Gönderen Konu: armusa ^^ Kullanan Arkadaşlar Varsa YOrum Lütfen  (Okunma sayısı 35902 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: armusa ^^ Kullanan Arkadaşlar Varsa YOrum Lütfen
« Yanıtla #25 : 28 Eylül 2013, 02:08:36 »
        Özgür kardeşim geçen yıl Keşan'dan bir bayiden armusa 32 gr. fişeklerden almıştım.Bu fişeklerin metal tablasında armusa yazmıyordu.Muhtemelen orijinal değillerdi.Ancak yine de memnun kalmıştım.Geçenlerde Malkara'ya gitmiştim. Bir bayide bunların tablasında armusa yazanlardan buldum.4,5,7 ve 8 numara saçmalardan bir koli aldım.6 numarası maalesef kalmamıştı.Avsan pozemle 7 no ile oldukça uzak mesafeden 2 tane saksağana deneme atışı yaptım.Saksağanlar cansız düştü, çok memnun kaldım.32 gr. 5 numarasını ise 18 kilogramlık bir yağ tenekesinde 40 metreden denedim.Teneke inanki 2-3 metre öteye devrildi.Tenekede abartısız 45-50 saçma ve 20 kadar saçma da tenekeyi delmişti.Bu denemeyi Avsan poze 3 nolu şok ile yapmıştım.Bugüne kadar denediğim hiç bir fişek tenekeyi bu kadar güçlü bir şekilde devirip, bu mesafede bu kadar fazla sayıda tenekeyi delmemişti.Üstelik sert bir patlama ve sarsıntı da yoktu.Kısacası bu 32 gr.lık armusa benim uzak atışlarda kullandığım RC S4 fişeğinin pabucunu dama atacak gibi görünüyor.Aynı güzel grupmanı  büyükhuğlu ve stoeger tüfekleriyle de yapıyor.Belkide akkar otomatiğimde de yapabilir.Kısacası ben özellikle uzun mesafeli atışlarda artık ARMUSA 32 veloz kullanmayı düşünüyorum.Aynı fişeğin 30 gr olanından ise Keşan'da bir bayide gördüm.Sanırım 9 ve 10 numarası.Kısacası bu fişekler bemim için yeni bir keşif olacak gibi görünüyor.Haydi hayırlısı...
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 28 Eylül 2013, 10:58:27 »
        Özgür kardeşim geçen yıl Keşan'dan bir bayiden armusa 32 gr. fişeklerden almıştım.Bu fişeklerin metal tablasında armusa yazmıyordu.Muhtemelen orijinal değillerdi.Ancak yine de memnun kalmıştım.Geçenlerde Malkara'ya gitmiştim. Bir bayide bunların tablasında armusa yazanlardan buldum.4,5,7 ve 8 numara saçmalardan bir koli aldım.6 numarası maalesef kalmamıştı.Avsan pozemle 7 no ile oldukça uzak mesafeden 2 tane saksağana deneme atışı yaptım.Saksağanlar cansız düştü, çok memnun kaldım.32 gr. 5 numarasını ise 18 kilogramlık bir yağ tenekesinde 40 metreden denedim.Teneke inanki 2-3 metre öteye devrildi.Tenekede abartısız 45-50 saçma ve 20 kadar saçma da tenekeyi delmişti.Bu denemeyi Avsan poze 3 nolu şok ile yapmıştım.Bugüne kadar denediğim hiç bir fişek tenekeyi bu kadar güçlü bir şekilde devirip, bu mesafede bu kadar fazla sayıda tenekeyi delmemişti.Üstelik sert bir patlama ve sarsıntı da yoktu.Kısacası bu 32 gr.lık armusa benim uzak atışlarda kullandığım RC S4 fişeğinin pabucunu dama atacak gibi görünüyor.Aynı güzel grupmanı  büyükhuğlu ve stoeger tüfekleriyle de yapıyor.Belkide akkar otomatiğimde de yapabilir.Kısacası ben özellikle uzun mesafeli atışlarda artık ARMUSA 32 veloz kullanmayı düşünüyorum.Aynı fişeğin 30 gr olanından ise Keşan'da bir bayide gördüm.Sanırım 9 ve 10 numarası.Kısacası bu fişekler bemim için yeni bir keşif olacak gibi görünüyor.Haydi hayırlısı...
mehmet hocam 32 gr 6-7 nosu varmı  yanlız 32 gr 8 no geçen avda atarken namlu ucundan siyah bir duman çıktı anlamadım  30 gr 9 armusalarda üveyikde çok güzel işler çıkardı
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 28 Eylül 2013, 11:41:51 »
      Özgür arkadaşım, ben hepsini 32 gr aldım.6 numarası yoktu. Ben de 2 kutu 4 numara, 3 kutu 5 numara, 3 kutu 7 numara  ve  2 kutu da 8 numara olmak üzere toplam bir koli fişek almış oldum. 6 No olmadığı için 34 gr 6 no dan 1 kutu aldım.Belki sert havalarda atarım diye düşündüm.Ben henüz ördek ve tavşana atmadım ama grupmanını çok beğendim.Sert patlamıyor ve duman vs. yok.Yalnız benim aldığım  Malkara'daki bayide her numarası yok.32 GR. olanlardan 3,4,5 ve 10 numara kalmıştı.Kalan miktar da azdı.Şu an kalıp kalmadığını bilmiyorum.34 gr daha çok vardı sanırım.30 gr olandan ise Malkara'da yoktu, Keşan'da bir bayide gördüm.Keşanda da 32 gr yok.Anlayacağın bu fişek piyasada pek bulunmuyor, bulunsa da gr ve numara konusunda sıkıntı var.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 28 Eylül 2013, 11:45:20 »
      Özgür arkadaşım, ben hepsini 32 gr aldım.6 numarası yoktu. Ben de 2 kutu 4 numara, 3 kutu 5 numara, 3 kutu 7 numara  ve  2 kutu da 8 numara olmak üzere toplam bir koli fişek almış oldum. 6 No olmadığı için 34 gr 6 no dan 1 kutu aldım.Belki sert havalarda atarım diye düşündüm.Ben henüz ördek ve tavşana atmadım ama grupmanını çok beğendim.Sert patlamıyor ve duman vs. yok.Yalnız benim aldığım  Malkara'daki bayide her numarası yok.32 GR. olanlardan 3,4,5 ve 10 numara kalmıştı.Kalan miktar da azdı.Şu an kalıp kalmadığını bilmiyorum.34 gr daha çok vardı sanırım.30 gr olandan ise Malkara'da yoktu, Keşan'da bir bayide gördüm.Keşanda da 32 gr yok.Anlayacağın bu fişek piyasada pek bulunmuyor, bulunsa da gr ve numara konusunda sıkıntı var.
evet aynen hocam sıkıntı bu fişekten bulmak mecburen başka fişek kullanıcam her zaman bulanabilen bp fişekleri otamitikte deneyeceğim bakalım
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 28 Eylül 2013, 11:53:07 »
           Sana tavsiyem, bp yerine meca alıp denemendir.Meca 30 ve 32 gr armusaya oldukça yakın sonuçlar veriyor.Ben memnun kalacağını düşünüyorum.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 28 Eylül 2013, 11:55:41 »
           Sana tavsiyem, bp yerine meca alıp denemendir.Meca 30 ve 32 gr armusaya oldukça yakın sonuçlar veriyor.Ben memnun kalacağını düşünüyorum.
me ca 30 gr bior bu sezon bılırcında kullandım güzeldi ama 32gr olanların kovanları kırmızı renkte olanları güzel şimdiki yeşil olanları beğenmiyor kullanan arkadaşlar
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 28 Eylül 2013, 12:04:45 »
         Bende özellikle 30gr bioru kastetmiştim.Kovanı parlak , baskısı özenli ve kıvrımı sanki sıcak makinede preslenmiş gibi olanlar özellikle mükemmel.Bendeki 32 grlar yeşil kovanlı, ama grupmanından ve randımanından ben memnun kaldım.Kırmızı kovanlı olanlardan buralarda yok.Kullanıp mukayese etme şansım olmadı.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #32 : 28 Eylül 2013, 14:57:34 »
ESKİ ARMUSALAR yok artık şimdıkıler yerli.yavaşcalar üretyiyor. bilginize.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

The following users thanked this post: Süleyman DALAR

Çevrimdışı Y.Bozkurt ÇINAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 28 Eylül 2013, 18:14:39 »
sevgili arkadaşım bu fişekleri bu sene kullanmak için ben de aldım. Hatta bıldırcın için 28/30 gr ını da kullandım biraz geç açıyordu ancak kuşları bozmadan aldım.  yıldız kıvırma kaliteli malzeme ve fiyatına göre bulabileceğin en iyi fişek. forumdaki arkadaşlar meca yı da önermişler. ben de aynı görüşteyim ikisini de al kullan. gayet güzel fişekler
1969 AFYON

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #34 : 28 Eylül 2013, 20:58:34 »
ESKİ ARMUSALAR yok artık şimdıkıler yerli.yavaşcalar üretyiyor. bilginize.
desenize hep replica hangi fişeği alcağımızı şaşırdık neye el atalım desek ya kalmamış  yada çakma çıkıyor ne yapacağız biz
Özgür ATAŞ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #35 : 26 Mart 2014, 23:35:57 »
« Son Düzenleme: 26 Mart 2014, 23:39:51 Gönderen: Özgür TAŞ 45 »
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Doğan İLGÜN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #36 : 27 Mart 2014, 00:53:09 »
yavaşçalar cheddite armusa aquila gibi ithal ediliyor diye bildiğimiz av fişeklerini kendi dolduruyor sanırım.şüpeleniyorum.yanılıyorda olabilirim.saygılar
Doğan İLGÜN
1978 BURSA

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : 27 Mart 2014, 09:38:31 »
yavaşçalar cheddite armusa aquila gibi ithal ediliyor diye bildiğimiz av fişeklerini kendi dolduruyor sanırım.şüpeleniyorum.yanılıyorda olabilirim.saygılar
armussayı ben kullanmadım ama kullanan avcı abilerim var onlar memnunlar. söz konusu yerli fişekse ısrarla MECA derim... bahsettiğiniz yavaşçalar firması armusa aquila gibi fişekleri malzeme getirip kendisi dolduruyor.orjinal ithal değiller. sadece geçen yıl cheddite jk6 fişekleri ithal etmişti orjinal olarak. onlar kadar muhteşem fişek görmedim. 2013-2014 sezonunda ithalatı olmamış. elimde kalanların birazını bu sezon da kullandım, bana göre 4x4 lük fişek.. bayilerde geçen seneden kalma olanları bulabildiğim kadar alabildiğim kadar stok yapıp bıraktım. yaf firması forza fişekleride üretiyor ama onları da kendi dolduruyor. bu sezonda bugatti çıkardılar yeni, uzun mesafede etkili değil ama kısa ve orta mesafeli avlarda güzel iş görüyor. tek kötü yanı biraz sert patlaması...
« Son Düzenleme: 27 Mart 2014, 11:02:13 Gönderen: Emrah CANDAN »

Çevrimiçi Muzaffer KUZU

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #38 : 27 Mart 2014, 20:25:19 »
Ceyhun Bey ben Skeet huglu süperpoze ile kullandım 28gr ve 34 gr süper sonuç aldım. Morachi süerpoze, yıldız A3Te ile kullandım süper sonuç. Şu an bir koli 34gr 4 numara aldım.Elimde akkar apachi bronza var onun ile denemedim .Gözü kapalı olarak al derim.Y anılmıyorsam bu fişekler ispanyol menşeli .İspanyol fişeklerden şikayeti olanı görmedim.duymadım.
« Son Düzenleme: 27 Mart 2014, 20:28:36 Gönderen: Muzaffer KUZU »
  • Huğlu Süperpoze 12 Skeet Özel yapım 71 namlu
  • Huğlu Çifte 12 Çukurbant 71 namlu 1-2 şok
  • Marocchı 12 Süper Poze 71 namlu 2-4 şok
  • Üzümlü Çifte 12 jetli yüksek bant 71 namlu 1-3 şok
İZMİR 1957   0Rh+     05344463032
Branş Kodu:2036

Çevrimiçi Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #39 : 27 Mart 2014, 22:15:02 »
evet aynen hocam sıkıntı bu fişekten bulmak mecburen başka fişek kullanıcam her zaman bulanabilen bp fişekleri otamitikte deneyeceğim bakalım
Özgür bey Kırşehire gelmeden önce orjinal Armusalardan almıştım..Balıkesir Gönende Uyar av dan..phenoma ile süper sonuç verdi ördekte ama elimde kalmadı..İnşallah Uyar av(Yüksel abi) ın elinde vardır o eski stoktan..iyi hatırlattınız,yarın bende bi alo diyeyim..Uyar av diye siteleride mevcut..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #40 : 28 Mart 2014, 17:31:28 »
Özgür bey Kırşehire gelmeden önce orjinal Armusalardan almıştım..Balıkesir Gönende Uyar av dan..phenoma ile süper sonuç verdi ördekte ama elimde kalmadı..İnşallah Uyar av(Yüksel abi) ın elinde vardır o eski stoktan..iyi hatırlattınız,yarın bende bi alo diyeyim..Uyar av diye siteleride mevcut..
evet bende görmüştüm ahmet bey uyar avda fakat türkiyenin heryerine kargo göndermiyorlardı şimdi değiştimi bilmiyorum
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #41 : 28 Mart 2014, 20:33:07 »
Arkadaşlar bu  fişek biraz abartılıyor sanki ? Daha önce kullandım 8/34 ve 5/36 olarak ama pek afaki fark göremedim diğer markalara nazaran.
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

Çevrimdışı Ziya ÇOBANOĞULLARI

• Müdavim Üyemiz
  • Avın başı rasgele sonu nasiptir.
« Yanıtla #42 : 28 Mart 2014, 20:57:09 »
Manisa Soma Yıldız Av Bayii Ayhan YILDIZ   0532 580 4426
Armusa temin etmek isteyen arayabilir.
Yakın Arkadaşımdır sağlam esnaftır.

Tepmeyen etkili yıkıcı fişektir.
Yaz kış soğuk sıcak 32 gram Armusa ile müthiş randıman alıyorum.
Benim Armusacı olduğumu bilenler vardır.
Armusa fişek konusunda yıllardır tecrübem var.
Tavsiye ederim.

• Belçika Piper Çakmaklı Çifte(Constantinople-Lazaro Gabay)
  • Çifsan Çsp 555 Süperpoze
  • Sarsılmaz Concorde Yarı otomatik
  • Luigi Franchi Black Magic Yarı otomatik
  • Pietro Beretta S56E
  • Savaşcı Pointer's Altar
Ziya ÇOBANOĞULLARI      A rh +
02.06.1972 Bergama/İZMİR
İkamet : Çandarlı

Çevrimdışı Bülent GÜLKAYMAK

• *
« Yanıtla #43 : 28 Mart 2014, 21:16:08 »
 harika bir fişek..... üveyik avında 28 gr 8 numarasını kullandım. kuştan kan bile çıkmıyordu. çok güzel sonuç aldım. tüfek huğlu 104 ;)
d ile
Bülent GÜLKAYMAK
1977 KONYA

Çevrimiçi Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #44 : 28 Mart 2014, 21:24:22 »
Manisa Soma Yıldız Av Bayii Ayhan YILDIZ   0532 580 4426
Armusa temin etmek isteyen arayabilir.
Yakın Arkadaşımdır sağlam esnaftır.

Tepmeyen etkili yıkıcı fişektir.
Yaz kış soğuk sıcak 32 gram Armusa ile müthiş randıman alıyorum.
Benim Armusacı olduğumu bilenler vardır.
Armusa fişek konusunda yıllardır tecrübem var.
Tavsiye ederim.

Ziya abi Ayhan a 1 puanda benden..
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK

Çevrimdışı Ziya ÇOBANOĞULLARI

• Müdavim Üyemiz
  • Avın başı rasgele sonu nasiptir.
« Yanıtla #45 : 28 Mart 2014, 21:59:00 »
Ziya abi Ayhan a 1 puanda benden..

Neyse o Ahmet   :)
Ayhan dürüst esnaftır kefilim.
  • Belçika Piper Çakmaklı Çifte(Constantinople-Lazaro Gabay)
  • Çifsan Çsp 555 Süperpoze
  • Sarsılmaz Concorde Yarı otomatik
  • Luigi Franchi Black Magic Yarı otomatik
  • Pietro Beretta S56E
  • Savaşcı Pointer's Altar
Ziya ÇOBANOĞULLARI      A rh +
02.06.1972 Bergama/İZMİR
İkamet : Çandarlı

Çevrimiçi Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #46 : 28 Mart 2014, 22:20:20 »
Neyse o Ahmet   :)
Ayhan dürüst esnaftır kefilim.

Tanıştık,seninde kulaklarını çınlattık..
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK

Çevrimdışı Y.Bozkurt ÇINAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #47 : 01 Nisan 2014, 17:50:46 »
Yavaşçalar' ın Ürün kataloğunda Aquila Serisi  var ancak Armusa fişek bulunmuyor incelediğim kadarıyla . Armusa fişekler daha önce de yazdığım gibi bence Fiyatına göre kaliteli bir fişek .  Ayrıca yüksek gramajları  8 li Yıldız  kıvrım . Selamlar
1969 AFYON

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #48 : 04 Haziran 2014, 17:07:01 »
http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=es&u=http://www.fullaventura.com/municiones/municion-para-armas-de-anima-lisa-calibre-1270_0_723.php&prev=/sear
Causeway Zubiete, 648912 (Gordexola) Vizcaya, merkezli İspanyol firması Armusa, ve mühimmat birden fazla marka, her zaman avcılık ve atıcılık tabanca pürüzsüz anima ile özdeşleşmiş bir eşanlamlı, yıllardır olmuştur Sadece İspanya'nın değil dünyada.

Kökeni ulusal ya da uluslararası düzeyde rekabet çekim çeşitli şekillerde spor zaferler önemli bir miktarda, 1960 uzanmaktadır yana, 50 yıllık tecrübesi olan bir firmadır. Ve ülkemizde de tanınan ve kendi elleri ile bir şekilde, çeşitli şekillerde avcılık bu firma fırsat bir kartuş meşgul olanların söyledi.

1 / 4InicioDetener

Teknik Özellikler

Bu rapor altı misline yakın olan, siyah renkli yazılarla, modeli mühimmat altın renkli metalik şort ile yarı-metalik plastik kılıf kırmızı gövde ile "Fast" sınamak ve gümüş yıldırım yıldızı olduğunu.

(Karşısında 2.5 mm.) Pelet 7. Numaralandırma, 32 gram yük.

Kalibre 12/70

Kılıfın uzunluğu katlanmış: 67.5 mm yakl.

Genişletilmiş kılıf uzunluğu: yaklaşık 70 mm. (69.5 mm yaklaşık 70 mm, ateş 20 mermi toplam Ranging).

Boyuna ve enine moleküler yönelim cn kılıf süreç estruction yüksek yoğunluklu lipoprotein türü.

Önlüğü: metal, pirinç kaplama çelik ve 4 eşit intercaldos logoları ile damgalanmış. Bu yaklaşık 8.5 mm en yüksek sahiptir.

Shot yük: 32 gram (sağlanan fabrika verileri), rastgele seçilen 5 kartuşları yük, 31.45 gram, 31.50 gram, 31.49 gram, 31.43 gram ve 31,44 gram numaralandırılan.

Çekimin Tip: arseniconiosos, 1'den% 5 antimonionsos için.

5 kartuş silahsız 50 rastgele seçilmiş peletleri üzerinde alınan 2.5 ila 2.6 mm çapında topaklar. Format top üniforma deforme pelet görülmektedir.

Fulminan: Vücudunda ve kenar ve siyah renk koruyucu cila ile kapağına gümüş bakır rengi.

Taco takviye: beyaz, darbeye dayanıklı plastik. Yüksek 12.5 mm. Aynı pelet eklenen aynı yazı bas oluşur. Muhtemelen bas-kabartma pelet içinde üretildiği işlemle. 5 silahsız kartuşları dışarı alınır.

Taco takviye: beyaz, darbeye dayanıklı plastik. Yüksek 12.5 mm. Aynı pelet eklenen aynı yazı bas oluşur. Muhtemelen bas-kabartma pelet içinde üretildiği işlemle. 5 silahsız kartuşları dışarı alınır.

Wad - ayırıcı: 4 pre-cut yüzgeçleri ile yaklaşık 17 mm derinliğe, tasarım "kova" tip cam. Daha esnek ve yastıklama için orta ekseninde bir varyasyonu ile 4 ayağı tip tasarım "X" ile. Yüksek kenarları yaklaşık 6,5 mm olan bir depresyonda üssünde sonlandırır. 5 silahsız kartuşları dışarı alınır.

Barut: 1.629 g, dairesel biçim ve laminer açık yeşil. 5 silahsız kartuşları dışarı alınır.

Caja y cartuchos
1 / 16InicioDetener
Caja y cartuchos
Cartuchos
Cartuchos
Cartuchos
Medida de la vaina
Medida vaina servida
Culote
Perdigones
Perdigones
Taco de refuerzo
Fulminante
Fulminante
Taco de refuerzo
Taco contenedor
Medida taco separador
Pólvora
Söz bir şey, bu durumda diğer markalar üzerinde büyük bir öneme sahip değildir olduğu gibi oluk-spaceblock kabının derinliği, yaklaşık 17 mm'lik bir derinliğe sahiptir.; birçok marka normal olarak, genellikle 14-15 mm arasındadır.

Taco konteyner
Bu detay eksiltmek ne de kartuşun eksiltmek, bu tür önlemlerin konteyner-spaceblock açılış coheficiente değiştirmek birçok faktörlerden biri farklılık yönelik beri ve daha küçük veya daha büyük açıklık içeren 4 sekmeler bulmuyor belirli bir mesafede peletler.

Taco ayırıcı Tedbir
Bu durumda elde ve bu konformasyon, daha kısa mesafeden daha fazla mesafe ve daha az dağılmasını gruplama. Bazı firmalarda bu tür önlemlerin 17 mm'yi.

Ayrıca, herhangi bir söz deformasyon olmadan sunulmaktadır sunulan kendi pelet olağanüstü tekdüzelik vardır.

Pelet Tedbir
Belirtilmesi gereken bir başka nokta, metal pelet aşıyor Wad takviye önlemler sunulan sağlamlığı olduğunu.

Gibi takviye taco

Güneş görüntüle
Çevrenin korunması ile ilgili şirket mesajı.

Balistik test

5, 10 ve 15 metre (Skil Lazer mesafe ölçer) de tabancanın namlusunu yerleştirilmesi. Aşağıdaki sonuçlar elde edilmiştir:

Test Koşulları

Bir Magtech tüfek balistik, 12/70-76 kalibre, modeli 586-2, "pompa eylem" sistem kullanımı için.

Ortam sıcaklığı: 36 º C (Skil metre), 36 derece.

Rüzgar: Doğu 36 km / h (SMN)

Not: Beyaz Cintex yapıştırıcı üzerine Bordaya sürdürmüştür.
Not 2: rüzgar altında beyaz tarafına hafif varyasyon.
Not 3: her durumda mühimmat ve silah anomalileri veya söz hataları sundu.

Çekim konteyner taco silahın namlusunu yaprakları zaman atış alıyor genliği "pembe dispersiyon" olarak bilinen takdir değişen mesafeleri yapılmış ve sırayla bu ayrılır taco, uçuş sırasında, kariyerinde konteyner damızlık pelet küme çıkarmadan olmak değil, ancak pelet (yandan bakıldığında) bir koni, birbirinden mesafeli genişleyen oluşurken aynı zamanda yörüngesi, aşağı olur olan apeks tabancasının namlusu, genellikle "perdigoneo" veya bakış açısından "av tüfeği" olarak bilinen "gül dağılım." balistik denir

Ayrıca iki ila beş çekim her bir dizi ve sürekli olası arızaları ya da mühimmat değerlendirmek için yapılmıştır.

Serisi 1 çekim

Seri 2 çekim
Takdir etmek amacıyla ölçüde topaklar 1 metre uzunluğunda karton kağıt götürüyorlardı ve 82 santimetre genişliğinde alındı.

Ev testi

İlk çekim, düzensiz şekilli ön görünüm hasıl bir konsantrasyonu ile sonuçlanan, silah ve hedefin namlu arasında 5 metrelik bir mesafede yer alan yaklaşık 27 inç ve 28 inç bir genişliğe sahip bir yüksek sunulur uzunluğunda ve 3.5 inç çapında, yaklaşık 5 inç arasında bir deliği ile; sola doğru yaklaşık 2 inç taşındı ve üssü sol yan üst kısmında oluşturulmuş, söz konusu olay kap topuk tarafından üretilir.

5 metre

5 metre
10 metre vuruş sonra karşıtına göre yaklaşık pelet uzaktaki yaklaşık 60 cm, yaklaşık aynı şekilde, yaklaşık 5 santimetre uzunluğunda ve gözlenen düzensiz şekilli bir açıklık sunan, yapılır 3,5 genişliği; üssü ve üstünde 5 cm aşağıda pembe sağa doğru 5 cm bulunur. Söz konusu olay kap topuk tarafından üretilir.

10 metre

10 metre

10 metre
Son olarak, son deney 15 metre gerçekleştirildi olarak, yaklaşık 40 inç çapında ve daha sonra ters ile ilgili olarak en uzak arasında yaklaşık olarak 75 inç topak kopuncaya değil, aynı zamanda kenarlarında görülen büyük bir küme görebilir karton, yaklaşık 82 santimetre bahsedilen dağılım aştığını göstermektedir yükseldi. Bir üssü görülen sağa yaklaşık 19 santimetrelik bir mesafe başarısızlığı, yani kırılma varlığı siyah renkli yarı gösterilen alt kısmında aynı şekilde, yaklaşık 6 cm uzunluğunda ve 4 cm genişliğinde sunulur yuvarlak ve iyi tanımlanmış gelir desteği konteyner taco.

15 metre

15 metre
Nihai Sonuç

Mühimmat iyi bir silah sağladı, ve kılıf sınırdışı herhangi bir arıza ya da kilit görünmüyor.

Diğer taraftan bir harmonik enerji kaybetmeden çekim hissettim belirtmek gerekir ki; ve nota layık bir şey ayrı çekimlerde çok yeknesaklık sağlanan olmasıdır. Bu buckshot ve kullanılan toz miktar ve kalitede tekdüzelik yükler iyi bir denge tarafından verilir.

Bu nedenle av amaçlı uygun düşünün, ya da, spor taraftan çekim yivsiz silahlar Olimpiyat disiplinlerden birini görüntülemek, bu firma tarafından kazanılan turnuva sayısına göre bu mühimmat ile gelişir.

Sunmak için gereksiz ve bu beğeninize olduğunu umut, candan onları selamlıyor.

Bu rapor, yardım ve destek ile üretildi: www.fullaventura.com, "Baron de Montijo," özellikle HDR, Luis Garcia, Raul Araneda, Pedro Leonardo Vancella listeleme firması Arjantin'de ARMUSA temsilcileri, ve Daniel Chiessa, onlara benim teşekkürle
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2014, 17:08:05 Gönderen: Özgür TAŞ 45 »
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Zeynal KAPLAN

• *
« Yanıtla #49 : 09 Ocak 2015, 09:31:52 »
yerli yabancı bilmiyorum bende süperpozeyle geçen hafta ördem avında armusa kulllandım o kadarmı güzel fişek bp,sp,remgton attım ama armusa benim için ayrıydı çok güzel randıman aldım..
Zeynal Abidin KAPLAN
1984-Mersin