Gönderen Konu: RC S4  (Okunma sayısı 41609 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: RC S4
« Yanıtla #50 : 29 Ekim 2013, 08:47:26 »
ahmet kardeşim vala gecen sene başıma gelen olayı anlatayım. rc fişeği ile ördeğe gttim 25 fişekde 15 tanesi zor patladı. sıfır kutu alıpda gittim. patlaynalrda da fişek dikme yaptı hep. çok ördek kaçırdım. la kardeşiöneden patlamıyorsun dşyorum bi bakıyorum bş kovan hala hazanede la ne oldu diyorum yine bakıyorum fişek dikmiş.  bi bakıyorum iğne vurmuş patlamamış. ama gözünü sevdiğim remington bu zaman kadar attığıumfişeğin haddi hesabı yok. 1 kere sorun yap da ne olur :))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Ahmet ARIKAN

• Müdavim Üyemiz
  • Burdurlu
    • ahmet arıkan
« Yanıtla #51 : 29 Ekim 2013, 09:36:36 »
ahmet kardeşim vala gecen sene başıma gelen olayı anlatayım. rc fişeği ile ördeğe gttim 25 fişekde 15 tanesi zor patladı. sıfır kutu alıpda gittim. patlaynalrda da fişek dikme yaptı hep. çok ördek kaçırdım. la kardeşiöneden patlamıyorsun dşyorum bi bakıyorum bş kovan hala hazanede la ne oldu diyorum yine bakıyorum fişek dikmiş.  bi bakıyorum iğne vurmuş patlamamış. ama gözünü sevdiğim remington bu zaman kadar attığıumfişeğin haddi hesabı yok. 1 kere sorun yap da ne olur :))
Şaşırdım doğrusu. Rc bir yana doğru üretilmiş hiç bir fişek patlamamazlık yapmamalı. İğne kapsülü delmiyor mu? Yoksa deldiği halde patlamıyor mu? Fişekler nemlenmiş olabilir mi? Şimdiye kadar Rc de dahil hiç bir fişekte patlamama gibi bir durum başıma gelmedi. Sadece 1 kere bıldırcın avında miragenin fişeği patlamamıştı. İğne kapsülü delememişti.
  • Yıldız Elegant A3 TME
  • Akkar Churchill 812
  • Retay Masai Mara Bronze Pure
  • Çifsan ÇSP 555
Ahmet ARIKAN
1987-Burdur / Yeşilova

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #52 : 29 Ekim 2013, 10:51:21 »
Şaşırdım doğrusu. Rc bir yana doğru üretilmiş hiç bir fişek patlamamazlık yapmamalı. İğne kapsülü delmiyor mu? Yoksa deldiği halde patlamıyor mu? Fişekler nemlenmiş olabilir mi? Şimdiye kadar Rc de dahil hiç bir fişekte patlamama gibi bir durum başıma gelmedi. Sadece 1 kere bıldırcın avında miragenin fişeği patlamamıştı. İğne kapsülü delememişti.
kardeşim  derlerya insanın kafasına... ördek o kadar  o derece ne ördekler kaçırdım gecen sene bu fişek yüz<ünden. her fişeğin kendine göre sorunu var ama deidğim gibi. sadece reminfgton fişeğinde sorun yaşamıyorum hiç ama hiçç.
   yaf attım. çok güzel uzun mesaferlerde ördek vuruyorum ama onuç elde sıfır hayvan düşüyor ama yok canlı
  özkursan ile vurmak imkansz gibi birşey zaten
  jet fişeği ii fişek yanlız barut lekesi çok
  meca iyi diyorlar denemdim deneyecem
  mirage parasının fişeği değil
  rottweill kesinlike rezil
  gold hourse beğenenen var ama ben beğenmedim
  bunlar alt seviye fişekler avrupa fişekler için brişey diyemiyorum sadece remington winshester legia bornagi federal kullnadım ama federalinde 0/2 attığım için birşey d,iyemiyorum
   ama RC    ÇOK KÖTÜ NERDE ESKİ RC BENİM OLMAZSA OLMAZIMDI AMA NE DEĞİŞTİ ACABA İÇERİĞİNDE
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #53 : 29 Ekim 2013, 11:35:22 »
Lambro Blue at birde :)
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #54 : 29 Ekim 2013, 11:46:07 »
Lambro Blue at birde :)
POLATIM DENEYECM BU SENE BU MARKAYIDA. GERÇEKTEN HERKZE BU FİŞEĞİ KONUŞUYOR. MERAK EDİYORUM NASIL ACABA. VARMI ÖRDEK FİŞEĞİ ŞU ÇULLUK FŞEĞİ B
ÇÜNKÜ LAMBRO BLUE LAMBRO TURBO LAMBRO.... VSVSVS GİDİYOR. BEN ÖRDEKDE FİŞEK SECERİM SADECE ÖRDEK İÇİN HANGİS MODEL SERİSİ ALINACAK
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #55 : 29 Ekim 2013, 16:22:03 »
seneler evvel ipsalaya gidenlerden duyardım methini..orada kaçak edirneden almışlar..bizim fişekler iş yapmadı gittik aldık çok memnun kaldık dediler..ithalatçı firma numuneleri getirdi bizde aldık ben bundan bahsettim.aynı şeyleri onlarda duyduklarını hatta bu olayı internetten av malzemesi satan bir firmanın sahibinin bizzat yaşadığını söyledi..İSter beğenin ister beğenmeyin firma titizlik ile ava yönelik özel fişekler dolduruyor..büyük oranda memnuniyet hakim.. 

www.fisekmarket.com  da satılan en çok fişek Lambro Blue 34 Lambro Direct 32 ...LAmbro yu ilk olarak tüm çeşitleri ile satan yer burasıydı..toptan perakende bir çok satış yapıldı..bizzat soruldu memnuniyet..ben kendim bir kaç tüfek çeşidi ile kullandım kullanırttım memnun kaldık ondan söylüyoruz.avın yaralı gitmesini hiç sevmiyorum çok üzülüyorum..her attığımızı vurmasak bile bari iyi atışlar ele geçsin.bilhassa ördek.. okadar soğuğu ye avı bekle anlık atışlar... vuruş...ve ele geçen av..sonrası keyif..

• Browning Maxus
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #56 : 29 Ekim 2013, 17:48:04 »
seneler evvel ipsalaya gidenlerden duyardım methini..orada kaçak edirneden almışlar..bizim fişekler iş yapmadı gittik aldık çok memnun kaldık dediler..ithalatçı firma numuneleri getirdi bizde aldık ben bundan bahsettim.aynı şeyleri onlarda duyduklarını hatta bu olayı internetten av malzemesi satan bir firmanın sahibinin bizzat yaşadığını söyledi..İSter beğenin ister beğenmeyin firma titizlik ile ava yönelik özel fişekler dolduruyor..büyük oranda memnuniyet hakim.. 

www.fisekmarket.com  da satılan en çok fişek Lambro Blue 34 Lambro Direct 32 ...LAmbro yu ilk olarak tüm çeşitleri ile satan yer burasıydı..toptan perakende bir çok satış yapıldı..bizzat soruldu memnuniyet..ben kendim bir kaç tüfek çeşidi ile kullandım kullanırttım memnun kaldık ondan söylüyoruz.avın yaralı gitmesini hiç sevmiyorum çok üzülüyorum..her attığımızı vurmasak bile bari iyi atışlar ele geçsin.bilhassa ördek.. okadar soğuğu ye avı bekle anlık atışlar... vuruş...ve ele geçen av..sonrası keyif..
lambreo bulunur bulruruzda dediğimiz gibi bide bunu  turbo su var o nedir. yükske graaj mı oluyor turbo .
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Akif ARSLAN

• *
« Yanıtla #57 : 30 Ekim 2013, 18:26:52 »
GEL KARDEŞİM GELLL BUYUR. BEKLERİM BU ARAD SENDE İİ ORTAAM YAP KEKLİK FALAN GELİRİZ KEKLİK AVINA :))

Harika olur valla. Keklik olayında burda ortamım en iyisidir aslında ama 60 lık av arkadaşlarım benden iyi geziyorlar yetişebilir miyiz onu bilemiyorum. :) Ne şanslısın ya hafta sonu ördeğe gidicen. Bu arada s4 olayında katılıyorum sana ama RC 32 lerde aynımı acaba bi bilgin var mı? Ben genelde rc 32 atarım çok da memnunum. iki sene önce almıştım ama koli olarak.yenileri bozuksa almayım tekrar. ne diyosun?
Akif ARSLAN
1980 KARAMAN

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #58 : 30 Ekim 2013, 18:31:03 »
geçen yıl ördekte kullandığım S4lerden kalmış 8,9 tane..T2 ibaresi yok üstünde..neden yaralı gittikleri belli oldu ördeklerin..8 numara var bir kutu onlarda T2 yazıyor fişeğin üstünde..

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #59 : 30 Ekim 2013, 18:38:38 »
bi turbo 36 gram tecna barutlu
bi turbo 38 gram tecna barutlu
suber lambro 36 gram  tecna barutlu

bu fişekler çok soğuk havalar - dereceler için üretilmiş magnum barutu ile dolu fişekler
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #60 : 30 Ekim 2013, 20:23:48 »
Polat hocam selamlar tufegim stoeger m2000 deluxe 71 namlu
1 kutu blue 34 5 no
1 kutu brown 33 5 no
1 kutu clasic 32 5 no
Bunlari 3 no sok ile bu yil ordekte deneyecegim devecioglu mehmet beyden sipsris ettim
1 kutuda direct 32 8.5 no
Cullukta 61 cm slug namlu ile deneyecegim bakalim randuman alabilecekmiyim
Sonuclari paylasirim

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #61 : 31 Ekim 2013, 09:25:53 »
Harika olur valla. Keklik olayında burda ortamım en iyisidir aslında ama 60 lık av arkadaşlarım benden iyi geziyorlar yetişebilir miyiz onu bilemiyorum. :) Ne şanslısın ya hafta sonu ördeğe gidicen. Bu arada s4 olayında katılıyorum sana ama RC 32 lerde aynımı acaba bi bilgin var mı? Ben genelde rc 32 atarım çok da memnunum. iki sene önce almıştım ama koli olarak.yenileri bozuksa almayım tekrar. ne diyosun?
kardeşim inşallah bu sene bakalım bi delili,kler yapacam ankara aşur  abimiz z,iyaret edecem sonra sana geliriz. inşallah allahtan bi aksilik olmaz ise.
  bu arada ben rc fişeklerini daha tüfeğime koymazm yemin ederim gecen sana ördekler ağzım a kadar giriyordu nerde 1 kutuda 15 tane zor patladı gerisi yalan patlşayanda 2.fişeği sürmemiş yada boşu dışarı atmamış dikmiş. ben ördek avında otomatik tüfek ise kesinlike REMİNGTON diyorum
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #62 : 31 Ekim 2013, 09:27:25 »
bi turbo 36 gram tecna barutlu
bi turbo 38 gram tecna barutlu
suber lambro 36 gram  tecna barutlu

bu fişekler çok soğuk havalar - dereceler için üretilmiş magnum barutu ile dolu fişekler
polat kardeşim demekki benlik fişek değiller.   ben kesin kararlıyım ömrümde bi gecen sene 34 gr üstünde fişek attım 1 kutu bir dahami asla. çok gereksiz bana göre yüksek gramaj . en babası 34 gr olmalı ördke saçma nosud akesinlikle 5 no dan aşağıya düşmemeli hava sıcak ise 6 no kullnıyorum
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #63 : 31 Ekim 2013, 10:47:56 »
ADEM KARDEŞ yıllarca fişek üretimi en az gram 32 gram dan başlıyordu..30 gram üretimi enderdi..28 gram hiç yoktu 24 gram komik gelirdi..1990 lardan sonra 28 gram trap fişeği standardı oldu..bior tapa ile birlikte 28 30 gram biorlar çıktı..bıldırcına bile 32 gram atılıyordu..mke tek tip barut ile her türlü av fişeğini doldurdu..barut çeşitliliği arttıkça..düşük gramajlı ancak hızlı ve etkili fişekler üretildi...ben üveyke 33 gram fişek yaparım az barutla hem etkili hemde tabanca gibi patlar...aynı gramaja farklı barut ile kışın çok soğuklarda iş yapacak fişek yapabilirim....tepmesiz 206 barut ile s4  yada tecna barut ile 32 gram fişek serisi üretebilirim..örnek tordo 32 örnek classic 32 ...
önemli olan gramaj değil barut tercihi bana göre..zaten bu fişeğin imperial ile karşılaştırılması yanlış...bu fişeği grup olarak lambro  classic 32 Rc 32 Rc Sipe B&p Mb 32 Bornaghi deluxe 32 ile karşılaştırabilirsin...imperiali meca armusa mirage yaf gibi 32 gram fişekler ile kıyaslamak gerek..
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #64 : 31 Ekim 2013, 16:14:54 »
benim arkadaşda vursan 92 a yarı otamatik var 5 şok ile devamlı s4  kullanıyor
7-8yıl veya daha fazla hiç değiştirmeden kullanmaya devam ediyor
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #65 : 31 Ekim 2013, 16:41:51 »
HEP DERİZ YA HANİ TÜFEK FİŞEK SEÇİYOR BELKİDE DOĞRUDUR AMA DEDİĞİM GİBİ ESKİDEN ÇOK GÜZEL RANDUMAN ALDIĞIM FİŞEK SONRADAN TÜFEĞİM AYNI NEDEN SORUN OLSUNKJİ FİŞEKDE VAR SORUN. HER NEYSE ARTIK KULLANIP BAKMAK GEREKLİ BEN REMİNGTON 34 GR 5 NUMARA İLE MESAFE İSTEDİİM YERDEN İSTEDİĞİM YERE İSTEDİĞİM ŞEKİLDE ÖRDEĞİMİ VURUYORUM. BAKMAYIN SİZ 40 METRE 50 METRE 60 METRE ÖRDEK VURANLA ANLATIR AMA BOŞ LAF NİŞAN ALARAK ÖRDEK VURULMA YADA ŞÖYEL DİYEYİM HERHANGİ BİR KUŞUN VURULAM MESAFESİ 25 METRE İLE 35 METRE ARASI GERİSİ TESADÜF BENCE
  HESAPLAYIN ŞİMDİ.: 1 DAİRE YÜKSELİĞİ 3 METREYE YAKIN  10 KATLI BİNE 30 METRE YAPAR. 1 0 KATLI BİNAYA BAKARKEN İNSNANIN BAŞI DÖNÜYOR :))) EN YAKIN HESAP BU ŞEKİLDE :)
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #66 : 31 Ekim 2013, 17:06:41 »
adem 34 gram 5 no remington kullanıyorsun, denediğim için bunları yazmadan edemedim,
geçen sezon malatyada keklik avında hep 34 gram 5 no remington kullandım, tüfek vursan 92a
keklikte yakın uzak demedim attım ölüsü düşüyo yaralı hiç olmadı yeterki tuttur,
gelelim 40 / 50 / 60 metrelere
aynı fişekle keklik avında bir sezonda 6 tavşanı yaralı gönderince deneme yaptım
60 adım metreye 1mm saç koydum
remington 34 gram 5 no sacı delmedi
mirage 36 gram 1050 bar 2 noyu görmen lazımdı
bu nedenle dedimki yaralı giden tavşanlarımda bu fişek olsaydı,
sizce sacı delen saçma kalınlığımı fişeğin penetrasyonumu?
saçma kalınlığıda etken tabiki ama bütünüyle fişekte etkili
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #67 : 31 Ekim 2013, 17:17:33 »
 dostum test güzel ama 34 gr 5 no remington ile 34 gr 5 no mirag karşılatrıam yapsa idin daha ii olurdu. vala 8 numara ilede tavşan çok rahat vuruyorum jet zuber fark etmiyor AMAAAAAAAAA.. 60 adımda gayet uzak be dostum neydey 45 metre yapar belkide 50 metre yani bence çok uzak bir atış mesafesi
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
  • osman döşler. 1968-istanbul
« Yanıtla #68 : 31 Ekim 2013, 17:27:03 »
Remington sizin 60 metre mesafelere atışlarınızı okusa o kadar masraf edip reklam yapıp hevi shot üretmezdi.
Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #69 : 31 Ekim 2013, 17:34:56 »
60 adım metre dedim, yani adımlarımı 1 metre kadar açarak ölçüp attım
60 metre eksiği varsa fazlası yok,
11 no ile bende tavşan vurdum ama mesafe yakındı,
20 metrelerde kalkan bi tavşana 3. fişeği atana kadar hayvan 30 metrenin üstüne çıkıyor her fişekte sendeliyor,
ertesi gün arkadaşın aynı mevkiyi gezerken biraz ilerde ölü tavşan buluyor, aha hasanın vurduğu tavşan diyor,
ne demeli buna,
mesafe 20 metre üstüyse 5 no tavşana ince geliyor abi, avcıya ikinci üçüncü fişeği attırıyor 
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #70 : 31 Ekim 2013, 18:17:27 »
60 adım metre dedim, yani adımlarımı 1 metre kadar açarak ölçüp attım
60 metre eksiği varsa fazlası yok,
11 no ile bende tavşan vurdum ama mesafe yakındı,
20 metrelerde kalkan bi tavşana 3. fişeği atana kadar hayvan 30 metrenin üstüne çıkıyor her fişekte sendeliyor,
ertesi gün arkadaşın aynı mevkiyi gezerken biraz ilerde ölü tavşan buluyor, aha hasanın vurduğu tavşan diyor,
ne demeli buna,
mesafe 20 metre üstüyse 5 no tavşana ince geliyor abi, avcıya ikinci üçüncü fişeği attırıyor
vaalla dostum özellikle tavşan avına giden biri değilim. önüme çıksar atıarım oda belkiş atarım. ama 60 metre baya uzak be kardeşş hayvanı nasıl görüp vuruyon :)))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #71 : 02 Kasım 2013, 18:51:11 »
bende bugün armsan 612 w 66 namlu 3 şok ile ilk defa s4 6 no yu keklikde kullandım 25-30 mt arasında traves geçen keklik tetiğe basmamla havada poşet oldu
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Umut TUNA

• *
« Yanıtla #72 : 02 Kasım 2013, 21:03:32 »
valla konuyu görünce bende dahil olmak istedim rc 7 numaradan çok memnundum geçen yıl s4 almıştı pek memnun kalmamıştım bu yıl gene aldım bugun sakarcalar üzerinde 5 numarasını denedim malesef sonuç rezaletti.başımın üstünden geçenleri bile düşüremedim.saçmaların hayvana değdiğini duyuyorum şimdi düşecek derken hiçbişey olmamış gibi yollarına devam ettiler.22 tane fişek attım 1 av ölü ele geçti.kalan üç fişeği de havaya sıktım ye
min ettim daha da sokmam eve diye.tüfekle mi uyuşmadılar hayvanlar mı çelik yelekliydi bilmiyorum ama s4 almam artık.
Umut TUNA
1980 adana

Çevrimdışı Akif ARSLAN

• *
« Yanıtla #73 : 02 Kasım 2013, 21:09:14 »
valla konuyu görünce bende dahil olmak istedim rc 7 numaradan çok memnundum geçen yıl s4 almıştı pek memnun kalmamıştım bu yıl gene aldım bugun sakarcalar üzerinde 5 numarasını denedim malesef sonuç rezaletti.başımın üstünden geçenleri bile düşüremedim.saçmaların hayvana değdiğini duyuyorum şimdi düşecek derken hiçbişey olmamış gibi yollarına devam ettiler.22 tane fişek attım 1 av ölü ele geçti.kalan üç fişeği de havaya sıktım ye
min ettim daha da sokmam eve diye.tüfekle mi uyuşmadılar hayvanlar mı çelik yelekliydi bilmiyorum ama s4 almam artık.

Sakarca dediğin kaz mı Umut kardeş yoksa başka bişey mi? Sakarca kaz deniyor yanlış bilmiyorsam ama yöresel olarak değişebilir tabi. S4 hakkında hep aynı şeyler söyleniyor. Eskileri iyiydi ama yeni sürümler de gerçekten bi sıkıntı var ki ben de aynı sorunu yaşadım. Fakat RC32 ler harika. Nasıl oluyor bu iş?
Akif ARSLAN
1980 KARAMAN

Çevrimdışı Gökhan AKSOY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #74 : 03 Kasım 2013, 21:40:33 »
Merhaba arkadaslar bende rc s4 5 numara aldım ama hıc hoslanmadım tufegım yıldız spz me fakat Winchester Special Chasse 32 gr cok ıyı randıman verdı cok uzak mesafelerden kargalara denedım canlı dusen olmadı lambro brown cok guzel ama eger tufegın otomatık degılse manyak tepıyo
Gökhan AKSOY
1986 KIRSEHİR