Gönderen Konu: bilinçsizlik  (Okunma sayısı 3971 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fethi TAŞ

• *
bilinçsizlik
« : 05 Aralık 2012, 14:39:56 »
arkadaşlar herkese merhaba.bugün size başıma yada köpeğim ateş in başına gelen talihsizliği anlatacam.sabah bek için melet ırmağına gittik ceyhun la.bekle bekle bişey yok.gölleri göletleri derken yokoğlu yok.neyse paydos dedik çıkalım.arabanın yanına dönüyoruz 5 avcı arkadaşda çıkışta sohbette.tam arabaya vardım ki adem denilen şahsın iti benim köpeği birden altına aldı ama mubarek kurdzaar değil sanki pitbul.benim köpek çığırıyor en kötüsü bilinçsiz adem izliyor zevkle.koştuk ama köpek bırakmıyor.havaya 3 el attım yok köpekğe dipçiği 5 tane çektim  vallahi tüfeğim kırıldı ama nafile.baktım sahibi adem olacak şahıs yine kıpırdamıyor. kaptım onun köpeğini boğazından artık boğacam çare yok.yumruk yumruk sanki ringdeyiz neyse bıraktı sahibine sıra geldi derken bidaha saldırdı köpeğime bu sefer bacağına yine adem de tık yok.bende adem in köpeğini yakaladım ve asfalta çalmaya başladım azdaha benide ısırıyordu ama ateş daha önemli.neyseki en sonunda pes etti.benim köpeğin kafasında,burnunda,yanağında yırtıklar ve topallıyor ayrına tüfeğim kırıldı.şimdi köpek yetiştirmeden anlamayan,avcılığı bilmeyen,kendi köpeğinden korkan adem lere nedemeli siz karar verin.ayrıca bu adem arkadaş turnagaz da çalışıyor.yani ordu avcılar derneği başkanının fabrikasında .adem ve köpeğini gören tüm avcıların dikkatine adem melette ise köpeğide yanındaysa ava girmetin.
Fethi TAŞ
1975 Fatsa ORDU

Çevrimdışı Baki ALTUNIŞIK

• *
Ynt: bilinçsizlik
« Yanıtla #1 : 05 Aralık 2012, 15:14:01 »
fethi kardeş çok geçmiş olsun bu gibi durumlar ne yazıkki oluyor.dediğin gibi bilinçsiz sahip olunca ve sahibi mudahale etmiyorsa köpekte hırçınlığını bırakmıyor dahada artırıyor.
benim köpeğimde saldırgan ama ben hemen mudahale ediyorum ve neredeyse o huyunu bıraktı.ÖNENLİ OLAN KÖPEK DEĞİL SAHİBİNİN TAVRI KÖPEKTE ONA GÖRE ŞEKİLLENİYOR.saygılar
Baki ALTUNIŞIK
1976 ordu

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 05 Aralık 2012, 17:56:10 »
Boğuşma durumlarında fişek içindeki nohut veya kaya tuzu herderde devadır..köpeğide rahatlatır sahibinide..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Halil KARADENİZ

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #3 : 05 Aralık 2012, 18:48:17 »
Fethi bey bu kurzhaarlar hep böyle saldırgan oluyor sen melete giderken benide al bakalım o köpeği görecem ben o zaman cumartesi sabah beni al melete gidelim
Halil KARADENİZ 1982-ORDU

resim

Çevrimdışı Özgür KAYA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 05 Aralık 2012, 20:25:35 »
Geçmiş olsun eğitim şart, köpeğe sahip çıkmak önemli ona söz dinletememek yada kavga ederken zevk alıp izlemek hiçde hoş bir davranış değil DK ve DD lerde bu sorun olabiliyor fakat sıkı bir eğitimle çözülüyo...
Özgür KAYA
1977-Memleket KAYSERİ-İkamet KARS

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 06 Aralık 2012, 10:47:38 »
Sevgili Fethi o sabah başına gelen gerçekten çok üzücü.Maalesef insanlar artık hiç bir şeyi önemsemiyor vurdum duymaz insanlar olduk çıktık galiba.Söylediğin gibi bir avcı eğer köpeğini dahi sosyalleştiremiyorsa söylenecek tek söz yok,gerçi sabahları bazen melete ava gittiğimde insanlar neredeyse selam vermekten aciz eee hal böyle olurda insan kendini sosyalleştirmiyorsa köpeği nasıl sosyal olur.Fakat bu şahısların Kadir beyin yanın da çalışması bence onlar için bir şans ama bunlar onuda başaramamış.Neyse biz yinede Kadir beyi bu işin dışında tutalım sevgilerimle.Tekrar geçmiş olsun kardeşim

Çevrimdışı Mehmet ALTAN

• *
« Yanıtla #6 : 06 Aralık 2012, 23:27:23 »
doğru yapar   koyun boğan kurrzrda gördük

1980 erz/ispir/ANTALYA

Çevrimdışı Mehmet TURAN

• *
    • http://www.silvercare.com.tr
« Yanıtla #7 : 07 Aralık 2012, 09:59:45 »
Geçmiş olsun eğitim şart, köpeğe sahip çıkmak önemli ona söz dinletememek yada kavga ederken zevk alıp izlemek hiçde hoş bir davranış değil DK ve DD lerde bu sorun olabiliyor fakat sıkı bir eğitimle çözülüyo...

Bence olaya DK veya DD diye bakmamak gerek.Beraber avlandığımız arkadaşın ERKEK SETERİ benim DİŞİ( DD nin) köpeğimin burnunu parçalıyordu,zor aldım ağzından.bu tamamen eğitimle ve sahibinin gevşekliğiyle alakalı bir durumdur.

Geçmiş olsun inşallah tez zamanda toparlar köpeğiniz.
Mehmet TURAN
1980 PENDİK

Çevrimdışı Halil KARADENİZ

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #8 : 07 Aralık 2012, 10:05:59 »
doğru yapar   koyun boğan kurrzrda gördük
evet mehmet bey bu kurzhaarlar vahşi oluyor koyun boğanınıda duydum demişsiniz ben köpek boğanını bile duydum sonuşta kırma ırk bu köpekler vahşi oluyor
Halil KARADENİZ 1982-ORDU

resim

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 07 Aralık 2012, 11:00:05 »
fethi bey geçmiş olsun...olmasa iyi ama oluyor. İnsan kendini eğitmeli önce.....herşeye hzırlıklı olmak lazım artık...

Çevrimdışı Fethi TAŞ

• *
« Yanıtla #10 : 07 Aralık 2012, 15:41:32 »
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.ama malesef şuan köpeğim çok rahatsız hayvanın suratı balon gibi felaket iltahap yaptı.akşam iltahabı boşalttık ama sabah yine yapmış.antibiyotik ve ağrı kesici vuruyorum ama hayvan halsiz ve topallıyor.oyüzden canım çok sıkkın.tüfeğide fabrikaya gönderdim 130 tl veteriner ve ilaçlar 70 tl bırak masrafı ama oda olmuyor.şimdi o adem denen zad kim olduğumu öğrenmesine rağmen bir özür için aramadı allah bildiği gibi yapsın.herkesin köpeği aileden biribir.benim çocuklarım ailemizi sayarken biz 5 kişiyiz diyor köpeğimiz ateşle.anlatınca 4 ve 8 yaşındaki çocuklarım adem kişiye kızıyor.kimsenin başına gelmesin.hepinize teşekkür ederim.
Fethi TAŞ
1975 Fatsa ORDU

Çevrimdışı Cemil ÖZTÜRK

• *
  • Barakla domuz avı ayrıcalıktır
« Yanıtla #11 : 19 Aralık 2012, 23:05:09 »
arkadaşlar herkes yorum yapmıs ama olayı tek taraflı olarak dinleyerek neden hiç baskasının köpeği ile sorun olmadıda melet ırmağını oraya gelmeyen kus avcısı yoktur nerde ise fethi bey ilk sizin köpeğiniz ademin köpeğine dalmadımı olayı tam olarak anlatında  herkes bilsin
Cemil ÖZTÜRK
1979-Ordu

Çevrimdışı Ahmet KOYUNCU

• *
« Yanıtla #12 : 20 Ocak 2013, 21:17:36 »
adem ne ettin  öyle len itine hoşt desene :@ Ademde suç yok kimi köpeğin kanında var... Nede olsa ebesi kurt :D
Ahmet KOYUNCU
1970 UŞAK

Çevrimdışı Ahmet KOYUNCU

• *
« Yanıtla #13 : 20 Ocak 2013, 21:18:54 »
adem ne ettin  öyle len itine hoşt desene  :D  Ademde suç yok kimi köpeğin kanında var... Nede olsa ebesi kurt :D
Ahmet KOYUNCU
1970 UŞAK