Gönderen Konu: ACEKA BOT REZALETİ!!!!!  (Okunma sayısı 7647 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ömer BÜYÜK

• *
ACEKA BOT REZALETİ!!!!!
« : 04 Aralık 2012, 10:04:54 »
   Sevgili avlak üyeleri keklik avında kullanmak üzere ACEKA marka dağ botu aldım fiyatıda öyle küçümsenecek bi fiyat değil. Botu av için kullanacağımı dayanıklı olmasının önemli olduğunu söyledim. Aldığım kişi botun 2 sene her türlü garantili olduğunu ve %100 su geçirmeyeceğini söyledi. Maalisef ilk giydiğim gün içine su aldı ve 1 ay kullanmadan dikişleri patladı. Durumu burdaki aldığım yere bildirdirdim 02/11/2012 tarihinde botu alarak fabrikaya geri gönderdiler. 1 ay sonra bot geldi ve üzerindeki açıklama maalisef içler acısı. Botun bıçakla kesildiğini yoksa dikşlerin patlamayacağını bunun içinde kullanıcı hatası olduğunu bildirip botu bana geri iade ettiler. Bu  gün tekrar firmayı arayarak durumu izah ettim diğer dikişlerinde patlamak üzere olduğunu bunun gözden kaçmış olmasının mümkün olmadığını söyledim ama fabrikadaki yetkili biz bunun öyle olduğuna karar verdik yapacak bişey yok diyerek telefonu kapadı. Tamam yerli mallarımıza sahip çıkalım diyoruz ama hakkaten bu konuda baya bi yol kat etmemiz gerek. Lütfen bu markaya dikkat edelim aynı duruma sizde düşmeyin Nevşehirden selamlar.
Ömer BÜYÜK
1982 NEVŞEHİR

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: ACEKA BOT REZALETİ!!!!!
« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2012, 13:03:07 »
şu botun berbat halini ve faturasının resimlerini burada paylaşsaydınız daha iyi olurdu... geçmişolsun...
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
  • osman döşler. 1968-istanbul
« Yanıtla #2 : 04 Aralık 2012, 13:35:09 »
Eğer botun fiyatları linkteki gibi ise, normaldir.

O kadarlık bot

http://aceka.com.tr/product.php?ek=cocuk&catid=15
Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

Çevrimdışı Mehmet AKKUŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 04 Aralık 2012, 14:20:05 »
fiyatıda öyle küçümsenecek bi fiyat değil ???
Eğer botun fiyatları linkteki gibi ise, normaldir
şaka gibi
  • Webley Scott (AKUS) SxS 20/66
  • Akus SxS 12/66
  • Özkanlar FX017 12/66
Mehmet AKKUŞ
1973 Kemaliye-ERZİNCAN

Çevrimdışı Ömer BÜYÜK

• *
« Yanıtla #4 : 04 Aralık 2012, 15:03:36 »
    Arkadaşlar aldığım botun etiket fiyatı 100 TL belki bi çoğu için bu rakamlar küçümsenebilir ama benim için gerçekten çok para. Ayrıca parasından ziyade ben bu ilgisizlikten şikayetçiyim. Adı dağ botu olan bi ayakkabı nasıl olurda 1 ayda bu hale gelir ve bunu üreten firma lakayt bi şekilde kimseyi muhatap kabul etmez. Firmanın söylediği tek şey var oda biz böyle olmasına karar verdik sen ne yaparsan yap diyo yani. Bahsi geçen bot linkteki bottur.

http://www.urunalisveris.com/default.asp?git=9&urun=1738
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2012, 15:09:17 Gönderen: Ömer BÜYÜK »
Ömer BÜYÜK
1982 NEVŞEHİR

Çevrimdışı Süleyman ARSLAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 04 Aralık 2012, 15:14:41 »
Ömer kardeşim elinde belgelerin varsa eğer git hemen tüketici haklarına hemen şikayet et bak ondan sonra ne çıkacak karşına.Benimde böyle bi durum aşıma geldi adidastan spor ayakkabı aldım 160 tlye ayakkabı bir buçuk ay sonra tabandan açılma yaptı hemen aldığım maazaya gittim söyledim böyle böyle diye bi bakalım dediler bıraktım ayakkabıları.bir hafta sonra neticeyi öğrenmek için gittim mağazadakiler demezlermi kullanıcı hatası diye :) hee-men dedim verin ayakkabıları bastım gittim tüketici haklarına şikayete.Aradan biraz zman geçti şikayetin cevabı geldi.Ben haklı çıktım ve mağazaya gittim yazıyı gösterdim adam nasıl yalvarıyor aman ben ettim siz etmeyin mağazanın adı duyulmasın lütfen adam bana 2 tane ayakkabı teklif etti istediğiniz ayakkabıı alabilisiniz dedi.Böyle sesimizi çıkarmazsak eğer daha tepemize binen çok olur.
Süleyman ARSLAN
1981 zonguldak/alaplı

Çevrimdışı Ömer BÜYÜK

• *
« Yanıtla #6 : 04 Aralık 2012, 15:26:44 »
İşin kötü tarafı maalisef botu aldıktan sonra fişi alamadım çünkü makina arıza verdi bende böyle bişey olacağını düşünmediğim için beklmeden çıktım. Ama kredi kartıyla ödediğim için ekstarlarımda bu gözüküyor bu ne kadar geçerli olur bilmiyorum ama.
Ömer BÜYÜK
1982 NEVŞEHİR

Çevrimdışı Altan ÖZCAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 04 Aralık 2012, 16:25:59 »
VAKİT KAYBETMEDEN TÜKETİCİ HAKLARI DERNEĞİNE BAŞVURUN.ONLAR EXPER GÖNDERİP  , BICAKLA KESİLİP KESİLMEDİĞİNE  DAİR RAPOR VERİRRLER  VE HAKKINI ARARSINIZ.
Altan  ÖZCAN
1971 NALLIHAN -ANKARA  / İKAMET SAMSUN

Çevrimdışı Osman LİMAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 04 Aralık 2012, 17:33:36 »
kardeşim geçmiş olsun. madem kekliğe gidiyorsun pek su ile işin olmaz dag da en güzeli mekap. hafif ve sağlam. tabi tercih meselesi.
  • Huğlu 401 b
  • Sarsılmaz charles daly
  • Vursan 92a
  • Drahtar (dişi),pointer(erkek)
Osman LİMAN
1980 Karaman
Artık ANAMUR...

Çevrimdışı Osman ÇALIŞÖREN

• *
« Yanıtla #9 : 04 Aralık 2012, 18:42:10 »
aldıgınız yerden fişinizi yada faturanızı alın kart fişleriniz elinezdeymiş zten magznın fiş yda fatura vermemesi ayrıca bir suç tuketıcı haklarına baş vurun bakın neler oluyor...
Osman ÇALISÖREN
1984 KONYA....

Çevrimdışı Ömer BÜYÜK

• *
« Yanıtla #10 : 04 Aralık 2012, 19:39:47 »
Bilgilendirmeden dolayı teşekkür edeirm yarın ilk işim tüketici haklarına başvurmak olacak ayakkabıyı aldığım mağazadan gerekirse garanti belgesini istiyeceğim.
Ömer BÜYÜK
1982 NEVŞEHİR

Çevrimdışı Harun KARAOSMANOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 05 Aralık 2012, 13:30:07 »
Benim başımada aynısı geldi desem yeridir:2005 gibi yılını tam anımsayamıyorum, Kastamonu da MODA Mağazası Ayakkabı stadından  Adidas marka  Spor ayakkabısı aldım.2Ay kadar kullanmama  rağmen ayakkabının altında ki tırtışlı  yivlerin setlerin kaplama olduğunu ve birkaçının kalktığını gördüm.İlgili aldığım mağazaya gidip izah ettim.biz ilgilenelim dediler aldılar  yapışttırıp bana geri iade ettiler.Ben kabul etmedim.Tüketici heyetine başvurdum.Onlarda evrak düzenleyip bilirkişiye havale etmişler.Bana elden bilirkişiye götürmemi söylediler .Gittim teslim ettim  Bir hafta sonra kullanım hatası diyerek rapor geldi ve hiç bişey elde edemedim.Sonradan öğrendiğime göre bilirkişide aynı cadde üzerinde esnaf ,satıcının yakın arkadaşıymış yani  garanti işini bi şekilde türkiş hallttiler.Hakkım olsun babali boyunlarına demekten başka bişey elimden gelmedi.İnşaallah  onunda malından çıksın diye dua ediyorum.SELAM VE SAYGILAR
Harun KARAOSMANOĞLU
1964 KASTAMONU         [email protected]
0 542 603 30 29 Kurt, Ayı dahil TAHNİT VE TROFE YAPILIR
Puanter ve Drahthaar  itinalı tavşan avı yapılır.

Çevrimdışı Abdullah GÜLTEPE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 05 Aralık 2012, 21:20:10 »
bu işler böyle bende stoeger pompalı için hakem heyetine başvuruda bulundum para iadesine karar verildi firma para iadesini yapmadı icra takibi başlatacağım. uğraş üstüne uğraş bir yılı geçti ilk garantiye gideli tüfek hala paramı alamadım ve üründen beklediğim verimide alamadım.
  • baikal mp 153 0tomatik
  • yıldız p71 otomatik
  • turkuaz sn12 otomatik
  • akdaş ah 212
Abdullah GÜLTEPE 1984 KARABÜK-İSKENDERUN/HATAY
 Tel: 05354083156