Ali bey köpeğinizin anlattığınız kadarıyla avcılığı çok iyi olacak belli zaten iyi bir kan olduğu. Kimin yavrusu bu arada?
Drahthaar konusunda çok tecrübeli olan Emin abinin dediği gibi av profesörü olur köpeğiniz. Ancak çok acele etmişsiniz köpeğinizi ava sokmakta. Yeterince boy yapmazsa o yüzden olacak.
Ayrıca arka ayakları üzerine çok kalkmış gibi. Bu sorunu çözmüşsünüzdür umarım. Çünkü kafes resimlerini göremiyorum. İnternet hattım sadece köpeğin resimlerini görmeme izin veriyor.
Bol fermalı avlar dilerim. Selamlar
Emre bey köpeğim Aydından Gökhan Bey'in köpeklerinin yavrusu.Baba Karlo v.d. BERKELQUELLE Anne:Centa
Dediğiniz gibi ava girişi biraz erken oldu.. Bunun sebebi ise köpeğimle her zaman ilgilenemiyorum. .Çünkü ben aydında yavru denizlide arada baya mesafe var.
Şu sıralar artık yavruya gösterebildiğim kadar av göstermem lazım diye düşünüyorum.Fırsat buldukçada hafta sonları ava gidiyoruz.Aslında köpek bakmak konunsunda fazla tecrümde yok.. Eğitim konusunda birazda zayıfız.bu açığı bolca av göstererek kapatoyruz artık.
Ayaklarına gelince sanırım bu sorunu biraz çözdük gibi... İlk aldığımda 15 gün boyunca bağlı kalmıştı.o arada ayakları bu hale geldi. Kafesin 75 cm üstünü brandayla tamemen kapattım. Şu an yavru tamam alttan bakıyor. eskiye nazaran artık ayakları biraz daha düzgün durumda...