz.Drahthaara bu kadar laf eden ingilizciler ortalığı yıkarken neredeydiniz işnizmi vardı?bir seterci olarak ortaya çıkıpta çocukça laflar etmiyelim arkadaşlar demediniz,şimdi ramazan davulu seviyesinde ses veriyorsunuz?
Biz eskileri ortaya çıkarıp dürtmüyoruz halen DD seterin yanında çulluk avı yapamaz hatta 40 ta 1 yapamaz diyenler var.her fırsatta DD ye kurzaaara sataşanlar var onları niye görmüyorsunuz?
Bakın kimseyle polimiğe girmiyeceğim ama hep işe gelenler görülmesin birazda videodaki adam kadar medeni cesarete sahip olup doğrularıda görüp ortada söylüyelim.HAYIRLI AKŞAMLAR.

Ufuk bey..bu sitede bu tarz olaylar olmasa idi bu adamın videosunu çekermiydiniz...çekseniz bile buraya atarmıydınız...

amacınız belli o yüzdende fazla bir şey yazmaya gerek yok....ASLADA ŞU ŞUNDAN ÜSTÜNDÜR DİYE BİR DERDİM YOK

burada yazma amacım sizin setter besleyenleri aşağılamanızdır....bu arada Rıdvan KOCATAŞ  beni tanır...ondan bir yavru almıştım

sadece ve sadece yavruya ısınamadığım için yavruya 1 ay bakıp satılığa çıkardım satılmadı hediye ettim.....

anlatmak istediğim her avcı her insan sevdiğini besliyor siz dd öbürü ss  öbürü pp bir başkasıda kk......

artık eski acılarınızı unutup köpeğinizle mutlu olmaya bakın insanları rencide edecek meşgul edecek konular açmayın

sizde hayırlı akşamlar
  • Akus 20 ga çifte
  • Beretta 686 silver pigeon 12 ga
  • Benelli s90 12 ga
  • Radentis Queen Setter 6 yaşında

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #34 : 06 Aralık 2012, 18:35:07 »
Ramazan bey kimsenin amacı hiç bir ırkı yada kişiyi aşşahılamak veya rencide etmek değil en azından bu konuda,ama size şöyle bir soru yöneltmek zorunda hissediyorum kendimi; boş zamanlarınızda mikserle oynamayı seviyorsunuz sanırım değilmi?
Seterle Drahthaar ı yakında aynı meraya salıcaz hemde seterin en iddalı olduğu çullukta daha sonrada diyeceğizki hadi şimdi gelin bizim iddalı olduğumuz avlardada salın köpeklerinizi,bakalım kaç seterci ortada kalacak ozaman çok merak ediyorum.

ufuk bey ,yukarıda yazdığım gibi yıllardan beri dedim her ikisinide çok iyi tanıyorum,ama demekki ziz seteri tanıyamamışınızki hala merada salalım bakalım diyorsunuz,
görünen köy kılavuz istemez,,
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Ahmed DEMİRTAŞ

• *
« Yanıtla #35 : 06 Aralık 2012, 18:54:55 »
breton sonra dd ve digerleri gelir ,neden breton önde  gelir çünkü geçen sene bana bu konuda yani dd avda çabuk yorulduğu konusunda yazanlar oldu ,hatta bir amca adanadan dd ile bretonumu değiştirmek için çok uğraştı ve başka kişiler konyadan aynı şikayette bulunup breton beslemek istediler ve bretoncu arkadaşlara ynlerdirdik.Bunları
iyi dd besleyen arkadaşta bilir....
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2012, 19:09:55 Gönderen: Ahmed DEMİRTAŞ »
Ahmed DEMİRTAŞ
1975 İSTANBUL

Çevrimdışı Emrah ŞENGÜN

• *
  • AVCILIK BİR TUTKUDUR
« Yanıtla #36 : 06 Aralık 2012, 19:56:55 »
eğer seteride kaybediyosa bu adam ya pointer baksaydı o zaman ne olurdu kimbilir biraz seteri b.klamak için çekilmiş gibi bi havası var
Emrah ŞENGÜN
1988 Kastamonu
5445663068

Çevrimdışı Gürkan GÜRSÜL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK TEDAVİSİ OLMAYAN BİR HASTALIKTIR...
« Yanıtla #37 : 06 Aralık 2012, 19:57:29 »
Hiç bu kadar Gülmemiştim :)

Irk beslemek Karakterdir Ve herkez Av sitiline göre ve iklimline göre bu seçimleri yapar bunu bu siteden işi bilen tüm Dostlarımız bilirler falanca ırk kötü , falanca ırk iyi gibi ayırımlar yapmak çok yanlıştır her Irk kendine Has ve Özeldir Hepsinin Av araması gezmesi ve zekası başkadır . Önemli olan köpeğin Kalitesi zekasıdır , köpeğin kokusu iyi ise zaten iş eğtimde bitiyor bu Setteri Kötüleyen Arkadaş video'nun içinde kendi Ağzından dediği gibi kendini ele veriyor köpeğinizi iyi eğitemediyseniz diyor :) Evet sorun eğtimde yani köpekte değil...
Köpek ne kadar kaliteli olursa olsun yada kötü bir Ganere olsun hiç fark etmez Eğtimini Demiyorum Av arama eğtimini Mesafesini korumadan eğitirseniz sorun ingiliz ırkları için hep aynıdır... Biliriz ki ingiliz ırklar koşarlar açılırlar ve sert gezerler vereceğiniz eğtim çok önemlidir ve dk'kalarca fermada beklerler şimdi sen Çulluk Avın'da en başarılı Irkı tutmuş Çulluk Avın da bu köpeği eleştirirsen Ve acımasızca söversen sorunu kendinde Aramalısın derim...
Hiç bir zaman Draathar kötüdür demem uyumlu yavaş arayan sağlam aport yapan ırklardır ve her otama ayak uydururlar insanlar Av ararken istediğini yönde arasın isterler köpeklerini iyi eğitim veremezsen Setterde , pointerde kafayı yedirir saç baş yoldurur. Sonra şu ırk iyi bu kötü gibi saçma sapan yorumlar çıkar Allah herkeze Doğru Kan köpekler nasip etsin ve en önemlisi herkeze köpeğini eğitebilecek tecrübe bilgi ve Bol Av nasip eğlesin ırkları eleştirmek bizim Harcımız değil her ırk kendine özeldir hepsinin yapısı başkadır önce ne aradığını bileceksin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2012, 20:02:49 Gönderen: Gürkan GÜRSÜL »
Gürkan GÜRSÜL
1986 Kastamonu/Merkez
5447803700

....BENEK....                        O GERÇEK BİR FENOMEN

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #38 : 06 Aralık 2012, 20:06:11 »
Arkadaşlar kimsenin birbirini kırmasına üzmesine gerek yok...
Ufuk abinin bu videoyu gülüp eğlenmek amaçlı attığı ortadadır..Bu konuda gırgır yapmak gerekirken neden hemen sinirler geriliyor...Maalesef Türk milleti olarak mizah konusunda sıfır çekiyoruz..
Kaldı ki burada bir drahthaardan yakınan adam olsaydı hiç bir DD sahibinin kızıp gürleyeceğini sanmıyorum..
Keşke drahthaar ile ilgili de böyle bir video olsa da hep birlikte gülüp muhabbet etsek..
Bir it için kimse kimseyi kırıp üzmesin arkadaşlar..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı İbrahim EBİL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #39 : 06 Aralık 2012, 20:25:57 »
hocam valla sende olmasan sitenin reytingi düşer ;D bir konu açıyon 4 sayfa takip, durmak yok yola devam
İbrahim EBİL
1969-İstanbul

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #40 : 06 Aralık 2012, 20:37:20 »
 ;D
Belli ki arkadaşımız çok çekmiş bir dokun bin ah işit ama sonunda doğru yolu bulmuş zararın neresinden dönersen kardır ancak camiyamızda hala malesef ingiliz ırklarında ısrar eden arkadaşlar var. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
:o :o :o :o :o :o
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #41 : 06 Aralık 2012, 20:42:15 »
Vallahi hiç şaşırmadım bol bol güldüm bu videoya ancak gülünür 
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Gürkan GÜRSÜL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK TEDAVİSİ OLMAYAN BİR HASTALIKTIR...
« Yanıtla #42 : 06 Aralık 2012, 20:50:48 »
Görüyorum ki konu saçma sapan bir hal alacak ırk tartışmasına gidiyor bunu açan arkadaşlarda drathaarcı dostlar gerksiz bir paylaşım olmuş bence köpek nasıl eğitilir diye bir ders verilmeli her ırk yapısı farklıdır köpek yetiştirmek kolay değildir konu alman ırkları besleyen şahısların destek vererek paylaşımlarıyla farklı bir hal alacağa benziyor daha önce böyle ırk tartışmaları çok oldu ve çok yersiz gereksiz konu bunlar konu kilitlenmesini talep ediyorum
Gürkan GÜRSÜL
1986 Kastamonu/Merkez
5447803700

....BENEK....                        O GERÇEK BİR FENOMEN