Gönderen Konu: İKİNCİ EL SİLAH ALACAK ARKADAŞLARA DUYURULUR..  (Okunma sayısı 4072 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
İKİNCİ EL SİLAH ALACAK ARKADAŞLARA DUYURULUR..
« : 30 Kasım 2012, 18:50:58 »
 Değerli  arkadaşlar sitemizde satılık ilanları içerisinde  verilen bir çok  ilanın     başka  site ve yaban tv ilanlarında  farklı  fiyatlarda  verildiğini görüyorum.aynı tüfek  aynı kişi tarafından farklı fiyatlarla ilan  verilince  alacak arkadaşların keriz yerine konmasına gönlüm razı olmuyor.ikinci el tüfek alacak arkadaşlar  iyi bir araştırma yaparlarsa mağdur olmayacaklardır.benden  söylemesi. kimse parayı  sokaktan toplamıyor.herkese hayırlı akşamlar,RASGELE....
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı İlyas ISI

• Müdavim Üyemiz
Ynt: İKİNCİ EL SİLAH ALACAK ARKADAŞLARA DUYURULUR..
« Yanıtla #1 : 30 Kasım 2012, 19:24:33 »
Güzel bi yaklaşım güzel bi uyarı...Ama denge denilen kavram ne kadar zor tutturulur şimdi anladım..Mesela link verilse olmaz,verilmezse yine olmaz.mesela benimde tüfek ilanım var.Herkesin aklına gelebilir bu uyanıklar kim diye..O ben değilim diye yazsakta olmaz..Çok enterasan bi durum doğdu..Hayırlısı bakalım..
Suat beye kızsak bi dert kızmasak bi dert.Şimdi bunu yapan kim merak etmesek yine olmaz..İkilik yapıp kek arayan kim bunu bilmekte hakkımız..Hakketen zor..
Suat beye teşekkürler..
ER MEYDANINDA,KILIÇ ARKADAN SALLANILMAZ
İlyas ISI Kırıkkale -keskin
Kan ve kemik tüm insanlarda bulunur ; Farklı olan yürek ve niyettir...
0545 768 64 63

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 30 Kasım 2012, 19:55:15 »
sn ISI link vermek  doğru olmaz.ama biraz dikkat ederseniz cevapları kolayca bulursunuz.rasgele.

BİGA/1979

Çevrimdışı İlyas ISI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 30 Kasım 2012, 20:05:57 »
Sayın Çalışkan;abdestinden şüphesi olmayanın namazından korkmasına gerek yok.Ben kendimi bildiğimden meseleyi üzerime almadım almamda...Ama konu,Tüfek ilanı olan arkadaşları töhmet altında bırakır.Herkes açıklama yapmak zorunda değil.BU KONUDA KASDEDİLEN KİŞİ BEN DEĞİLİM DİYE yorumda yapılamaz.Ben bu noktadan bakarak bi yorum yapma gereği hissettim.Yoksa genel olarak insanlara yardımcı olmak adına yapılmış bi davranış olarak hoş  ve güzel..
ER MEYDANINDA,KILIÇ ARKADAN SALLANILMAZ
İlyas ISI Kırıkkale -keskin
Kan ve kemik tüm insanlarda bulunur ; Farklı olan yürek ve niyettir...
0545 768 64 63

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 30 Kasım 2012, 21:05:48 »

Burada tüfek fiyatlarının piyasa değerinden yüksek  meblağlar istendiğini hep görürüm. Merak ettiğim o şahışlar burda mı daha çok istiyorlar diğer sitelerde mi?  :))
Serkan KESKİN  1983 Senirkent / ISPARTA -  İKAMET GELİBOLU

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #5 : 30 Kasım 2012, 21:50:06 »
Arkadaşlar bu tip ilanlarda eğer ki bizim sitemiz de daha yüksek yazılmış fiyatlı ilanlar varsa;
verilen ilanın altındaki Moderatöre rapor et linkine tıklayarak başka yerdeki ilan linki ile birlikte gönderirseniz yönetim olarak bizler elimizden gelen uyarı ve işlemi yapmaya çalışırız. Uyarı için teşekkür ederiz.
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 30 Kasım 2012, 22:08:38 »
arkadaşlar kimisinin fiyatları bizim sitede ucuzken kimiside diğer sitelerde  daha pahalı.şunu söylemek istiyorum satılan tüfekler bu paraları eder etmez onu tartışmıyorum. isteyen istediği fiyatı yazar fakat aynı tüfek farklı fiyatlarla  farklı sitelerde  satışa çıkıyorsa ben şahsen satıcı arkadaşın samimiyetinden şüphe duyarım.

BİGA/1979

Çevrimdışı Tolga GÜVENDİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 30 Kasım 2012, 23:11:43 »
Aynen.,,, her siteye farklı fiyat veriliyor..sitemizde avrupa bir otomatik 100 daha pahalı verilmiş..aynı otomatik...üstelik bizim sitede pazarlıksız son fiyat yazılmış :) tam tersi de olabiliyor,,diğer ilan sitelerini de gezmekte fayda var
Tolga GÜVENDİK
1990 / MANİSA
ImgLand.net image

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #8 : 30 Kasım 2012, 23:44:15 »
Arkadaşlar rutin olarak 5 6 sitenin 2. el ilanlarını hergün kontrol ediyorum bugüne dek böyle bir durumla karşılaşmadım yada dikkatimi çekmedi

Ancak şunu gördüm indirim yapmış yada geçici fiat vereni gördüm yada tüfek satılmıştır ilan silinebilir yazılmış ancak site tarafından silinmemiş eski ilanlar

Birde herzaman söylediğimiz gibi bu alışverişlerle bir ilgimiz yok site yönetimi olarak LÜTFEN TÜFEK ALACAK ARKADAŞLARIMIZ İYİ ARAŞTIRSIN

Bunun yanında eğer böyle bir durum görürseniz Tuncay beyin de belirtiği gibi moderatöre bildirden yada özel mesajla bildirin gereğini yaparım
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France