0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ekip güzel,arazi güzel,resim güzel,video güzel,seter eh işte, CANER ABİNİN KAZAĞIYLA ŞAPKASI 10 NUMARA,sen de bişiyler yapmassın idare eder... klavyenin gülücük atan tuşu bozuk başka bi ihtimal varsada ben uğraşmak istemedim.sen gülücük varmış gibi oku...
bu gün keskine gitsemmi gitmesemmi???
Mustafa şeytanın bacağın yaralasan da(Çil vurarak) yinede tebrik ederim. Videoları izleyemedim evde izler queen için yorumu yaparım akşam. Rastgelsin... Bak iyiki organizsasyonu değiştirmişiz...
maşallah harika görüntüler avınız ve dostlugunuz daim olsun
çok güzel görüntüler ellerinize sağlık
Çok güzel paylaşım Mustafa. Çoooook uzun zaman oldu çile fişek atmayalı. Hatta görmeyeli
Hakikaten öyle Mustafam.Ben kolay kolay dışarı ava gitmem.Burda yeteri kadar kınalı avlıyorum.Bir gün başka şehre ava gidersem kesinlikle çil için olacaktır
Avın kralı olmuş..devamına rasgele..
Adamın kaderi güzel olacak..Şu zamanda o kadar mesafe katet.git çil vur...İnsan moralmen çöker..Allah sabır versin
amin kardeşim ...yalnız ben has diye atmadım elin adamı gibi...çile attım çile çekiyorum şimdi...))
Kınalıya atıp çil düşürmekten iyi diyon yani..
Mustafa dostum avınızın iyi gitmesi boğazlar meselesinden başlıyor.et suyuna yapılmış iyi bir mercimek çorbası kahvaltısı ile yapılan başlangıç gibisi yoktur. adamın içini tutar kuvver veririkinci yemek fotosundaki gördüğüm eğer pastırma ise cumartesi günü telefonunu bekliyorum ben hazırım videolara gelince setterin ferması bilerekmi yoksa denk mi geldi bilemem ama sahibine doğru dönmüş avı avcı ve köpek arasında kıskaca almış durumda keklik avında olayı aşan köpekler kekliğin kokusunu aldıktan sonra kenardan geçip sahibine doğru fermayı çakarlar amaç keklik önde kalıp kaçmasın diye önünü çevirir o yüzden avı ortaya alıp ferma çakan köpekleri sevmişimdir. cinsi ne olursa olsun.çil olsun kınalı olsun uygun fişek ve şok uyumu seçildiğinde aynen videoda olduğu gibi çaput gibi indirirsin şu an kullandığın fişekleri aynı tüfekle kekliğede sıksaydın sonuç aynı olurdu yanlız kekliğin gramajı bir kademe daha yüksek olmalı fazla değil. netice itibariyle güzel bir av günü ve güzel görüntüleravınız ve dostluğunuz daim olsun Mustafa dostum selamlar....