Kurt gelecek, köye yakın tarlamda benim köpeğimi davarımı sığırımı kapacak bende diyecem ki o doğanın sahibi bana her türlü zararı vermeye hakkı vardır. Yok yaaaa o ne be? Ben köylü ve çiftçi kızıyım 25 yıl evvel 3 kurt danalarımı mandramızın hemen önünde yıkmışlardı (öncedende çok sevdiğim fındık adındaki köpeğimi yemişlerdi) ve parçalayıp yemeğe çalışıyorlardı o an ne yaptımsa şu andada aynını yaparım. Sıkıysa o anda biri gelip engellesinde göreyim beni? Şehirlerde oturanlar için hava hoş. O hayvanlarımızı ne zorluklar içerisinde yetiştiriyorduk ve ne şartlarda yaşıyorduk dışardan konuşmak kolay. Tilki gelir her çeşit kümes hayvanlarımızı boğar eyvallah,domuz gelir ektiğimiz mısırı,patatesi zerzavatı yok eder eyvallah, kurt gelir davarımızı, ne sığırımızı,atımızı,eşeğimizi, köpeğimizi parçalar yer eyvallah mı çekeceğiz? Buna ryvallah çeken varsa çeksin beni hiç bağlamaz. Benim malşıma canıma kasteden hangi hayvan varsa gereği ne varsa yaparım. Geçmiş olsun sana bülent pekpak kardeşim.