Gönderen Konu: PASCAL İLE 2. KEKLİK AVIMIZ BOŞ GEÇTİ AMA ANKARANIN HAVASINI ALIP GELDİK  (Okunma sayısı 1367 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kubilay ACAR

• *

BU HAFTA ANKARA KIZILCAHAMAMA KEKLİK İÇİN GİDELİM DEDİK, HANİ ALIŞTIKYA DEVLET AVLAĞINDA PAR PAR KEKLİK KALKMASINA DAĞTAŞ BOŞ GEZ BABAM GEZ YOK YOK YOK. ANKARA AVCILARINA DENK GELDİK, BİR GURUP KEKLİK DAĞITTIKLARINI SÖYLEDİLER DÜŞTÜK PEŞLERİNE AMA NAFİLE 15 KADAR KEKLİK GÖRÜLDÜ AMA NASIL SERÇE KUŞU GİBİ OKADAR UZAKTILAR YANİ. NETİCEDE ELİMİZ BOŞ AMA BEYA Bİ YORGUN DÖNDÜK.
Kubilay ACAR
1980-Zonguldak

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
Kubilay kardeşim keklik üzerinde o kadar baskı varki yılmış artık yaklaşmak mümkün değil.
1-8 Kasım da bende Erzincan - Bayburt ve Erzuruma gittiğim keklik avımdan malesef tetik bile çekmeden geri döndüm.Önemli olan oraların havasını yaşamak deyip avundum.
Bu arada PASCAL maşallah güzel gelişmiş onunla ilgili paylaşımları gördükçe mutlu olduğumu bilmeni isterim.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Kubilay ACAR

• *
abi çok daha iyi paylaşımlar yapacağım inşallah evet tetik çekemedik, ama ankara havasını aldık yemeğini yedik çayını içtik ve bunlarla avunarak bir sonraki avlara inşallah dedik. pascala gelince emin ol çocuğum gibi evin bir parçası, benim yediğimden farklı birşey yemiyor, boş vakitlerim hep onunla geçiyor hatta onunla geçsin diye kendime boş vakit bile oluşturmaya çalışıyorum. sana tekrardan çok teşekkür ederim abi.
Kubilay ACAR
1980-Zonguldak