Gönderen Konu: çulluk avına raabetmi yok?  (Okunma sayısı 6675 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat YILMAZ 55

• *
  • Biz Avcıyız, Doğaya Muhtacız...
çulluk avına raabetmi yok?
« : 29 Kasım 2012, 11:22:04 »
arkadaşlar merhabalar. bu yıl işimden dolayı çok fazla ava gidemiyorum. marmara bölgesi avcılarında bol bol çulluk avı paylaşımları görüyorum ama karadeniz bölgesinde yok... merakım acaba bu yıl bölgemize çulluk henüz gelmedimi yoksa herkes benim gibi ava gitmek için birilerinin paylaşımınımı bekliyor.  ::)
herkese rastgele.
Murat YILMAZ
1985 SAMSUN ÇARŞAMBA- Ünye
iş ve meslek danışmanı

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Ynt: çulluk avına raabetmi yok?
« Yanıtla #1 : 29 Kasım 2012, 11:25:31 »
Murat bey çulluk var ama ava giden yok..Ava gidenler de becerip iki kuşu bir araya getiremiyor..
Bu arada Çarşamba'nın neresindensin  sen ?
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Süleyman ARSLAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 29 Kasım 2012, 11:28:14 »
Valla murat kardeşim zonguldak ereğli taraflarında pek olduğunu sanmıyorum.Bu taraflarda daha kendini göstermedi marmaradaki kadar bol olarak.Geçen üç haftadan beri pazar sabahları gezmediğim yer kalmadı sabah 6 buçuktna 12 buçuğa kadar bi dünya yer geziyorum ama üç haftadan beri 2 tane kuş kaldırabildim.Geçen pazar günü 4 kişi daha gördüm köpeklerle gezen biraz muhabeet ettik ama kuş yok bırak kuşu koku bile yok yani diyor hepside.Bu tarafa daha düşmedi herhalde bu kuş karadeniz bu sene vasat gibi görünüyor.rrastgelir inşallah bakaım
Süleyman ARSLAN
1981 zonguldak/alaplı

• *
« Yanıtla #3 : 29 Kasım 2012, 11:32:14 »
ben çarşambanın dalbahçe köyündenim. faakt şu anda sinopta işkurda iş ve meslek danışmanlığı yapıyorum. iki haftada bir ava kaçıyorum ama ördek malum yalan oldu bafrada. çulluğada daha siftah edemedik ama yerimdede duramıyorum artık nasipse bu hafta deneyecem şansımı. bu arada ben babanı tanıyorum burak ama senle karşılaşmadım hiç. tanışırız inşallah :)
Murat YILMAZ
iş ve meslek danışmanı

• *
« Yanıtla #4 : 29 Kasım 2012, 11:41:17 »
evet süleyman bey kimi arasam telefonla aramaktan bıkmış adamlar artık çulluğu yok diyorlar. geçen yılın yarısı kadar bile olsa razıyım artık. :)
Murat YILMAZ
iş ve meslek danışmanı

Çevrimdışı Muhammet SAĞLAM

• *
« Yanıtla #5 : 29 Kasım 2012, 15:24:40 »
  gecen yıl dolaştığımız ve bol av veren meralarda avlanalım dedik bırak çulluğu koku bile yok köpekler daha bu sene siftah etmedi bu sene ne oldu biz anlayamadık çulluk hiç gelmemiş gibi veya tam manası ile göç başlamadı ben buna havalara bağlıyorum çok sıcak geçiyor dünyada rusyada hava daha bu hafta kar yapmaya başlamış ben buna bağlıyorum yoksa bunlarında kazlar gibi göç yollarını değiştirdiler bartından selamlar
« Son Düzenleme: 29 Kasım 2012, 15:26:09 Gönderen: Muhammet SAĞLAM »
Muhammet SAĞLAM
1985 BARTIN

Çevrimdışı Uğur SEZGİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 04 Aralık 2012, 23:38:16 »
Çulluk tek tük görülmeye başlandı, ama geçen sene bu zamanlarda çok daha fazla çulluk görmüş ve vurmuştum.. Bu durum havaların henuz istenılen derecede soğumamasından kaynaklanabilir. Ama inşallah bu hafta soğukların gelmesiyle çulluk miktarında artış bekliyorum.. Geçen seneyi aratmaz inşallah.. Gerçi ördek sezonu çok iyi gidiyor, çulluk olmazsa ördeğe tam gaz devam..
Rastgele..
1983 / ÇARŞAMBA

Çevrimdışı Adem YELEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 05 Aralık 2012, 11:10:28 »
murat bey ben kasım ayının başından buyana çulluğa gidiyorum güzelde kuş buldum ama şuan kuş rakım olarak yüksekte ama yükseklere kar düştükce alt kesimlere inecektir  ...selamlar rastgele....
Adem YELEKİN
1977 İkizce ORDU

Çevrimdışı Gürkan GÜRSÜL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK TEDAVİSİ OLMAYAN BİR HASTALIKTIR...
« Yanıtla #8 : 05 Aralık 2012, 11:21:47 »
Değerli dostlar malum bıldırıcn çok az oldu keklik dersen bitik durumda adetaa yok oldular göreceksiniz keklik popilasyonu bundan sonraki senelerde daha kötü olacak , çulluk dersen karadenizin vazgeçilmezi ama doğru dürüst av yapan yok kus var ama tek tük bu kuş olacaksa ne zaman olacak sanırım yukarılarda yüksekte kar yağınca inerler diye düşnüyorum  ? BILDIRCIN AÇILIR kus olmaz , KEKLİK BAŞLAR popilasyon bozulur sanki yok olmuşlar  , Çulluk zamanı gelir Av yok var olanlarda tek tük işyapıyor bu ne böyle bu kadar Avcıya avmı dayanır UÇAR AVI BİTTİ BİTECEK vay halimize.........
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2012, 11:23:55 Gönderen: Gürkan GÜRSÜL »
Gürkan GÜRSÜL
1986 Kastamonu/Merkez
5447803700

....BENEK....                        O GERÇEK BİR FENOMEN

Çevrimdışı Zafer ATASOY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
    • C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\329CANON\IMG_2885.JPG
« Yanıtla #9 : 05 Aralık 2012, 11:24:31 »
Trabzon  için  konuşuyorum  havalar  sıcak  gittiğinden  dolayı  kuş  sahile  pek  uğramadı  dolayısıylada  avı  yapılmıyor  eğer  havalar soğurda  yükseklere  kar  düşerse  olacaktır kanaatindeyim
Zafer ATASOY
TRABZON 1983

• *
« Yanıtla #10 : 05 Aralık 2012, 12:01:16 »
02.12.2012 cumartesi günü çulluğun muhtemel bulunabileceği tüm yerleri dolaştım diyebilirim... tam pes ettiğim anda bi ferma geldi ve onada ben yetişemedim çulluğu bir ara hayal meyalde olsa görebildim ama tüfek bile doğrultamadım... geçen yılın yarısının yarısına razıyım ama sanırım bu yıl umduğumuzdan çok uzak olacak çulluk avı.. rastegele...
Murat YILMAZ
iş ve meslek danışmanı

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #11 : 05 Aralık 2012, 12:30:15 »
Valla ben bu işten hiç bişe anlamadım adamlar tv'de fermaye yetişemiyor patır patır çulluk vuruyor bizde ise yok yok yoook kuşlarda zenginleri seviyor heralde.
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Ergin ASLAN

• *
    • myspace
« Yanıtla #12 : 09 Aralık 2012, 18:44:51 »
merhabalar...
çarşamba sahil kesımınde an itibariyle çulluk durumu nedir acaba?
ayın 15 inde 1 haftalığına izne gitmeyi planlıyorum ama 1 hafta daha beklesem mi bilemedim...
Ergin ASLAN, ümraniye/ist, 05.05.1986

Çevrimdışı Mehmet TURAN

• *
    • http://www.silvercare.com.tr
« Yanıtla #13 : 10 Aralık 2012, 13:53:44 »
Valla ben bu işten hiç bişe anlamadım adamlar tv'de fermaye yetişemiyor patır patır çulluk vuruyor bizde ise yok yok yoook kuşlarda zenginleri seviyor heralde.

Kemal bey bence zenginlerin köpekleri çok iyi,hayvanlar hiç es geçmiyor.
Mehmet TURAN
1980 PENDİK

• *
« Yanıtla #14 : 10 Aralık 2012, 14:38:41 »
merhabalar...
çarşamba sahil kesımınde an itibariyle çulluk durumu nedir acaba?
ayın 15 inde 1 haftalığına izne gitmeyi planlıyorum ama 1 hafta daha beklesem mi bilemedim...

engin bey bence bekleyin
Murat YILMAZ
iş ve meslek danışmanı

Çevrimdışı Kaan ÇELİK

• *
« Yanıtla #15 : 27 Aralık 2012, 12:53:08 »
bu yıl yağış olmadı havalar kurak gittiğinden(doğu marmara) buralarda kuş yok ava gidiyoruz iki fişek koy iki fişek cıkar dolaş dolaş bırak culluğu karabakal bile tek tük trakya bölgesindeki arkadaşları arıyorum adamlar gayet güzel kuş var diolar orada yağış da iyiydi her yeri sel götürdü sanırım cullukta nemli yağışlı yerleri tercih ediyo nasip takdiri ilahi tüm dostlara rastgele.
Kaan ÇELİK a +
1982 SAKARYA

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 27 Aralık 2012, 18:06:31 »
selamlar . bu sene en az  10 defa , 4 seter le  ava gittik . geçen senenin 5 te 1 i yok ...  2 uçar da 2 bek te vurdum . bekleride katarsam 20 defa .. geçen sene çulluğa gidince 10 15 civarı çulluk kaldırmamıza rağmen , bu sene sadece 1 tane ferma verdi köpeklerden biri , gerisini siz düşünün . trakyda çulluk var , yabanda izliyorum ama karadeniz nafile . havalar kurak gitti güzün , ondan dolayı hayvanlar yağışlı bölgelere kaçtı tahminimce . ama kar yağınca olacağına inanmıyorum ...saygılar. ...
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Kaan ÇELİK

• *
« Yanıtla #17 : 03 Ocak 2013, 12:28:56 »
kar burda yağdı abi 25 30 cm vardı yinede olmadı nedeni buraları kar kapladığı zaman kuş güneye iniyo abi allah hayırlısını versin.
Kaan ÇELİK a +
1982 SAKARYA

Çevrimdışı Hakan KARATAŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 08 Ocak 2015, 15:55:03 »
heryer çulluk
1975 İZMİR