arkadaşlar herkese merhaba.bugün size başıma yada köpeğim ateş in başına gelen talihsizliği anlatacam.sabah bek için melet ırmağına gittik ceyhun la.bekle bekle bişey yok.gölleri göletleri derken yokoğlu yok.neyse paydos dedik çıkalım.arabanın yanına dönüyoruz 5 avcı arkadaşda çıkışta sohbette.tam arabaya vardım ki adem denilen şahsın iti benim köpeği birden altına aldı ama mubarek kurdzaar değil sanki pitbul.benim köpek çığırıyor en kötüsü bilinçsiz adem izliyor zevkle.koştuk ama köpek bırakmıyor.havaya 3 el attım yok köpekğe dipçiği 5 tane çektim vallahi tüfeğim kırıldı ama nafile.baktım sahibi adem olacak şahıs yine kıpırdamıyor. kaptım onun köpeğini boğazından artık boğacam çare yok.yumruk yumruk sanki ringdeyiz neyse bıraktı sahibine sıra geldi derken bidaha saldırdı köpeğime bu sefer bacağına yine adem de tık yok.bende adem in köpeğini yakaladım ve asfalta çalmaya başladım azdaha benide ısırıyordu ama ateş daha önemli.neyseki en sonunda pes etti.benim köpeğin kafasında,burnunda,yanağında yırtıklar ve topallıyor ayrına tüfeğim kırıldı.şimdi köpek yetiştirmeden anlamayan,avcılığı bilmeyen,kendi köpeğinden korkan adem lere nedemeli siz karar verin.ayrıca bu adem arkadaş turnagaz da çalışıyor.yani ordu avcılar derneği başkanının fabrikasında .adem ve köpeğini gören tüm avcıların dikkatine adem melette ise köpeğide yanındaysa ava girmetin.