Gönderen Konu: Neden 5 ?  (Okunma sayısı 5227 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fatih TAHIL

• *
Neden 5 ?
« : 01 Aralık 2012, 14:49:11 »
Sayın Yönetim ilanları yoruma açtınız gayet güzel oldu birde 5 den fazla tüfek ilanına bi çözüm getirseniz çok iyi olacak biraz önce bir iki ilan okudum emin bey beşten fazla ilanınız olmuş hanğisini sileceksek başına silinebilir yazın silelim gibilerden yazmış buna ne gerek var illa belli bi limit sayı olacaksa bari 10 olsun biz burda bakarken incelerken daha çok çeşit görmek istiyoruz,ilanların çok olmasının zararlarını açıklarsanız sevinirim.     
Fatih TAHIL  1970-KONYA

Çevrimdışı Abdullah GÜLTEPE

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Neden 5 ?
« Yanıtla #1 : 01 Aralık 2012, 15:03:31 »
bencede sınır konulması iyi değil sıfır tüfek satışı hatırladığım kadarıyla yasaklanmıştı ama ikinci el ilanlar için sınırlamayı doğru bulmuyorum. ihale yoluyla alınmış tüfeklerin ilanlarda sonuçta hepsi ikinci el tüfekler ve bir kişi 5 adet ilan ekleyebiliyor, bizlerin işimize yarayacak bir tüfek bulma ihtimalini kısıtlıyor.
  • baikal mp 153 0tomatik
  • yıldız p71 otomatik
  • turkuaz sn12 otomatik
  • akdaş ah 212
Abdullah GÜLTEPE 1984 KARABÜK-İSKENDERUN/HATAY
 Tel: 05354083156

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #2 : 01 Aralık 2012, 15:42:59 »
Arkadaslar normal bir üye en fazla 3 tane ilan verir biz bunu ihtiyac olur diye bes yaptık burada ilan veren bayi arkadaslar Yada tufek alan satan herkes dediğiniz gibi 10 Yada sınırsız ilan verdimi bu sefer ilan sahipleri veryansin ediyor haklı olarak 1 ilan verdim iste falan kisi sayfayı kaplamış diye duşunun bakalım 10 bayi 10 ar ilan verirse ne olur.
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 01 Aralık 2012, 15:45:29 »
Arkadaslar normal bir üye en fazla 3 tane ilan verir biz bunu ihtiyac olur diye bes yaptık burada ilan veren bayi arkadaslar Yada tufek alan satan herkes dediğiniz gibi 10 Yada sınırsız ilan verdimi bu sefer ilan sahipleri veryansin ediyor haklı olarak 1 ilan verdim iste falan kisi sayfayı kaplamış diye duşunun bakalım 10 bayi 10 ar ilan verirse ne olur.
aynen katılıyorum.sayı bence gayet yeterli.
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Osman Ş.İNCE

• *
  • AFFETMEK ; İYİ İNSANLARIN İNTİKAMIDIR...
« Yanıtla #4 : 01 Aralık 2012, 16:05:13 »

bencede emin abinin dedikleri çok doğru.ihtiyaç olarak tüfeğini satmak isteyenlerin önünü,, kar için tüfek alım satımı yapanlar istemeden de olsa kapıyorlardı.mesala 1 kişi tüfek ilanı veriyor ilan bir kaç saat ilk sayfada kaldıktan sonra bir bakmışsınız bir bayi 5 ilan birden vermiş.sonra ne oluyor şahıs olarak ve ihtiyaçtan dolayı tüfeğini satmak isteyenin ilanı hooop ikinci veya üçüncü sayfada.tabi bu arada gerçek ihtiayaçtan dolayı tüfeği satacak olan kişi bir şekilde mağdur olmuş oluyor.birde şu çok doğru.ben hangi satılık ilanı olan sitelere bakarsam bakayım en fazla ilk 3 sayfaya bakarım.kesinlikle emin abiye ve site yönetimine katılıyorum.saygılar. 
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2012, 16:07:43 Gönderen: Osman ŞAHİN »
Osman Şahin İNCE
1985 MERSİN
Çıraklığını yapmadığın işin , Ustalığını yapmayacakmışsın...

Çevrimdışı Fatih TAHIL

• *
« Yanıtla #5 : 01 Aralık 2012, 18:15:15 »
Arkadaşlar yanlış düşünüyorsunuz herkez nasibini kısmetini alır kısıtlamak hiç hoş değil kuş deneye gelir alacak olanada satacak olanada mani oluyorsunuz bırakın herkez ilanını versin alsın satsın siteye daha çok hareket ve renk gelsin aynı 10-20 tüfeği görmekten kına geldi inanın daha çok tüfek olsa satacak arkadaşlar daha rahat ve çabuk satar alacaklarda aynı şekilde,düşünün alışverişe çıkıyorsunuz çeşit en çok olan yere gidip ordan alıyorsunuz veya ava gidiyorsunuz avın en bol olduğu yerleri tercih ediyorsunuz burda bunun iki katı tüfek olsa,bakın bakalım girene çıkana alana satana hayırlısı olsun benimki sadece bi fikirdi münasibi neyse öyle yapın kalın sağlıcakla.     
Fatih TAHIL  1970-KONYA

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 01 Aralık 2012, 18:29:21 »
5 de çok en fazla 3 le sınırlandırılmalır....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #7 : 02 Aralık 2012, 19:10:20 »
Emin kardeşimin söylediklerine ilaveten; bazı kişiler sitemizi ticarethane gibi kullanıyor. İlanları dışında paylaşımı yok. 8-10-15 ilan verip, ara sıra uğrayıp ilan güncellemeden başka katkıları yok. Sonuçta olan normal üyelere oluyor.
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 02 Aralık 2012, 19:22:29 »
Emin kardeşimin söylediklerine ilaveten; bazı kişiler sitemizi ticarethane gibi kullanıyor. İlanları dışında paylaşımı yok. 8-10-15 ilan verip, ara sıra uğrayıp ilan güncellemeden başka katkıları yok. Sonuçta olan normal üyelere oluyor.

ilaveten satılık olan bir ilan hakkında olumsuz yorum yapıldıgında bazıları kuyruklarına basılmış gibi ciyaklıyorlar...sanırsın muhteremlerin kendi dükkanı........
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2012, 05:40:19 Gönderen: M.Birol DEMİRTAŞ »
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 02 Aralık 2012, 20:20:18 »
Kesinlikle katılıyorum .
10 ilan  vermek isteyen sahibinden.com a versin bencede . Paylaşım sitesi mi alışveriş sitesimi sorusu gelir insanın aklına.Eğer sadece alışveriş olacaksa biz ne diye paylaşım yapalm
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #10 : 02 Aralık 2012, 20:38:07 »
Arkadaşlar yanlış düşünüyorsunuz herkez nasibini kısmetini alır kısıtlamak hiç hoş değil kuş deneye gelir alacak olanada satacak olanada mani oluyorsunuz bırakın herkez ilanını versin alsın satsın siteye daha çok hareket ve renk gelsin aynı 10-20 tüfeği görmekten kına geldi inanın daha çok tüfek olsa satacak arkadaşlar daha rahat ve çabuk satar alacaklarda aynı şekilde,düşünün alışverişe çıkıyorsunuz çeşit en çok olan yere gidip ordan alıyorsunuz veya ava gidiyorsunuz avın en bol olduğu yerleri tercih ediyorsunuz burda bunun iki katı tüfek olsa,bakın bakalım girene çıkana alana satana hayırlısı olsun benimki sadece bi fikirdi münasibi neyse öyle yapın kalın sağlıcakla.     

Öncelikle şunu bilmenizi isterimki sitemiz avcılara ait bir site olup satılıklara ait vitrin değildir.
Üyelerimiz avlarını paylaşır yaşadığı günü resmeder ve özetler,ilan sayısına koyduğumuz kısıtlamanın nedeni sıra sıra verilen satılık ilanlarının öne çıktığından ve av paylaşımlarını geri plana attığından dolayı verilen onca emek boşa gitmekte ve buda avını paylaşmak isteyen avcı üyelerimizi rahatsız etmektedir.
Ayrıca;
Gözlemlerimize göre av paylaşımı yapan üyelerimiz arasında dostluklar oluşmakta ( bizim için önemli olan da bu )
Satılıklarda ise sürekli tartışma var ( gerek bizleri gerekse üyeleri rahatsız edende bu )
Kısacası ilan limiti 5  bile olmamalı
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2012, 20:39:47 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Osman Ş.İNCE

• *
  • AFFETMEK ; İYİ İNSANLARIN İNTİKAMIDIR...
« Yanıtla #11 : 02 Aralık 2012, 23:23:30 »
lütfen kimse alınmasın darılmasın ama bence de 5 fazla.şahıs olan ,amacı forumda birşeyleri paylaşmak öğrenmek olan  birisi, neden bu sitede 5 tüfeğini birden satlık etsin ki....
Osman Şahin İNCE
1985 MERSİN
Çıraklığını yapmadığın işin , Ustalığını yapmayacakmışsın...

Çevrimdışı Fatih TAHIL

• *
« Yanıtla #12 : 04 Aralık 2012, 14:21:20 »
Özhan bey benim ne satılık bi ilanım var nede satanlardan birini tanırım bana cevaben yazdığınız yazı biraz ağır ve kırıcı olmamışmı? Bu kadar sert bi üslup kullanarak azarlar gibi yazı yazmanıza ne gerek vardı? Üstelik benimki sadece bi fikir nasıl münasipse öyle yapın hayırlısı olsun yazmıştım bu yazının üzerine bumu yazılır? Belki haklısınız lakin bunun ifade şekli böyle olmamalıydı...
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2012, 15:12:48 Gönderen: Fatih TAHIL »
Fatih TAHIL  1970-KONYA

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #13 : 04 Aralık 2012, 15:36:09 »
Özhan bey benim ne satılık bi ilanım var nede satanlardan birini tanırım bana cevaben yazdığınız yazı biraz ağır ve kırıcı olmamışmı? Bu kadar sert bi üslup kullanarak azarlar gibi yazı yazmanıza ne gerek vardı? Üstelik benimki sadece bi fikir nasıl münasipse öyle yapın hayırlısı olsun yazmıştım bu yazının üzerine bumu yazılır? Belki haklısınız lakin bunun ifade şekli böyle olmamalıydı...

Öncelikle şunu belirteyim her ne kadar sizin yazınızı kopyalayıp yapıştırdıysamda zatınıza özel yazılmış birşey değil sizin gözlüğünüzle bakan tüm fikirdaşlarınızı kapsayan bir yazıdır.
Sizden aşağıda kopyaladığım yazınızın açılımını rica ediyorum

Arkadaşlar yanlış düşünüyorsunuz herkez nasibini kısmetini alır kısıtlamak hiç hoş değil kuş deneye gelir alacak olanada satacak olanada mani oluyorsunuz sizce bu yorumunuz site kurallarını hiçe saymak veya kuralları uygulayan bizleri yargılamak olmuyormu?

Sayın Yönetim ilanları yoruma açtınız gayet güzel oldu birde 5 den fazla tüfek ilanına bi çözüm getirseniz çok iyi olacak biraz önce bir iki ilan okudum emin bey beşten fazla ilanınız olmuş hanğisini sileceksek başına silinebilir yazın silelim gibilerden yazmış buna ne gerek var illa belli bi limit sayı olacaksa bari 10 olsun biz burda bakarken incelerken daha çok çeşit görmek istiyoruz,ilanların çok olmasının zararlarını açıklarsanız sevinirim.     

Ayrıca konuyu ilk açtığınızdada neden 5 ? bari 10 olsun.ilanların çok olmasının zararlarını açıklarsanız sevinirim.     
demişsiniz.
Bende size nedenini açıkladım
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Fatih TAHIL

• *
« Yanıtla #14 : 04 Aralık 2012, 16:36:45 »
.
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2013, 10:20:59 Gönderen: Fatih TAHIL »
Fatih TAHIL  1970-KONYA