Eveeet çok değerli avcı dostlarım..Yine sizlerle ,şahsım ve avcılık camiası adına oldukça önem arzettiğini düşündüğüm için siz kadim dostlarım ile bu anı paylaşmak istedim...Gelelim konumuza..Benim en değerli damızlıklarımın içerisinde yer alan AKİLA isimli köpeğimin çiftleşme dönemi geldi çattı.Bende başladım gerek TÜRKİYE içerisinde gerekse yurt dışında (bir önceki eşleşmede olduğu gibi) AKİLAya eş olabilecek bir damat adayı aramaya.Uzun çalışmalarım neticesinde çok değerli dostum KIF POİNTER KÖPEĞİ IRKI ÜRETİCİLER VE YETİŞTİRİCELER DERNEĞİ KÜTAHYA ŞUBESİ Başkanı sn:Mahir İNCİ beyin ARTU isimli damızlık köpeğinde karar kıldım. ARTU Ülke çapında gerek fiziki yapısı gerekse performans olarak zaten çok tanınan ve bu yurda dışarıdan gelen iyi kanlarla dolu pedigreli köpeklerin başında geliyordu...Kararımı hemen sevgili dostuma ilettim oda çok saolsunki bu durumdan son derece hoşnut olacağını ve memnuniyetle eşleşmenin gerçekleşebileceğini bana iletti.Bunun ardından apar topar hazırlanıp uzun yolculuklarımda bana her zaman yanımda refagat eden değerli kardeşim Uğur SAYAN,ı da alıp kurban bayramı arefesinde düştük TAVŞANLI yoluna ve o akşam bu büyük eşleşmeyi gerçekleştirdik...Orada bulunan değerli dostlarım Murad OKYAY ve Halil OKYAY,a ve tabiki değerli dostum Mahir İNCİ,ye bize göstermiş oldukları misafirperverlikten ötürü huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum.....TÜM AV CAMİASINA HAYIRLI OLMASI DİLEKLERİMLE SEVGİYLE KALIN....--
--
--
--
--
--
--arth nun dereceleri--
--
--
--
--
KR.jpg]--
--