Gönderen Konu: ünleyen.com a lütfen dikkat  (Okunma sayısı 3811 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Osman OSMANOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ünleyen.com a lütfen dikkat
« : 28 Kasım 2012, 19:30:22 »
Başlıktada belirttiğim gibi ünleyen.com adresine girip alışveriş yapmak isteyen kişiler lütfen ilk önce yazımı okusun sonra karar versinler.
bugün tarihi itibarı ile tam 60 gün önce dile kolay 2 ay olmuş bir sipariş vermiştim, sitelerinde yazdıkları gibi 10 veya 15 gün içinde teslim edilir buna aldanaraktan siparişi vermiştim.lakin aradan 45 gün gecti ne bir haber var nede bir bilgi.bende haklı olarak firmayı aradım durumu bildirdim ve siparişin iptal edilmesini talep ettim ve paramın iadesi için hesap numarası gönderdim.her ne kadar mağdurda olsam zamandan dolayı, buraya kadar her şey normal gitti.param bir türlü yatmadı hesabıma firma sahibi ve yetkilisini her aradıgımda yok yün dü yok kıldı sudan bahaneler.ve en son sonunda bu durumdan dolayı patlama noktasına geldiğim bir anda tekrar aradım ve siz müşterilerinizi kale almıyormusunuz dedim sizin memnuniyetiniz ve firmanın ciddiyeti bu yaptıgınız sorumsuzluktan ibaretmidir diye sordum.firma yetkiliside cevaben şu karşılığı verdi ''sanki trilyon alacağınız varda onun peşine düşmüş gibi arıyorsunuz'' birde beni yarın arayıp hatırlatın bende yatırayım demezmi sanki hatırlatıcısı ve asistanı benim.     
ukala herif benim  sizden alacagım devede kulak kalır  daha bunu iade edemiyorsun burda kendine ve firmana laf söyletiyorsun.
velhasıl kelam gelelim konunun özetine siparişimi iptal etmemin üzerinden 15 gün gecmesine ragmen param halen hesabıma yatmış degildir.
Bu durum da ünleyen.com ve de bünyesi dahlinde bulunan cabelas.web.tr,  behlül.com un ne kadar ciddiyetsiz vede sorumsuz bir firma oldugunu gösterir.
degerli avcı arkadaşlarım dostlarım abilerim kardeşlerim siz siz olun söz konusu gecen firmadan bir ürün almak istediğinizde bu durumu göz önünüzden geçirirekten karar verin.Kİ benim gibi başınız ağrımasın.
EN DERİN SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNARIM...
Osman OSMANOĞLU
1980 BURSA

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: ünleyen.com a lütfen dikkat
« Yanıtla #1 : 28 Kasım 2012, 19:42:15 »
eyvallah osman abı bıze boyle bılgıler sunmak cok ıyı oluyor cunku nerden nasıl kımden ne alıcagımzı bılmemız bızım ıcın gercekten cok ıyı bır bılgı bızde ona gore alısverıs yapalım .
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı İlyas ISI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 28 Kasım 2012, 19:47:20 »
Konunun içeriğini tam olarak bilemediğimiz için ve olayın diğer tarafındaki şahısları dinlemeden,hüküm vermek zor ve de verilecek hüküm eksik kalır.Aranızdaki mevzuyu buraya taşımadan evvel,selam kelam edip tanışmayı deneseydiniz hoş olurdu..Durum böyle olunca mağdur olduğunu iddia eden herkes muhatabından intikam almak,ticaretine veya şahsına zarar vermek için sizin yaptığınız usülü yapardı ki,bu da hiç yakışık alan bi durum değil.Burda sizin haksız olduğunuzu söylemiyorum ama haklıda olsanız ilk mesajınız bu olduğu için usülde hata var bence..
Sıkıntınız bahsettiğiniz gibiyse inşallah tez zamanda çözülür..Hak'kın büyüğü küçüğü olmaz hak haktır ve peşine düşmek, gereken neyse yapmak gerekir..
« Son Düzenleme: 28 Kasım 2012, 20:11:53 Gönderen: İlyas ISI »
ER MEYDANINDA,KILIÇ ARKADAN SALLANILMAZ
İlyas ISI Kırıkkale -keskin
Kan ve kemik tüm insanlarda bulunur ; Farklı olan yürek ve niyettir...
0545 768 64 63

Çevrimdışı Osman OSMANOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 28 Kasım 2012, 20:33:54 »
merhaba ilyas bey konunun içeriği  gayet basit.duman olmayan yerden ateş cıkmaz ben durup durduk yere hiç bir kişi veya firma hakında olumsuz söz söylemem.
ben başıma gelmiş bir olayı kamuoyuna duyurmaya çalıştım elbetteki ispat gerekir.ama benden ziyade firmanın bu konuyu görüp kendini temize cıkarması gerekir.
ben art niyetli biri olmuş olsaydım üyelik ismimi gercek ismim yazmazdım.
Osman OSMANOĞLU
1980 BURSA

Çevrimdışı Faruk ÖSTLÜER

• Müdavim Üyemiz
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
« Yanıtla #4 : 28 Kasım 2012, 20:43:11 »
Öncelikle geçmiş olsun Hoşgeldiniz....
 Keşke bu olay için degilde daha önceden sitemize üye olup paylaşımlarda bulunsaydınız..Siteye bugün üye olup ilk mesajınızda bu sitem pek hoş olmamış bence
Faruk ÖSTLÜER MANİSA 1980 0535 563 09 87

image hosting

Çevrimdışı İlyas ISI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 28 Kasım 2012, 20:44:14 »
merhaba ilyas bey konunun içeriği  gayet basit.duman olmayan yerden ateş cıkmaz ben durup durduk yere hiç bir kişi veya firma hakında olumsuz söz söylemem.
ben başıma gelmiş bir olayı kamuoyuna duyurmaya çalıştım elbetteki ispat gerekir.ama benden ziyade firmanın bu konuyu görüp kendini temize cıkarması gerekir.
ben art niyetli biri olmuş olsaydım üyelik ismimi gercek ismim yazmazdım.

Osman Bey,size yalan söylüyorsunuz gibi imada bulunmadım.Ama doğru olma olasılığınızda hala net değil.Çünkü muhatabın cevabı yok ortada..Muhatabın dostları konuyu iletir oda gerek görürse onunda cevabını görür bakarız.Bu ayrı bi mesele..
Ben sadece bu konuyu buraya taşırken bu siteyi aracı gibi kullanıp muhatabınıza sopa sallamanızda bi terslik,bi hata var dedim.
0545 768 64 63

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 28 Kasım 2012, 20:44:27 »
firma sahibi fevzi beyin bilgisi yoktur sizde ulaşamamışsınız... facebook ta kendi sayfaları var,benim kurdugum pointerclup de sorunu direk kendisine mesajla ilettim... şahsen geregini yapacagından şüphem yok.. olsaolsa çalışanarın vurdumduymazlıgıdır......

http://www.facebook.com/groups/170787172945361/
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı İlyas ISI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 28 Kasım 2012, 20:49:46 »
Ayrıca doğru ile yanlış alenen ayırt edilemiyorsa,orta net bi belirginlik yoksa kararvermek genel olarak herkes için zordur..BU GİBİ DURUMLARDA KARŞILIKLI YANLIŞ ANLAMALAR,YORUM FARKLILIĞI,DİKKAT EKSİKLİĞİ GİBİ BİR TAKIM SONUCU ETKİLEYİCİ DURUMLARDA OLABİLİR.Olaylar iyice irdelenmeden hareket edilirse hataya düşülebilir.Bu genel kaideyi illaki görerek yazmışsınızdır.İnşallah ,istenilen sonuca, gönül kırmadan, yıkmadan gidilir.
0545 768 64 63

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #8 : 28 Kasım 2012, 21:20:58 »
Osman bey;
Öncelikle sitemiz üyesi olmayan ve cevap verme hakkı bulunmayan şahıs veya firma hakkında sitemizi kullanarak bu denli ticareti etkileyecek mesaj yazılması yakışık kalmadı,davanızda haklı olabilirsiniz ama hakkınızı arama yeri burası değil malesef bunun için tüketici haklarına müracat edebilirsiniz, buna mukabil paylaşımınız kilitlenmiştir.
Umarım sorununuzu yetkili kişilerle çözersiniz.
Aşağıda bulunan linkte şikayetlerle ilgili forum kuralları bulunmaktadır
LÜTFEN İNCELEYİNİZ

http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,106097.0.html
« Son Düzenleme: 30 Kasım 2012, 15:10:25 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #9 : 30 Kasım 2012, 15:02:51 »
Fevzi bey'in konuya cevabı aşağıdadır.

13:08Genişlet
Görüntüleri GösterFevzi Ünleyen
AYRICADA BİZDEN TESLİM ALMADIĞI ÜRÜNÜDE YOK BU VATANDAŞI
ÜYELİĞİNDE TESLİM ALDIKLARINIDA YOLLUYORUM RESMİNİ

....
13:24Genişlet
Görüntüleri GösterFevzi Ünleyen
Birde şu var tabiki bizi çekemeyen bir çok insan olması çok doğal

Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #10 : 04 Aralık 2012, 08:34:12 »
Osman OSMANOĞLU beyin Fevzi beye cevabıdır.
Karşılıklı birer cevap yazma hakları daha mevcut olup daha sonra tedbir amaçlı konu arşive kaldırılacaktır.
Herhangi bir adli durum karşısında yönetimden yetkili kişiler tarafından bilgiler alınabilir.

resimlerde siparişimin iptal edildiği görülüyor ürünün şu anda stoklarda olduğu da gözüküyor sağ altta tarih var. Olmayan ürünü satmakta ayrı bir sorumsuzluk değilmidir. para iadesini 2 ay sonra yaptı ve eksik ödeme yaptı. ürünü bilal nizam adına almıştım. Osman OSMANOĞLU
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul